Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια! Νεο αιμα εδω. Εχω ενα yaris του '06 13αρι και θελω να βαλω σποιλερακι οροφης βασικα για τη λεζαντα. Το ειδα στο δρομο σε αλλο ιδιο και μου αρεσε.

Γνωμες? 

Το μαλλι ποσο θα παει?

Ξερετε καποιον καλο φαναρτζη/λαμαρινα στην Αθηνα που να εμπιστευεστε να με στειλετε?

Θενκς

Δημοσ.

Αυτό πάντως που τουλάχιστον στα μισά τέτοια νήματα δεν απαντάμε στην αρχική ερώτηση και λέμε τα δικά μας, είναι τρομερό.

• Like 4
Δημοσ.
6 hours ago, phanispal said:

Αυτό πάντως που τουλάχιστον στα μισά τέτοια νήματα δεν απαντάμε στην αρχική ερώτηση και λέμε τα δικά μας, είναι τρομερό.

Insomnia είσαι βρε

• Like 1
Δημοσ.

Ριξε μια ματια εδω.. Εχω παρει μια για getz πριν 2-3 χρονια και πηρε πριν μερικες μερες και γνωστος με 206.. 70+ φπα αβαφη. Αριστες κατασκευες.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nick#18 είπε

Ριξε μια ματια εδω.. Εχω παρει μια για getz πριν 2-3 χρονια και πηρε πριν μερικες μερες και γνωστος με 206.. 70+ φπα αβαφη. Αριστες κατασκευες.. 

Ευχαριστω για το λινκ φιλε!!

• Like 1
Δημοσ.

Την εκανα δωρο στην κουνιαδα μου οταν πηρε το Yaris το 2008.Μαζι με 3ποντακι(απαραιτητο γιατι ειναι κατσικι) και ζαντικο στις μαμα διαστασεις, δειχνει αρκετα καλυτερο απο μαμα.

• Like 1
Δημοσ.

ενα yaris του 06 ειναι ενα γιαρις του 06 οσο και αν το φτιασιδωσεις. Ενα μικρο, οικονομικο και αξιοπιστο αυτοκινητακι πολης. Αυτα ειναι τα προτερηματα του και οχι η εμφανιση. Κρατα τα χρηματα σου για καμια εκδρομη οταν ανοιξουν οι μετακινησεις.

Πιο καλες αναμνησεις θα δημιουργησεις

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/4/2021 στις 2:09 ΜΜ, tutuyo είπε

ενα yaris του 06 ειναι ενα γιαρις του 06 οσο και αν το φτιασιδωσεις. Ενα μικρο, οικονομικο και αξιοπιστο αυτοκινητακι πολης. Αυτα ειναι τα προτερηματα του και οχι η εμφανιση. Κρατα τα χρηματα σου για καμια εκδρομη οταν ανοιξουν οι μετακινησεις.

Πιο καλες αναμνησεις θα δημιουργησεις

Εχεις δικιο αδερφε. Αμαξοκαυλος με χαμηλο μπατζετ εδω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, dedimaster είπε

Εχεις δικιο αδερφε. Αμαξοκαυλος με χαμηλο μπατζετ εδω. 

Μια χαρα αμαξακι ειναι.Κανε τα γουστα σου και βουλωσε τα αυτια σου.Νταβατζη στην τσεπη και τις επιλογες σου μην βαζεις κανενα.Παρε μεν γνωμες, γιατι καποιος θα εκανε κατι που θες, πριν απο εσενα.Ασε τους αλλους με τα τασια.

Δηλαδη τι πρεπει να εχεις για να βαλεις μια ζαντουλα-εξατμιση η κατι αλλο.Aventador.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, toyo73 είπε

Μια χαρα αμαξακι ειναι.Κανε τα γουστα σου και βουλωσε τα αυτια σου.Νταβατζη στην τσεπη και τις επιλογες σου μην βαζεις κανενα.Παρε μεν γνωμες, γιατι καποιος θα εκανε κατι που θες, πριν απο εσενα.Ασε τους αλλους με τα τασια.

Δηλαδη τι πρεπει να εχεις για να βαλεις μια ζαντουλα-εξατμιση η κατι αλλο.Aventador.

Νταξει βεβαια. Κι εγω για γνωμες ποσταρα στο φορουμ. Να δω αν αξιζει να κανω μια επενδυση. Λιγο παραπανω μπατζετ να ειχα θα εβγαζα δυνατα γουστα. Αλλα και η φτωχεια θελει καλοπεραση.

Μόλις τώρα, dedimaster είπε

Aventador.

Εχεις καποιο λινκ φιλε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dedimaster είπε

Εχεις καποιο λινκ φιλε?

Θες να αγορασεις😀. Ειναι μοντελο τις Lamborghini, εαν δεν καταλαβες.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.
Στις 6/5/2021 στις 2:53 ΜΜ, toyo73 είπε

Θες να αγορασεις😀. Ειναι μοντελο τις Lamborghini, εαν δεν καταλαβες.

Οκ αδερφε τωρα το εκαψα θενκς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...