Προς το περιεχόμενο

realme C21 Review - Λογικές θυσίες


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν υπάρχει κάτι που η realme μας έχει αποδείξει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια, είναι πως δε διστάζει να λανσάρει νέες συσκευές που ξεχωρίζουν για τη σχέση τιμής απόδοσης.

Στην ήδη ευρεία γκάμα από budget προτάσεις της κινεζικής εταιρείας, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία. Το C21 είναι μία προσιτή λύση που ενσωματώνει άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά, όντας έτσι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του casual χρήστη. Το τι διαφορετικό έχει να προσφέρει όμως συγκριτικά με άλλες εξίσου οικονομικές συσκευές ειδικά σ' αυτή την κατηγορία των πολύ φθηνών smartphone με κόστος μόλις 129 ευρώ;

Το realme C21 μοιάζει υπερβολικά με το C12 το οποίο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Η νέα πρόταση της realme ωστόσο υιοθετεί ένα -εις διπλούν- ανάγλυφο τριγωνικό μοτίβο που του προσδίδει σταθερότερο κράτημα ενώ παράλληλα το προστατεύει από τις γρατζουνιές -και κρατά μακριά τις δαχτυλιές. Σε συνδυασμό μάλιστα με το εφέ της αντανάκλασης του φωτός επάνω του, δίνει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στο look της συσκευής -η οποία, ειρήσθω εν παρόδω έρρχεται σε δύο χρώματα, μπλε και μαύρο.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μία συσκευή μιας νέας εταιρείας η τιμή της είναι υψηλή για τα χαρακτηριστικά της. Ο G35 είναι πολύ χαμηλών δυνατοτήτων SOC (η PowerVR GE8320, η GPU που έχει είναι πραγματικά για κλάμματα...), σε αυτά τα χρήματα υπάρχει από Xiaomi (που είναι και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της) το Xiaomi Redmi 9 NFC, Xiaomi Poco M3 και άλλα, όπως Motorola Moto E7 Plus, TCL 20SE, Huawei P Smart S, Honor 20e και άλλα, τα οποία είναι συνολικά καλύτερες επιλογές και μιλάω για κινητά με 4Gb RAM/64Gb ROM στην τιμή του 3Gb RAM/32Gb ROM του realme C21. 

https://nanoreview.net/en/soc/mediatek-helio-g35

Αν πάμε μέχρι 150€ βρίσκουμε κι άλλα πολύ ανώτερα κινητά. Από εμένα, όσο είναι πάνω από 100€, είναι ΟΧΙ.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! το κινητο εχει bagαρει, καποια στιγμη το βραδυ εβλεπα ενα βιντεακι στο YouTube και ΜΠΑΜ μπενει σε recovery mod, δεν ξερω τι εκανα και μπηκε αλλα εχει bagαρει και δεν βγενει με τιποτα, δεν ξερω αν φτεει που ημουν σε λειτουργια υπερεξηκονομισης μπαταριας παρολο που που ημουν 90%+ μπαταρια απλα δεν μου αρεσει να το φορτιζω, παλευω λιγο εκει κανα 10λεπτο με τα κουμπια και ανοιγει, και επειδη ειμαι λακαμας δεν το εβγαλα απο την λειτουργια υπερεξηκονομισης μπαταριας και μετα απο 20 περιπου λεπτα ξανα μπαινει, κανω το ιδιο με τα κουμπια αλλα δεν, το αφησα ολη την νυχτα και δεν εκανε τιποτα, το πρωι το ανοιξα απο πισω του εβγαλα την μπαταρια και την ξανα εβαλα, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ RECOVERY MOD δεν ξερω τι να κανω τα εχω δοκιμασει ολα πειτε μου εσεις τι πρεπει να κανω plz

λήψη.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...