Προς το περιεχόμενο

Site αντιγραφο


nikpan316

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Ανοιγω ενα σαιτ eshop δικο μου και θα παιρνω καποια προιοντα χονδρικη απο εναν χονδρεμπορο ο οποιος εχει ηδη σαιτ με τα προιοντα. Για να γλιτωσω χρονο και χρημα του ζητησα να παρω τις φωτο απο καθε προιον και την περιγραφη και να αλλαζω μονο την τιμη. Μου ειπε να το κανω δεν εχει προβλημα κανενα. Λογικο απο τη στιη που θελει να βγαζει χρηματα. Να τονισω πως με τον χονδρεμπορο εχουμε σθνεργασια καθ θελει να με βοηθησει να στησω κατι δικο μου γιατι δουλευα σε μια εταιρεια του για 10 χρονια. Υπαρχει καποιο εργαλειο να παρω το λινκ απο ενα προιον και να τα παρει ολα τα στοιχεια αυτα που σας ειπα κι εγω να αλλαζω μονο την τιμη; Παντα υπαρχει η λυση να κατεβαζω τις εικονες καξ αντιγραφη επικολληση την περιγραφη. Ελεγα μηπως υπαρχει κατι πιο αυτοματο αν γνωριζει καποιος. Σας ευχαριστω

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως αυτά τα εργαλεία δεν είναι έτοιμα πρέπει να κάνεις έναν scrapper (αυτοματοποιημένος Browser που επισκέπτεστε και τραβά στοιχεία από σελίδες) και από το website του να τραβάς στοιχεία. Έτοιμο πράγμα συνήθως δεν υπάρχει λόγο ιδιαιτεροτήτων κάθε συστήματος που χρησιμοποιεί κάθε έμπορας.

Ακόμα και API να έχει ο χονδρέμπορας θα πρέπει να κάνεις ένα script να καταναλώνει αυτό. Γι αυτό θες έναν developer ή να το αναπτύξεις χεράτα εσύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο έμπορος για να σου λέει ότι θα σου δώσει τα στοιχεία των προϊόντων σημαίνει ότι θα σου δώσει κάποιο excel ή csv αρχείο στο οποίο θα αναγράφονται οι περιγραφές και τα url της εικόνας που θα κάνεις upload στο Server σου. 

Μετά υπάρχουν προγράμματα ή και API που θα περάσουν από το xls ή csv τα προϊόντα στο δικό σου e-shop.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...