Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Σαφώς και μπορείς. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Μην βρεθεί αυτός με την ψευδή δήλωση θετικός στον κορωνοιο, ακομα χειρότερα κολλήσει και άλλους στην δουλειά ή άλλου, και μετά σε τυχόν ιχνηλατηση η έρευνα παίζει να έχει πρόβλημα, οπότε για μένα, καλύτερα να μην γίνονται τέτοιες τανζανιες. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει και παίρνει τα ρίσκα του. 

Καλά τώρα, και ποιος μου εγγυάται ότι κάνω το τεστ σωστά ;

Ή ποιος μου λέει ότι επειδή το πρωί δεν είχα COVID δεν θα έχω και το βράδυ ;

Συμφωνώ ότι είναι μαλακια να μη κάνεις το τεστ και να δηλώσεις ότι το έκανες, εντελώς ανώριμο, αλλά σιγά μη μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Σαφώς και μπορείς. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Μην βρεθεί αυτός με την ψευδή δήλωση θετικός στον κορωνοιο, ακομα χειρότερα κολλήσει και άλλους στην δουλειά ή άλλου, και μετά σε τυχόν ιχνηλατηση η έρευνα παίζει να έχει πρόβλημα, οπότε για μένα, καλύτερα να μην γίνονται τέτοιες τανζανιες. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει και παίρνει τα ρίσκα του. 

Δεν γινεται καμια ιχνηλατιση, στο λεω εκ πειρας, αλλα και να γινοταν δεν σημαινει οτι μπορεις με ακριβεια να πεις ποιος κολλησε ποιον. Δυστυχως, το συστημα μπαζει απο παντου. Και ακομα χειροτερα, δεν ισχυει το τελευταιο που εγραψες γιατι ο καθενας που κανει οτι νομιζει, δεν παιρνει ρισκα μονο για τον εαυτο του αλλα και για πολλους αλλους.

• Like 1
Δημοσ.

ψάχνετε τώρα να βρείτε λογική στο θέατρο του παραλόγου. Που αν το συνεχίσουμε θα κλειδώσει και αυτό.

Κάντε το τεστ ή πείτε ότι το κάνατε και έληξε το θέμα. Είπαμε τόσες φορές λογική δεν υπάρχει και εφόσον δεν υπάρχει λογική ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Καλά τώρα, και ποιος μου εγγυάται ότι κάνω το τεστ σωστά ;

Ή ποιος μου λέει ότι επειδή το πρωί δεν είχα COVID δεν θα έχω και το βράδυ ;

Συμφωνώ ότι είναι μαλακια να μη κάνεις το τεστ και να δηλώσεις ότι το έκανες, εντελώς ανώριμο, αλλά σιγά μη μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη 

Δεν διαφωνώ σε κάτι, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει, εγώ τουλάχιστον δεν θα το ρίσκαρα. 

Δημοσ.

Εγώ απλά θα πω δουλειά δεν είχε ο διάολος..........

Κάπου διάβασα ότι από 9.700 θετικά self test μόνο τα 1.700 αποδείχθηκαν πράγματι θετικά ύστερα από επίσημο μοριακό . Άρα αυτά τα τεστ μάλλον είναι για τον Μπέο. Και συνάχι να έχεις θα σε βγάλει θετικό.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

ναι αλλα το τεστ δεν ειναι 100% έγκυρο οποτε και θετικος να βγεις δεν σημαίνει πως δεν το χες κανει

Παιδιά  σε αυτο εδώ το βιντεο  λενε πως δεν τυπωνεις τιποτα κανενα χαρτι, στην μανα μου σημερα επειδη δεν εχουμε εκτυπωτή σπιτι για να το τύπωνε και δουλευε 8 το πρωι της φερθηκε η υπεύθυνη σαν σκουπιδι !!!

Ντροπή τους! Επισης το ΑΜΚΑ γιατι να το ξερει η υπεύθυνη;  Η υπεύθυνη ειναι του κράτους ενω η μανα μου πληρώνεται απο συνεργείο δεν εχει δηλαδη καμια δουλεια η υπεύθυνη με το ΑΜΚΑ της και τα χαρτιά της. Πείτε πχ οτι η μανα μου δεν ηθελε να ξερει ο αλλος την ηλικια της λεμε τωρα (δεν εχει θεμα με αυτο απλα λεω ενα παραδειγμα). Ελεος δηλαδη αφου ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ στην πλατφόρμα τι αλλο θελουν! Επίσης ενω το εκανε την Παρασκευη και δουλευει μεχρι την Μ. Πεμπτη της ειπε πως οχι δεν θελει να το χει κανει την Παρασκευη να κανει καινουργιο λεει! Ποιος θα της το πληρώσει το καινουργιο; Η μανα μου με 300ευρω που παιρνει; Πως καταντήσαμε έτσι;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, artist1 είπε

ναι αλλα το τεστ δεν ειναι 100% έγκυρο οποτε και θετικος να βγεις δεν σημαίνει πως δεν το χες κανει

Παιδιά  σε αυτο εδώ το βιντεο  λενε πως δεν τυπωνεις τιποτα κανενα χαρτι, στην μανα μου σημερα επειδη δεν εχουμε εκτυπωτή σπιτι για να το τύπωνε και δουλευε 8 το πρωι της φερθηκε η υπεύθυνη σαν σκουπιδι !!!

Ντροπή τους! Επισης το ΑΜΚΑ γιατι να το ξερει η υπεύθυνη;  Η υπεύθυνη ειναι του κράτους ενω η μανα μου πληρώνεται απο συνεργείο δεν εχει δηλαδη καμια δουλεια η υπεύθυνη με το ΑΜΚΑ της και τα χαρτιά της. Πείτε πχ οτι η μανα μου δεν ηθελε να ξερει ο αλλος την ηλικια της λεμε τωρα (δεν εχει θεμα με αυτο απλα λεω ενα παραδειγμα). Ελεος δηλαδη αφου ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ στην πλατφόρμα τι αλλο θελουν! Επίσης ενω το εκανε την Παρασκευη και δουλευει μεχρι την Μ. Πεμπτη της ειπε πως οχι δεν θελει να το χει κανει την Παρασκευη να κανει καινουργιο λεει! Ποιος θα της το πληρώσει το καινουργιο; Η μανα μου με 300ευρω που παιρνει; Πως καταντήσαμε έτσι;

Ο εργοδότης που πληρώνει την μητέρα σου ξέρει ήδη τον ΑΜΚΑ. Αν μιλάς για κάποιο εξωτερικό συνεργείο που πηγαίνει σε δημόσια υπηρεσία κατόπιν εργολαβίας δεν ξέρω τι να σου πω. 

Ενδεχομένως η υπεύθυνη εκεί να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα να κοιτάξει το αποτέλεσμα οπότε να της ζητάει χαρτί. 

Ναι ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει κάθε μέρα σε φωτοτυπαδικα, ας το αναφέρει στην υπεύθυνη ότι δεν έχει εκτυπωτή, όπως δεν ήταν υποχρεωμένος να πετάει τα λεφτά του για μάσκες και διάφορα άλλα. Τέλος πάντων, ας κοιτάξει να βγάλει φωτοτυπία να μην χαλάει την ζαχαρενια της η να κρατήσει το screenshot από τον υπολογιστή να το αποθηκεύσει στο smartphone. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Bitbit είπε

Κάντε το τεστ ή πείτε ότι το κάνατε και έληξε το θέμα.

Νομίζω ότι φαίνεται αν το πήρες ή όχι από το φαρμακείο μέσω του ΑΜΚΑ σου. Συλλογή τεστ θα κάνεις? αφού το παίρνεις κάντο να δεις αν έχεις τίποτα, αν όχι για τους άλλους τουλάχιστον για σένα. Δεν είναι για κακό

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Ο εργοδότης που πληρώνει την μητέρα σου ξέρει ήδη τον ΑΜΚΑ. Αν μιλάς για κάποιο εξωτερικό συνεργείο που πηγαίνει σε δημόσια υπηρεσία κατόπιν εργολαβίας δεν ξέρω τι να σου πω. 

Ενδεχομένως η υπεύθυνη εκεί να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα να κοιτάξει το αποτέλεσμα οπότε να της ζητάει χαρτί. 

Ναι ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει κάθε μέρα σε φωτοτυπαδικα, ας το αναφέρει στην υπεύθυνη ότι δεν έχει εκτυπωτή, όπως δεν ήταν υποχρεωμένος να πετάει τα λεφτά του για μάσκες και διάφορα άλλα. Τέλος πάντων, ας κοιτάξει να βγάλει φωτοτυπία να μην χαλάει την ζαχαρενια της η να κρατήσει το screenshot από τον υπολογιστή να το αποθηκεύσει στο smartphone. 

Ναι παιδια ειναι εκτος συνεργειου η υπεύθυνη, απλα απορω τι το θελει. Ειπε το θελει μηπως γινει κανας έλεγχος και ελεγχος να γινει λογικα θα μπορει η μανα μου να πει το ΑΜΚΑ της ή τον αριθμο ταυτότητας της και να το δουν ηλεκτρονικα πως το εκανε. Αληθεια πιστευει κανεις πως θα τρέχει κανεις απο πόρτα σε πορτα για ελεγχους ενω ολα βρίσκονται ηλεκτρονικα;

Της το χε αναφέρει απο την Παρασκευη πως δεν εχει εκτυπωτη και ειπε δεν ξερω πως θα γινει το θελουμε τυπωμένο. Και σημερα εκανε τον κακό χαμό. Εγω επίτηδες ειχα κανει τη αίτηση απο την Παρασκευη αλλα δεν το δεχόταν  το συστημα λογικα γιατι επρεπε να εκανε την αιτηση και το τεστ Κυριακη. 

Κακώς βγηκε αυτο το τεστ, ουτε καν εγκυρο δεν ειναι και βαζει σε μπελάδες τον κοσμο. Σου φερονται λες και εισαι λεπρός αν δεν το εχεις κανει ή δεν πας την αίτηση, ενω ολοι ξερουμε πως τα αποτελεσματα δεν λενε κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοί δεν πιάνεστε πουθενά και με τίποτα. Δεν δίνουν tests, γιατί δεν δίνουν, δίνουν, μα αφού μπορώ να μην το κάνω και να το δηλώσω ποιο το νόημα. Δηλαδή πρέπει να έχουμε έναν μπάτσο πάνω από το κεφάλι μας για να κάνουμε 2 λεπτά τη διαδικασία του test; Και εκτός της υποχρέωσης, υπάρχει και το θέμα των κοινωνικών επαφών. Επισκέπτεσαι τους δικούς σου το Σ/Κ, σε χαλάει να έχεις κάνει ένα self test; Από το να κολλήσει και να τρέχει η μάνα σου, χίλιες φορές αυτό, ακόμη και με 60% επιτυχία. Στην τελική, 100 θετικούς να πιάνουμε την εβδομάδα κέρδος είναι. Μπορούμε να προσάψουμε πολλά λάθη στο κράτος άλλα όχι και αυτό. 

Η δήλωση του αποτελέσματος (όπως και στους μαθητές) μπάζει από παντού αλλά δεν βλέπω άλλη λύση, γρήγορη και αξιόπιστη. Στην τελική, αν είσαι παρτάκιας και πας στη δουλειά / σχολείο με θετικό, το ίδιο θα έκανες και με 10 μοριακά. Η βλακεία πάντα νικάει. 

Κάτι δακρύβρεχτα τύπου δεν έχω ίντερνετ, αν θέλει το κράτος να μου δώσει και ίντερνετ για να το δηλώσω, δεν ξέρω να το κάνω, μας παρακολουθούν, μα έχω κάνει μια δόση από το εμβόλιο, γιατί να δώσω προσωπικά δεδομένα, τα λένε πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτοί που ποστάρουν τις καλημέρες στο facebook και στο Insta, αυτοί που μόλις ακούσουν για κανα επίδομα ξαφνικά βρίσκουν ίντερνετ και λοιπές φυλές που ζουν ανάμεσα μας. Στην τελική, όποιος έχει κάκαλα - και θα τον παραδεχτώ- ας δηλώσει στον εργοδότη πως δεν το κάνει και ας υποστεί τις συνέπειες. Από τζάμπα μαγκιά είμαστε χορτάτοι. 

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να παει στην δουλεια χωρις δηλωση επισης δεν γινεται, θα πληρωσει και αυτη και ο εργοδότης πρόστιμο.  Οποτε πως θα ρισκαρε το συνεργείο να πληρώσει πρόστιμο;

Καλα koulkos εισαι ότι να ναι εσυ, εκτός θεματος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...