drapanakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Ερωτηση απο περιεργεια. Αν ο φορτιστης παραμεινει στη πριζα μετα τη φορτιση, παθαινει κατι ;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, adi32 είπε Μπορεί και να πάθει. Ρεύμα τραβάει? Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει φορτιστής επειδή μένει στην πρίζα δεν θυμάμαι καν πόσα χρόνια,αν μου έχει χαλάσει και ποτέ.Τα βύσματα ή το καλώδιο ναι.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Moνιμα στην πριζα τον εχω πολλα χρονια, δεν εχει παθει ποτε κανεις τιποτα.
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Πάντως σε τουλάχιστον έναν φορτιστή της LG (από Nexus) έχω παρατηρήσει ότι όταν τον έχω στην πρίζα μόνο του κάνει κάτι σαν ελαφρύ σφύριγμα και όταν συνδέω το κινητό σταματάει. Προφανώς κάποιος πυκνωτής είναι, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% safe.
apostolisk86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πάντως σε τουλάχιστον έναν φορτιστή της LG (από Nexus) έχω παρατηρήσει ότι όταν τον έχω στην πρίζα μόνο του κάνει κάτι σαν ελαφρύ σφύριγμα και όταν συνδέω το κινητό σταματάει. Προφανώς κάποιος πυκνωτής είναι, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% safe. Αρκετοί το κάνουν, δεν νομίζω να παθαίνει κάτι. Κάποιοι πυκνωτές κάνουν θόρυβο from day one, κάποιοι όχι. Είναι και λίγο θέμα τύχης. Κι εγώ πάντως μόνιμα τους αφήνω στην πρίζα, χωρίς "θύματα" προς το παρόν. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από apostolisk86
drapanakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Εννοω, αφου δε μεταφερει ρευμα πουθενα, και οταν τον αγγιζω , εκτος συνδεσης, ειναι παγωμενος. Πως να παθει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα