dedimaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλημέρα παιδια! Νεο αιμα εδω. Εχω ενα yaris του '06 13αρι και θελω να βαλω σποιλερακι οροφης βασικα για τη λεζαντα. Το ειδα στο δρομο σε αλλο ιδιο και μου αρεσε. Γνωμες? Το μαλλι ποσο θα παει? Ξερετε καποιον καλο φαναρτζη/λαμαρινα στην Αθηνα που να εμπιστευεστε να με στειλετε? Θενκς
d_gkal Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλύτερα επένδυσε κάπου αλλού, πχ φιμε ή ραδιοσιντι 1
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Αυτό πάντως που τουλάχιστον στα μισά τέτοια νήματα δεν απαντάμε στην αρχική ερώτηση και λέμε τα δικά μας, είναι τρομερό. 4
d_gkal Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 6 hours ago, phanispal said: Αυτό πάντως που τουλάχιστον στα μισά τέτοια νήματα δεν απαντάμε στην αρχική ερώτηση και λέμε τα δικά μας, είναι τρομερό. Insomnia είσαι βρε 1
nick#18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Ριξε μια ματια εδω.. Εχω παρει μια για getz πριν 2-3 χρονια και πηρε πριν μερικες μερες και γνωστος με 206.. 70+ φπα αβαφη. Αριστες κατασκευες.. 1
dedimaster Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, nick#18 είπε Ριξε μια ματια εδω.. Εχω παρει μια για getz πριν 2-3 χρονια και πηρε πριν μερικες μερες και γνωστος με 206.. 70+ φπα αβαφη. Αριστες κατασκευες.. Ευχαριστω για το λινκ φιλε!! 1
toyo73 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Την εκανα δωρο στην κουνιαδα μου οταν πηρε το Yaris το 2008.Μαζι με 3ποντακι(απαραιτητο γιατι ειναι κατσικι) και ζαντικο στις μαμα διαστασεις, δειχνει αρκετα καλυτερο απο μαμα. 1
tutuyo Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 ενα yaris του 06 ειναι ενα γιαρις του 06 οσο και αν το φτιασιδωσεις. Ενα μικρο, οικονομικο και αξιοπιστο αυτοκινητακι πολης. Αυτα ειναι τα προτερηματα του και οχι η εμφανιση. Κρατα τα χρηματα σου για καμια εκδρομη οταν ανοιξουν οι μετακινησεις. Πιο καλες αναμνησεις θα δημιουργησεις 1
dedimaster Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Στις 24/4/2021 στις 2:09 ΜΜ, tutuyo είπε ενα yaris του 06 ειναι ενα γιαρις του 06 οσο και αν το φτιασιδωσεις. Ενα μικρο, οικονομικο και αξιοπιστο αυτοκινητακι πολης. Αυτα ειναι τα προτερηματα του και οχι η εμφανιση. Κρατα τα χρηματα σου για καμια εκδρομη οταν ανοιξουν οι μετακινησεις. Πιο καλες αναμνησεις θα δημιουργησεις Εχεις δικιο αδερφε. Αμαξοκαυλος με χαμηλο μπατζετ εδω.
toyo73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, dedimaster είπε Εχεις δικιο αδερφε. Αμαξοκαυλος με χαμηλο μπατζετ εδω. Μια χαρα αμαξακι ειναι.Κανε τα γουστα σου και βουλωσε τα αυτια σου.Νταβατζη στην τσεπη και τις επιλογες σου μην βαζεις κανενα.Παρε μεν γνωμες, γιατι καποιος θα εκανε κατι που θες, πριν απο εσενα.Ασε τους αλλους με τα τασια. Δηλαδη τι πρεπει να εχεις για να βαλεις μια ζαντουλα-εξατμιση η κατι αλλο.Aventador. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από toyo73 2 1
dedimaster Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, toyo73 είπε Μια χαρα αμαξακι ειναι.Κανε τα γουστα σου και βουλωσε τα αυτια σου.Νταβατζη στην τσεπη και τις επιλογες σου μην βαζεις κανενα.Παρε μεν γνωμες, γιατι καποιος θα εκανε κατι που θες, πριν απο εσενα.Ασε τους αλλους με τα τασια. Δηλαδη τι πρεπει να εχεις για να βαλεις μια ζαντουλα-εξατμιση η κατι αλλο.Aventador. Νταξει βεβαια. Κι εγω για γνωμες ποσταρα στο φορουμ. Να δω αν αξιζει να κανω μια επενδυση. Λιγο παραπανω μπατζετ να ειχα θα εβγαζα δυνατα γουστα. Αλλα και η φτωχεια θελει καλοπεραση. Μόλις τώρα, dedimaster είπε Aventador. Εχεις καποιο λινκ φιλε?
toyo73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dedimaster είπε Εχεις καποιο λινκ φιλε? Θες να αγορασεις😀. Ειναι μοντελο τις Lamborghini, εαν δεν καταλαβες. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από toyo73
dedimaster Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Στις 6/5/2021 στις 2:53 ΜΜ, toyo73 είπε Θες να αγορασεις😀. Ειναι μοντελο τις Lamborghini, εαν δεν καταλαβες. Οκ αδερφε τωρα το εκαψα θενκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα