Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vtsola είπε

αγιο ελευθεριο δεν θα νοικιαζα ουτε με σφαιρες ποσο μαλλον κατω πατησια..εχω φιλο εκει και δε βλεπεις ελληνα ουτε για πλακα...μμμ νεα φιλαδελφεια καλο μου ακουγεται..καισαριανη κορυδαλλο ουτε εκει βρισκεις?

Εγώ πάλι ζω στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στον Αγιο Ελευθέριο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι δεν βλέπεις Έλληνα ούτε για πλάκα. Μάλλον μπερδεύεσαι με περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας.

Και συγνώμη, αλλά με 280€ δεν έχεις τόσο την ελευθερία να επιλέγεις όπου θες. Η Ν. Φιλαδέλφεια καλή σου ακούγεται, αλλά με 280€ στο άκουσμα θα σου μείνει. Εκτός πάντα αν βολεύεσαι με υπόγειο σε πολυκατοικία του 60, εκεί με λίγο ψάξιμο ίσως βρεις κατι σε νορμαλ περιοχή.

Δυστυχώς είτε θα ανεβάσεις το μπατζετ, είτε θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Εγώ πάλι ζω στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στον Αγιο Ελευθέριο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι δεν βλέπεις Έλληνα ούτε για πλάκα. Μάλλον μπερδεύεσαι με περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας.

Και συγνώμη, αλλά με 280€ δεν έχεις τόσο την ελευθερία να επιλέγεις όπου θες. Η Ν. Φιλαδέλφεια καλή σου ακούγεται, αλλά με 280€ στο άκουσμα θα σου μείνει. Εκτός πάντα αν βολεύεσαι με υπόγειο σε πολυκατοικία του 60, εκεί με λίγο ψάξιμο ίσως βρεις κατι σε νορμαλ περιοχή.

Δυστυχώς είτε θα ανεβάσεις το μπατζετ, είτε θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.

Ας πούμε με ποιο ποσό βρίσκεις ένα στούντιο σε μια νορμάλ περιοχή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι #@ες διαβαζω θα τρελαθω: μερικοι γραφουν #@!ες απο Εκαλη ή απο το εξοχικο στο Παρνασσο στο παλικαρι.

Λοιπον για να κανεις τη δουλεια σου πηγαινε απο Νεα Φιλαδελφεια/Ανω πατησια/Αγ ελευθεριο. Η περιοχη ειναι γεματη απο αστυνομικους/σπουδαστες στρατιωτικων σχολων. Θεμα με παρκιν δε θα εχεις τεραστιο (οσο πιο ψηλα ειδικα νεα φιλαδελφεια προς μενιδι τοσο ευκολο το παρκιν). Επισης δες και Ν.Ιωνια/Περισσο/Πευκακια χωρις μεγαλο θεμα απο παρκιν. Με αυτα τα χρηματα βρισκεις μια αξιοπρεπη γκαρσονιερα (μη περιμενεις σε ρετιρε ή με κλιματιστικα /φυς αεριο)

Επισης πιο κεντρο δες Γκυζη και αμπελοκηπους αλλα το θεμα παρκιν το ψιλοξεχνας.

Νοτια δες Δαφνη, Αγ Δημητριο

Δυτικα Περιστερι, Νικαια, Κορυδαλλο.

Αν τωρα δε θες Αθηνα κεντρο μπορεις να βρεις πολυ καλο σπιτι (δυαρακι) σε πολυ καλη γειτονια αλλα πιο μακρυα δηλαδη ανατολικη αττικη (Λουτσα ή αλλιως Αρτεμιδα, Νεα Μακρη, Μαραθωνα, Σπατα)

Πιστεψε δυσκολα θα αρνηθει ενας ιδιοκτητης να μη δωσει στην εποχη μας το διαμερισμα του σε δημοσιο υπαλληλο/φοιτητη

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα μιας και πλησιάζει ο καιρός

Για Χαλάνδρι τι γνώμη έχετε; Είναι όμορφη περιοχή; Και με 350€-400 βρίσκω κάτι;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα μιας και πλησιάζει ο καιρός

Αξιοπρεπέστατη περιοχή. Με αυτά τα λεφτά πιθανώς να βρεις κάτι σχετικά μικρό.

Έψαξες καθόλου χρυσή ευκαιρία και σπιτόγατο;

Δημοσ.

Εεε ακόμα δεν έχω ψάξει όχι γιατί είμαι ακόμα σε αναζήτηση ασφαλούς και ωραίας έτσι σχετικά περιοχής

Σιγά σιγά όμως φτιάχνω λίστα 😊

Άλλη περιοχή έτσι καλή;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, archer100 είπε

Ουτε υπογειο στο Χαλανδρι...

Για να καταλαβεις τι παιζει, φιλος βρηκε 3αρι μεγαλη προσφορα κατω Χαλανδρι 550 ευρω. Τα πιο πολλα 3αρια ηταν γυρω στα 700 ευρω...

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Πασο, δεν μενω Αθηνα απλα ξερω την περιπτωση του φιλου που τα αξιοπρεπη 3αρια ηταν κοντα στο 700αρι.

Δημοσ.
Στις 28/4/2021 στις 2:47 ΜΜ, vamvakoolas είπε

τι #@ες διαβαζω θα τρελαθω: μερικοι γραφουν #@!ες απο Εκαλη ή απο το εξοχικο στο Παρνασσο στο παλικαρι.

Λοιπον για να κανεις τη δουλεια σου πηγαινε απο Νεα Φιλαδελφεια/Ανω πατησια/Αγ ελευθεριο. Η περιοχη ειναι γεματη απο αστυνομικους/σπουδαστες στρατιωτικων σχολων.

Ναι αλλα ζητησε μια ασφαλη περιοχη. Εκει εχει πολλους αστυνομικους, οπως λες.

Δημοσ.

ξεκινα αναζητηση Ηλιουπολη - Σουρμενα ωστε να πας σε καποιο τμημα εκει γυρω ...θα ελεγα Ελληνικο αλλα θα ειναι ακριβοτερα αλλα θα εχεις προσβαση παραλιακη 

στα λέω γιατι αλλο να εισαι Ελληνικο τμημα στο αεροδρομιο και αλλο Αγ Ελευθεριο.....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasbm είπε

ξεκινα αναζητηση Ηλιουπολη - Σουρμενα ωστε να πας σε καποιο τμημα εκει γυρω ...θα ελεγα Ελληνικο αλλα θα ειναι ακριβοτερα αλλα θα εχεις προσβαση παραλιακη 

στα λέω γιατι αλλο να εισαι Ελληνικο τμημα στο αεροδρομιο και αλλο Αγ Ελευθεριο.....

Άγιο Ελευθέριο δεν είναι και πολύ καλά να φανταστώ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasbm είπε

στα λέω γιατι αλλο να εισαι Ελληνικο τμημα στο αεροδρομιο

δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά το αεροδρόμιο έχει πάει στα Σπάτα

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nabuko είπε

δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά το αεροδρόμιο έχει πάει στα Σπάτα

σωστά το ξέχασα γιατί έχω φύγει από τη περιοχή....αλλά περισσότερο το ανέφερα σαν διαφορά ποιοτητας

υπάρχουν τμήματα που τα κτίρια τουλάχιστον είναι αξιοπρεπή 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...