tyler99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, έχω το εξης προβλημα με το facebook: εμφανίζονται διαφημιζόμενα post (πχ για γυαλια Rayban) τα οποία φαίνονται σαν να τα έχω ποστάρει εγώ. Είναι κάποιος ιός ; Πώς μπορώ να τα απενεργοποιήσω;
TheoAlex50 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, tyler99 είπε Καλησπέρα, έχω το εξης προβλημα με το facebook: εμφανίζονται διαφημιζόμενα post (πχ για γυαλια Rayban) τα οποία φαίνονται σαν να τα έχω ποστάρει εγώ. Είναι κάποιος ιός ; Πώς μπορώ να τα απενεργοποιήσω; Βάλε μια εικόνα να δούμε τι εννοείς αν είναι εύκολο.
gatokoritso Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ξεκινα από εδώ: https://facebook.com/hacked Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από gatokoritso 1
l337 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) On 11/04/2021 at 22:55, tyler99 said: Καλησπέρα, έχω το εξης προβλημα με το facebook: εμφανίζονται διαφημιζόμενα post (πχ για γυαλια Rayban) τα οποία φαίνονται σαν να τα έχω ποστάρει εγώ. Είναι κάποιος ιός ; Πώς μπορώ να τα απενεργοποιήσω; Διάφοροι στις επαφές σου πατήσαν σε ένα scam link (που ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ότι είναι scam) νομίζοντας ότι θα ψωνίσουν Rayban στο 1/10 της τιμής. Θα γίνω γραφικός, αλλά η καλύτερη λύση είναι να αλλάξεις φίλους (ή αρχισε και σβήνε από τις επαφές σου για να μη γίνεσαι θύμα της ανυπαρξίας μυαλού του άλλου). Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από l337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα