Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται.Στην ψυκτρα της φωτογραφίας είναι ,όπως βλέπετε, σπασμένο ένα κλιπσακι με αποτέλεσμα να μη κουμπώνει σωστά στη μητρική και να σβήνει το pc λόγω υπερθέρμανσης της cpu. Υπάρχει καμία πατέντα να κουμπώσει ή πρέπει να βάλω οπωσδήποτε άλλη;

IMG_20210424_073444.jpg

Επεξ/σία από fotaras76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Υπάρχει καμία πατέντα να κουμπώσει

Είναι η στοκ ψύκτρα;

Τα χέρια πιάνουν σε κατασκευές;

Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα:

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Χαίρεται.Στην ψυκτρα της φωτογραφίας είναι ,όπως βλέπετε, σπασμένο ένα κλιπσακι με αποτέλεσμα να μη κουμπώνει σωστά στη μητρική και να σβήνει το pc λόγω υπερθέρμανσης της cpu. Υπάρχει καμία πατέντα να κουμπώσει ή πρέπει να βάλω οπωσδήποτε άλλη;

IMG_20210424_073444.jpg

Με 7,90 (και φθηνότερα αν ασχοληθείς) παίρνεις μια καινούρια. Δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθείς.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φορά είχα κάνει πατέντα με βίδα περαστή και παξιμάδι, απαιτεί όμως υλικά (βίδα-παξιμάδι-λαστιχένια ροδέλα να μην ακουμπήσει στο board) και συνήθως απαιτεί να βγει και όλη η μητρική από το κουτί. Δεν θα στο πρότεινα παρά μόνο σε απόλυτη ανάγκη για να δουλέψει άμεσα. Ή αγοράζεις κλιπς, ή αν έχεις κάποια παλιά παίρνεις από εκεί(με φοβερή προσοχή καθώς σπάνε για πλάκα) ή αγοράζεις μια νέα οικονομική ψήκτρα.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι η στοκ ψύκτρα;

Τα χέρια πιάνουν σε κατασκευές;

Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα:

Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι στοκ για 775. Το pc έχει πάνω μια gammaxx 200 την οποία  όμως θέλω να βγάλω γιατί κουμπώνει και σε ΑΜ4. Οπότε θα βόλευε να χρησιμοποιηθεί αυτή της φωτογραφίας που είχα στο συρτάρι. Κάτι γίνεται από μαστοριες χωρίς φυσικά να είμαι γκουρου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι στοκ για 775. Το pc έχει πάνω μια gammaxx 200 την οποία  όμως θέλω να βγάλω γιατί κουμπώνει και σε ΑΜ4. Οπότε θα βόλευε να χρησιμοποιηθεί αυτή της φωτογραφίας που είχα στο συρτάρι. Κάτι γίνεται από μαστοριες χωρίς φυσικά να είμαι γκουρου. 

Άσε καλύτερα την Gammax εκεί που είναι και πάρε μια ποιό σοβαρή για τον ΑΜ4.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Άσε καλύτερα την Gammax εκεί που είναι και πάρε μια ποιό σοβαρή για τον ΑΜ4.

Φίλε για 2400g πρόκειται, μια χαρά θα είναι η gammaxx 200. Είναι καλύτερη της στοκ του 2400.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...