lionheart Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Παιδιά καλησπέρα! Αυτή τη στιγμή έχω το Xiaomi Redmi note 4x. Θέλω να πάρω καινούργιο. Ακούω προτάσεις.... 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; μέχρι 350 και πολλά έβαλα. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; θα ήθελα από κάποια αλυσίδα (με το αρθρο 39α σκέφτομαι) για τα 2 χρόνια εγγύηση εκτός και αν προτείνετε κάτι αρκετά πιο συμφέρον. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; No problem 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); θα με ενδιέφερε ir blaster αλλά όχι ότι καίγομαι κιόλας. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, θα ήθελα όσο καλύτερη κάμερα μπορώ να αποκτήσω 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; με αυτά που κάνω θα μου κρατάνε αρκετά πιστεύω το μεγαλύτερο ποσοστό 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Social, emails, internet, καθημερινή χρήση δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα