seatibiza1978 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σε όλους Θέλω να αγοράσω το xiaomi redmi note 10pro Grobal version 6/128 από το banggood και ένας φίλος μου είπε να προσέχω γιατί κάποια στιγμή που είχες αγοράσει κι αυτός από Κίνα (δεν ξέρω αν ήταν από το banggood) ενα Lenovo δεν είχε καμμία σχέση με τα ευρωπαικά. Είχε κάτι κινεζιές μέσα. Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε αγοράσει από το banggood αν είναι οκ να το πάρω από εκεί το κινητό ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο site. Ευχαριστώ
mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Στο banggood το βλεπω 230.93 + 6.69 = 237.62 , το πιο φτηνο. Στο σκρουτζ το βλεπω 293.98 το πιο φτηνο. Μιλαμε για μια διαφορα 56.36. Εγω θα το επαιρνα απο Ελλαδα , για χιλιαδες λογους. Δεν την λες τραγικα μεγαλη ουτε τραγικα μικρη διαφορα. Τωρα τα μου ειπε ενας φιλος..για ενα lenovo και μπορει το ιδιο να συμβει και σε ενα xiaomi ... ειναι σαν να λεω αγορασα μια μπανανα στην Αττικη στο Μενιδι και μου βγηκε σκαρτη , αρα να μην ξανα αγορασω μπανανα...στην Αττικη , απο οποιοδηποτε σημειο αυτης.... Ελπιζω να καταλαβαινεις τον παραλληλισμο. Πιο πολυ θα αγχωνομουν για τελωνεια παρα για αυτα που σου ειπε ο φιλος σου. 1
koutsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, seatibiza1978 είπε Καλησπέρα σε όλους Θέλω να αγοράσω το xiaomi redmi note 10pro Grobal version 6/128 από το banggood και ένας φίλος μου είπε να προσέχω γιατί κάποια στιγμή που είχες αγοράσει κι αυτός από Κίνα (δεν ξέρω αν ήταν από το banggood) ενα Lenovo δεν είχε καμμία σχέση με τα ευρωπαικά. Είχε κάτι κινεζιές μέσα. Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε αγοράσει από το banggood αν είναι οκ να το πάρω από εκεί το κινητό ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο site. Ευχαριστώ Αν είναι global version λογικά δεν θα έχεις θέμα. Τώρα αν αξίζει για 50€ να περιμένεις 1 μήνα και αν πάθει κάτι να πρέπει να το στείλεις Κίνα για την εγγύηση δεν ξέρω..
intruder99 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Στο banggood το βλεπω 230.93 + 6.69 = 237.62 , το πιο φτηνο. Στο σκρουτζ το βλεπω 293.98 το πιο φτηνο. Μιλαμε για μια διαφορα 56.36. Εγω θα το επαιρνα απο Ελλαδα , για χιλιαδες λογους. Δεν την λες τραγικα μεγαλη ουτε τραγικα μικρη διαφορα. Τωρα τα μου ειπε ενας φιλος..για ενα lenovo και μπορει το ιδιο να συμβει και σε ενα xiaomi ... ειναι σαν να λεω αγορασα μια μπανανα στην Αττικη στο Μενιδι και μου βγηκε σκαρτη , αρα να μην ξανα αγορασω μπανανα...στην Αττικη , απο οποιοδηποτε σημειο αυτης.... Ελπιζω να καταλαβαινεις τον παραλληλισμο. Πιο πολυ θα αγχωνομουν για τελωνεια παρα για αυτα που σου ειπε ο φιλος σου. Πού το είδες σε αυτή την τιμή; Γιατί σε μένα εμφανίζει 254.17€ σύνολο. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-10-Pro-Global-Version-6GB-128GB-108MP-Quad-Camera-6_67-inch-120Hz-AMOLED-Display-33W-Fast-Charge-Snapdragon-732G-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1828679.html Κι επίσης απ' ότι ξέρω με EU Priority Line δεν περνάει τελωνείο.
mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, intruder99 είπε Πού το είδες σε αυτή την τιμή; Γιατί σε μένα εμφανίζει 254.17€ σύνολο. Αυτο εδω ειδα. Αστο μαλακια μου...ειναι το 64αρι. Kαι το συγκρινα με 64αρι. Αν συγκρινουμε τα 128αρια... 317 περιπου το φτηνοτερο στο σκρουτζ. 63 ευρω διαφορα... Τι να σου πω ... Εγω ειμαι ανυπομονος , θα το επαιρνα απο μεγαλη αλυσιδα ακριβοτερα , για να το εχω αμεσα και να μην μπλεκω με τις εγγυησεις. Αλλος δεν θα εχει προβλημα να περιμενει και εναν μηνα... 63 ευρω διαφορα...οκ... ειναι στο σημειο που αρχιζεις και το σκεφτεσαι... 1
intruder99 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mphxths είπε Αυτο εδω ειδα. Αστο μαλακια μου...ειναι το 64αρι. Kαι το συγκρινα με 64αρι. Αν συγκρινουμε τα 128αρια... 317 περιπου το φτηνοτερο στο σκρουτζ. 63 ευρω διαφορα... Τι να σου πω ... Εγω ειμαι ανυπομονος , θα το επαιρνα απο μεγαλη αλυσιδα ακριβοτερα , για να το εχω αμεσα και να μην μπλεκω με τις εγγυησεις. Αλλος δεν θα εχει προβλημα να περιμενει και εναν μηνα... 63 ευρω διαφορα...οκ... ειναι στο σημειο που αρχιζεις και το σκεφτεσαι... Δεν ήξερα ότι στο Banggood υπάρχει και το 64αρι. Απ' ότι φαίνεται όμως εξαντλήθηκε. Με ενδιαφέρει κι εμένα, μιας και δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, αλλά δεν τολμώ να δώσω τόσα χρήματα για αγορά από Κίνα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από intruder99
seatibiza1978 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, mphxths είπε Αυτο εδω ειδα. Αστο μαλακια μου...ειναι το 64αρι. Kαι το συγκρινα με 64αρι. Αν συγκρινουμε τα 128αρια... 317 περιπου το φτηνοτερο στο σκρουτζ. 63 ευρω διαφορα... Τι να σου πω ... Εγω ειμαι ανυπομονος , θα το επαιρνα απο μεγαλη αλυσιδα ακριβοτερα , για να το εχω αμεσα και να μην μπλεκω με τις εγγυησεις. Αλλος δεν θα εχει προβλημα να περιμενει και εναν μηνα... 63 ευρω διαφορα...οκ... ειναι στο σημειο που αρχιζεις και το σκεφτεσαι... Η αλήθεια είναι ότι το παίρνω για να αλλάξω κινητό, όχι γιατί δεν έχω κινητό. Και θα προτιμούσα να έπερνα το mi max 4 αλλά δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα παρόλο που είχαν ανακοινώσει καιρό πριν ότι θα βγει. Εχω ήδη το Mi max και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οπότε δεν με ενοχλεί να περιμένω να έρθει, ούτε το τελωνείο φυσικά. το μόνο που φοβάμαι είναι να μην βγεί φόλα. Αν και γενικά έχω διαβάσει καλά λόγια για το banggood.
afentiko Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Έχω πάρει πολλά κινητά (και άλλα είδη) από banggood και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κ μάλιστα πιο παλιά ασχολιομουν κ με ρουταρισμα και πολύ πείραγμα, είχα κάνει brick και το ξεbrickara, δε χρειάστηκα ποτέ εγγύηση, αλλά θα μου πεις τυχερά είναι αυτά
seatibiza1978 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, afentiko είπε Έχω πάρει πολλά κινητά (και άλλα είδη) από banggood και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κ μάλιστα πιο παλιά ασχολιομουν κ με ρουταρισμα και πολύ πείραγμα, είχα κάνει brick και το ξεbrickara, δε χρειάστηκα ποτέ εγγύηση, αλλά θα μου πεις τυχερά είναι αυτά Για την εγγύηση το σκέφτηκα κι εγώ αλλά όσα χρόνια έχω κινητό (πάνω από 20) ποτέ δεν χρειάστηκα την εγγύηση. Αλλά σαφώς ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι ένα τικ πριν το παραγγείλω.
intruder99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, seatibiza1978 είπε Για την εγγύηση το σκέφτηκα κι εγώ αλλά όσα χρόνια έχω κινητό (πάνω από 20) ποτέ δεν χρειάστηκα την εγγύηση. Αλλά σαφώς ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι ένα τικ πριν το παραγγείλω. Στην ίδια τιμή μπορείς να βρεις την έκδοση 6/64 από το γαλλικό Amazon. Βέβαια δεν ξέρω αν σε καλύπτει. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από intruder99
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Σημειωση. Δε κανει 1 μηνα να ερθει.Το πολυ σε δυο βδομαδιτσες το εχεις.
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, mphxths είπε Πιο πολυ θα αγχωνομουν για τελωνεια παρα για αυτα που σου ειπε ο φιλος σου. Έχουν βρει λύση και για αυτό (από πλευράς εταιρείας εννοώ), αλλά πραγματικά συμφωνώ με όσα αναφέρεις. Είναι μικρή η διαφορά για να μπει κανείς σε τέτοια διαδικασία. Ο πιο ανασταλτικός παράγοντας για μένα είναι, όπως σωστά είπε και κάποιος άλλος, το θέμα της εγγύησης και η κουβέντα που μπορεί να ανοίξει με τον αντιπρόσωπο εδώ.
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δεν εχω δει ποιοι το πουλανε εδω,αλλα το average σκρουτζομαγαζο εχει χειροτερη καλυψη εγγυησης απο το Banggood... Εκτος και αν ειναι καποιο απο τα αξιοπιστα φθηνα γνωστα σκρουτζομαγαζα.
intruder99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Dantε είπε Σημειωση. Δε κανει 1 μηνα να ερθει.Το πολυ σε δυο βδομαδιτσες το εχεις. Το θέμα είναι ότι γράφει "Expected to ship before Jun 1" οπότε θα κάνει περισσότερο από 1 μήνα για να φτάσει. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από intruder99 1
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, intruder99 είπε Το θέμα είναι ότι γράφει "Expected to ship before Jun 1" οπότε θα κάνει περισσότερο από 1 μήνα για να φτάσει. Τοτε δε το συζηταμε.Εκτος και αν εχει την υπομονη,αλλα μεχρι τοτε θα εχει βγαλει αλλα 2-3 μοντελα η χιαομι 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα