AntiCambeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Αν το ποσό είναι σοβαρό, γιατί να μην κάνεις την διαδικασία δωρεάς χρήματων ? Πιστεύω πως το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθούν, γιατί το ποσό είναι 15Κ.Απο ότι θυμάμαι, ο λογιστής δεν έδωσε σαφή απάντηση στην μητέρα μου αν υπάρξει πρόβλημα. Πώς γίνεται όμως η διαδικασία δωρεάς χρημάτων;
gajolos Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα αλλά σε διαφορετική βάση. Μεταφορά οποιουδήποτε ποσού από ατομικό μου λογαριασμό σε λογαριασμό όπου εγώ είμαι ο συνδικαιούχος και ο κύριος δικαιούχος λογαριασμού είναι ο γιος μου, γίνεται χωρίς επίπτωση ή και εκεί ίσως υπάρχει θέμα φορολόγησης; Αν και σε ενδεχόμενο έλεγχο θα δείξω τη μεταφορά του ποσού από τον ατομικό μου λογαριασμό στον λογαριασμό όπου είμαι συνδικαιούχος.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, gajolos είπε Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα αλλά σε διαφορετική βάση. Μεταφορά οποιουδήποτε ποσού από ατομικό μου λογαριασμό σε λογαριασμό όπου εγώ είμαι ο συνδικαιούχος και ο κύριος δικαιούχος λογαριασμού είναι ο γιος μου, γίνεται χωρίς επίπτωση ή και εκεί ίσως υπάρχει θέμα φορολόγησης; Αν και σε ενδεχόμενο έλεγχο θα δείξω τη μεταφορά του ποσού από τον ατομικό μου λογαριασμό στον λογαριασμό όπου είμαι συνδικαιούχος. Δεν υπάρχει κατι επιπτωση. Πρεπει να καταλάβεις ομως οτι οι επιπτώσεις έρχονται (αν ερθουν) οταν αυτος που ξοδεύει τα χρηματα δεν μπορει να τα δικαιολογήσει. Δηλαδη αν ο γιο σου αρχίζει και αγοραζει με καρτες στο ονομα του, ποσα πανω απο αυτα που μπορει να δικαιολογήσει τοτε πιθανον να πέσει στην φάκα, και δεν μιλαω για αγορες που πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσεις που τα βρήκες (μοτοσυκλέτες κλπ) αλλά για απλά καταναλωτικά προϊόντα, πχ καφέδες φαγητά κλπ
GREGORYMO Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, gajolos είπε Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα αλλά σε διαφορετική βάση. Μεταφορά οποιουδήποτε ποσού από ατομικό μου λογαριασμό σε λογαριασμό όπου εγώ είμαι ο συνδικαιούχος και ο κύριος δικαιούχος λογαριασμού είναι ο γιος μου, γίνεται χωρίς επίπτωση ή και εκεί ίσως υπάρχει θέμα φορολόγησης; Αν και σε ενδεχόμενο έλεγχο θα δείξω τη μεταφορά του ποσού από τον ατομικό μου λογαριασμό στον λογαριασμό όπου είμαι συνδικαιούχος. Το οποιοδήποτε ποσό είναι λίγο αόριστο
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το οποιοδήποτε ποσό είναι λίγο αόριστο Και ενα εκατομμύριο να είναι δεν λεει τίποτα, εφόσον ειναι το όνομα του στον λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα