Dinos_12345 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε καλα καλα, εσυ πληρωνε 20 δολαρια για ενα μπουκαλι που κοστιζει 0.5 που φτιαχνει ο κινεζος Τι σε νοιάζει εσένα τι πληρώνω; Και εσύ δεν πληρώνεις παπούτσια που τα φτιάχνει παιδάκι στο Βιετνάμ; Πληρώνεις!
DimosthenisG Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Τι σε νοιάζει εσένα τι πληρώνω; Και εσύ δεν πληρώνεις παπούτσια που τα φτιάχνει παιδάκι στο Βιετνάμ; Πληρώνεις! Καλά εσύ πλήρωνε τώρα την ταρίφα και άσε τι κανω εγω 1
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Well, fuck. Ευχαριστώ, θα πληρώσω και δεν παραγγλένω πάλι από εκεί Οπότε λογικά δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλεις από πουθενά εκτός ΕΕ πράγματα αξίας CIF από 22,01 ευρώ και πάνω
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Οπότε λογικά δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλεις από πουθενά εκτός ΕΕ πράγματα αξίας CIF από 22,01 ευρώ και πάνω Δεν συνηθίζω να παίρνω από Κίνα και Αμερική πέρα από ότι μου στέλνουν από εταιρίες οπότε ίσως δω για κάποια εταιρία forwarding ή να μου το στείλει κάποιος συνάδελφος/συγγενής
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Δεν συνηθίζω να παίρνω από Κίνα και Αμερική Ισχύει και για Αγγλία 1
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα. Είχα πάρει κάτι πράγματα από το LTT store στον καναδά, το πακέτο έκανε να έρθει κάπου ένα μήνα και τώρα είναι στο ΕΛΤΑ στην περιοχή μου από όπου στάλθηκε ένα σημείωμα ότι έχω να πληρώσω τελωνείο 25 ευρώ. Τα 10 από τα 25 ευρώ είναι ΦΠΑ και τα υπόλοιπα είναι τέλη εκτελωνισμού. Μπορώ να μην τα πληρώσω; Δεν με ειδοποίησε κανείς ότι το πακέτο θα έπρεπε να εκτελωνιστεί ώστε να αρνηθώ πριν το εκτελωνίσουν και τώρα πρέπει να πληρώσω στο ταχυδρομέιο για να παραλάβω. Έτσι γίνεται κανονικά; Μπορώ να μην πληρώσω; Δεν θα το σκεφτόμουν αν ήταν λιγότερα λεφτά αλλά το κόστος τελωνείου + τα μεταφορικά που πλήρωσα, είναι σχεδόν ισότιμα με την παραγγελία μου. Ευχαριστώ Με ποιά λογική περίμενες ότι δε θα κετελώνιστεί ένα πακέτο από το Καναδά; Ποιός θα έπρεπε να σε ενημερώσει και για ποιό πράγμα ακριβώς; Που βρίσκεται ο Καναδάς και αν ανήκει ή όχι στην ΕΕ ή στη ΕΕΟΧ? 6 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες από εξωτερικό, ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο ενώ πολλές φορές πέρασε από εκεί το πακέτο μου. Μου έχουν στείλει πακέτα από Discord και Google και διάφορους διαγωνισμούς προγραμματισμού, ποτέ δεν χρεώθηκα τίποτα. Πολύ κακώς. Λες ευχαριστώ και πάμε παρακάτω. 6 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Εκτός ΕΕ εννοούσα. Τα δώρα πως τα βλέπουν αυτοί; Ανοίγουν το δέμα; Μου έχουν έρθει δέματα που έχω πληρώσει και αργότερα μου επέστρεψαν τα λεφτά λόγω συνεργασίας και κόστιζαν πάνω από 22 ευρώ Ποιός σου είπε ότι τα δώρα δεν εκτελωνίζονται? Αν σου στείλει δώρο κάποιος από την Αμερική μια Corvette ή 10 kg χρυσό, τι σημαίνει αυτό; Το "βάλτο δώρο και δε θα περάσει τελωνείο" είναι απλά μύθος. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από DrLo
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Προφανώς δεν καθησε να ενημερωθεί ποτέ ο ts γιατί βασιζόταν με το ότι δεν τον χρέωσαν ποτέ. Εγώ που έκανα την πρώτη μου παραγγελία από ebay από ΗΠΑ τα είχα ψάξει, προπληρωσα τα τέλη για να μην μπλέκω μετά με τελωνείο. Τώρα πλέον ξέρεις τι παίζει και κανεις το κουμάντο σου σε τι θα παραγγείλεις. Σε γενικές γραμμές επιλέγεις να κοιτάς προϊόντα από χώρες εντός ΕΕ, εξαιρείς UK που πλέον δεν ανήκει. Βέβαια ορισμένα προϊόντα αν πωλούνται σε καλή τιμή συμφέρει ακόμα κι από εκτός ΕΕ να τα πάρεις, κάποια άλλα είναι μάρκες που βρίσκεις κυρίως σε συγκεκριμένες χώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις