AnnaSrK Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Θέλω να πάρω από το alibaba κάποια προϊόντα αλλά λέει ότι είναι ΟΕΜ. Ξέρετε τι ακριβώς είναι το ΟΕΜ και αν αξίζει να κάνω τέτοιο εγχείρημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Nabuko Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, AnnaSrK είπε Θέλω να πάρω από το alibaba κάποια προϊόντα αλλά λέει ότι είναι ΟΕΜ. Βάλε ένα προϊόντο να δούμε. OEM μπορεί να είναι κάποια κινέζικη εταιρία που φτιάχνει προϊόντα και τα πουλάει. Το ΟΕΜ δεν παίζει ρόλο στον αν είναι καλά ή όχι. 5 λεπτά πριν, Adrian είπε https://iguru.gr/2018/12/10/oem-products/ Νομίζω ότι δεν τα λέει πολύ σωστά όλα Αναφορά σε κείμενο Η αγορά προϊόντων OEM είναι απολύτως ασφαλής και νόμιμη, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους. Συνήθως μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα με τα προϊόντα OEM, αλλά αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα δεν θα υπάρχει υποστήριξη. Έτσι καλό θα είναι να αγοράζουν OEM προϊόντα όσοι γνωρίζουν μερικά τεχνικά θέματα. Για τους αρχάριους χρήστες η λιανική έκδοση του ίδιου προϊόντος μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή. Δηλαδή αν πάω στη BMW και αγοράσω ένα ανταλλακτικό θα είναι ΟΕΜ. Που είναι ο κίνδυνος? Αν πάω κατευθείαν στην εταιρία (ΟΕΜ) που φτιάχνει το ανταλλακτικό και το πουλάει στη BMW και το αγοράσω από κει, πάλι δε βλέπω να υπάρχει κίνδυνος. Το πρόβλημα είναι με τα μαϊμού και με τις αντιγραφές που είναι χαμηλότερης ποιότητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα