Προς το περιεχόμενο

Νεο κουτι και ψυκτρα


kostasblues21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα,θελω να αλλαξω το κουτι μου(Zalman Z5) μιας και ειναι 7ετιας και αρχισε τελευταια να κανουν θορυβο τα fans και η ψυκτρα του ryzen,το setup μου ειναι ryzen 2700 mobo msi x470 gaming pro, ram  G skill trident Z 16 GB,gpu msi 1060 gaming X,psu corsair tx-m 650w,τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 80 ευρω για το κουτι και 50 για την ψυκτρα,ευχαριστω.

Επεξ/σία από kostasblues21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναφερω το κουτι που εχω,τα fans ειναι αυτα που ειχε,δεν τα εχω αλλαξει,οχι δεν λυνεται γιατι δεν εχει χωρο για ψυκτρα.

Επεξ/σία από kostasblues21
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, αλλα φαινεται σαν κανονικο κουτι σε πλατος, σιγουρα δεν χωραει cpu cooler? Γιατι παιρνεις  αλλα fans k ενα  cpu cooler οπως ειπε ο λευτερης και καθαριζεις. Αν θες να αλλαξεις oμως ετσι κ αλλιως για ανανεωση 😁,cpu cooler μπορεις να δεις https://www.skroutz.gr/s/17625619/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-White.html. Για κουτι σε αυτο το price range πολλοι προτιμουν αυτο σαν vfm μαζι με τους ανεμιστηρες που εχει (τα rgb σβηνουν αν σε χαλαει) https://www.skroutz.gr/s/24029712/Cougar-MX410-Mesh-G-RGB.htmlΕμενα μου αρεσει αυτο https://www.skroutz.gr/s/25747663/Phanteks-Eclipse-P360A-Black.html, αλλα εχει ασχημη διαθεσιμοτητα απο οτι βλεπω (οπως και τα p300a kαι p400a) . Αλλες προτασεις με διαθεσιμοτητα της προκοπης https://www.skroutz.gr/s/18826013/CoolerMaster-Masterbox-NR600.html

https://www.skroutz.gr/s/25014008/Corsair-4000D-Airflow-Black.html

Αν χαλασεις κ αυτα που γλιτωσες σαν budget απο το cpu cooler, πανω απο τα 80 ριξε μια ματια κ σε αυτα https://www.skroutz.gr/s/20659103/Fractal-Design-Meshify-C-Dark-Tempered-Glass.html

https://www.skroutz.gr/s/23019357/Be-Quiet-Pure-Base-500DX-Black.html

Αν χρειαστεις κανενα extra fan με την οποιαδηποτε τελικη επιλογη σου κοιτα αυτα https://www.skroutz.gr/s/16754282/Arctic-P12-PWM-PST-Black.html

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ευχαριστω για τις προτασεις,απο αυτα που προταθηκαν μου αρεσε το corsair 4000D και το be quiet,επισης εμφανισιακα παντα μου αρεσει το kolink οχι αυτο που προτενει ο φιλος αλλα αυτο https://www.skroutz.gr/s/20146005/Kolink-Observatory-White.html διαβαζω οτι λογω οτι εχει τζαμι μπροστα εχει υψηλες θερμοκρασιες δηλαδη το air flow ειναι σχεδον ανυπαρκτο,πλεον το διλημα ειναι στο corsair η στο be quiet,θα θελα καποιες γνωμες για το kolink αν εχει καποιος αποψη,ως προς το υπαρχον κουτι θελω μεγαλυτερο  λογω αναβαθμισης της καρτας γραφικων συντομα,οσον αφορα την ψυκτρα αυτη που προτεινεις φιλε niko προφανως θα με καλυψει αλλα μια γνωμη για αυτη https://www.skroutz.gr/s/19983369/Scythe-Fuma-2.html αν ειναι δυνατον αν την εχει καποιος,ευχαριστω.

Επεξ/σία από kostasblues21
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε

Καλησπερα ευχαριστω για τις προτασεις,απο αυτα που προταθηκαν μου αρεσε το corsair 4000D και το be quiet,επισης εμφανισιακα παντα μου αρεσει το kolink οχι αυτο που προτενει ο φιλος αλλα αυτο https://www.skroutz.gr/s/20146005/Kolink-Observatory-White.html διαβαζω οτι λογω οτι εχει τζαμι μπροστα εχει υψηλες θερμοκρασιες δηλαδη το air flow ειναι σχεδον ανυπαρκτο,πλεον το διλημα ειναι στο corsair η στο be quiet,θα θελα καποιες γνωμες για το kolink αν εχει καποιος αποψη,ως προς το υπαρχον κουτι θελω μεγαλυτερο λογω και λογω αναβαθμισης της καρτας γραφικων συντομα,οσον αφορα την ψυκτρα αυτη που προτεινεις φιλε niko προφανως θα με καλυψει αλλα μια γνωμη για αυτη https://www.skroutz.gr/s/19983369/Scythe-Fuma-2.html αν ειναι δυνατον αν την εχει καποιος,ευχαριστω.

Η Scythe ειναι παρα πολυ καλη, οχι χειροτερη απο την arctic αλλα στην τιμη σκαλωνω..Για να μην τρελαθεις με τα cpu cooler, εγω ενα 3700x σε mitx pc που εχω, ειναι με noctua nhu9s (σχετικα μικρο cooler, με 90mm fan) και θεμα θερμοκρασιων δεν εχω.Εσυ οτι θες ομως μια χαρα δουλεια θα κανουν και τα δυο.Το κουτι του ανεφερες, οπως σωστα ειπες, με το τζαμι πνιγει το airflow. Ολα που σου βαλαμε link θα δεις πως εχουν ενα τυπου mesh μπροστα.. Με την 1060 δεν θα εχεις τρελο προβλημα αλλα οταν αναβαθμισεις gpu θα θες καλυτερη κυκλοφορια αερα. Μεταξυ corsair κ be quiet εγω θα δωσω μια ψηφο στο be quiet αν σε παιρνει οικονομικα. 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τελικά κατέληξα στο be quiet,όσον αφορά την ψυκτρα μάλλον θα πάω για την scythe γιατί βλέποντας κάποια βίντεο για την arctic πολύ λένε ότι το σημείο επαφής με τον επεξεργαστή είναι πολύ μικρό δλδ δεν είναι τετράγωνο όπως στη scythe και σε άλλες ψυκτρες,δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτό και αν έχει τόσο πολύ σημασία.

Επεξ/σία από kostasblues21
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...