Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάνω από 100 video στο youtube, περίπου 20 από αυτά μόνο είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή μου, τα υπόλοιπα τα έκανα upload και τα έσβηνα για να μην πιάνουν χώρο.

Υπάρχει τώρα τρόπος, δηλαδή κάποια επιλογή μέσα από το youtube ή κάποιο λογισμικό ώστε να κατεβάσω μαζικά και να αποθηκεύσω όλα τα videos στον υπολογιστή μου;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

δηλαδή κάποια επιλογή μέσα από το youtube

Μαζικά δε γίνεται. 

Πας "Περιεχόμενο καναλιού" και μετά έχεις 2 επιλογές

Η μία είναι αν τικάρεις το κουτάκι δίπλα στο βίντεο και στη μαύρη μπάρα που θα βγει από πάνω, πας στο "περισσότερες ενέργειες" και πατάς λήψη. 

Η άλλη είναι να πας τον κέρσορα πάνω στον τίτλο του βίντεο και θα σου εμφανίσει 3 κάθετες τελείες, πατάς λήψη

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις 17/5/2021 στις 3:37 ΜΜ, Nabuko είπε

Μαζικά δε γίνεται. 

Γίνεται με το Google Takeout.

Στις 16/5/2021 στις 11:10 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Έχω πάνω από 100 video στο youtube, περίπου 20 από αυτά μόνο είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή μου, τα υπόλοιπα τα έκανα upload και τα έσβηνα για να μην πιάνουν χώρο.

Υπάρχει τώρα τρόπος, δηλαδή κάποια επιλογή μέσα από το youtube ή κάποιο λογισμικό ώστε να κατεβάσω μαζικά και να αποθηκεύσω όλα τα videos στον υπολογιστή μου;

Me to Τakeout μπορείς να τα κατεβάσεις μαζικά στην αρχική τους ποιότητα.

Mην το σκέφτεσαι για jdownloader, youtube-dl κλπ, με αυτά δεν μπορείς να κατεβάσεις τα original videos που ανέβασες αλλά επανασυμπιεσμένα σε χειρότερη ποιότητα από την αρχική.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...