Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, nemesiskp είπε Τελικά μπήκε. Έφταιγε ο proxy από τον υπολογιστή της δουλειάς, το έβγαλα και όλα οκ. Και άλλοι που δεν μπαίνανε ήταν συνάδερφοι, αρά αυτό έφταιγε. 😁 Και απο εξωτερικό δεν μπορείς να μπεις.Να θες να κλείσεις για τους δικους σου ή να αλλάξεις δικο σου ραντεβού γιατι είσαι εξωτερικό και να μην μπορείς.
nemesiskp Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Ναι χαζομάρα αυτό. Ελλάδα είμαι βέβαια, αλλά ο Proxy με βγάζει κάπου Ευρώπη. Όλα καλα. Ευχαριστώ 1
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 γινεται συζητηση οι αεροπορικες εταιρειες με το που κλεινεις εισητηριο δινοντας το αριθμο του ραντεβου να ξερουν αν ο αλλος ειναι οκ......ωστε να μη ταλαιπωρουν το κοσμο σε μενα ξερω σιγουρα οτι οταν ενημερωσω τη πρεσβεια θα περασει στο σκληρο του διαβατηριου....
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε γινεται συζητηση οι αεροπορικες εταιρειες με το που κλεινεις εισητηριο δινοντας το αριθμο του ραντεβου να ξερουν αν ο αλλος ειναι οκ......ωστε να μη ταλαιπωρουν το κοσμο σε μενα ξερω σιγουρα οτι οταν ενημερωσω τη πρεσβεια θα περασει στο σκληρο του διαβατηριου.... Σε ποια πρεσβεία γίνεται αυτό;Γιατί αν είναι σαν τις πρεσβείες που ξερω οταν θα βρεις slot για να πας στο ραντεβού θα έχει τελειωσει το νταβαντουρι προ πολλου.
christakos07 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δουλευει κανονικά,μολις μπηκα.Δεν εκλεισα ραντεβου γιατι τα έχω κανει ήδη εκτός Ελλάδας. Στην Ιταλία χτυπήσανε 6πλή δόση. Αν νιώθεις ανασφάλειες πάντως, μπορείς
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Στην Ιταλία χτυπήσανε 6πλή δόση. Αν νιώθεις ανασφάλειες πάντως, μπορείς Στην Αμερική σε φυλακισμένους επίσης.
christakos07 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στην Αμερική σε φυλακισμένους επίσης. Όντως; Πες μου ότι δεν κάνανε τις δοκιμές τους σε φυλακισμένους;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, christakos07 είπε Όντως; Πες μου ότι δεν κάνανε τις δοκιμές τους σε φυλακισμένους; Λαθος ήταν,έτσι λενε ,δεν έχω λόγο να μην τους πιστεψω.Αν ηθελαν να κάνουν κρυφες δοκιμές δεν θα το μαθαίναμε . 1
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε ποια πρεσβεία γίνεται αυτό;Γιατί αν είναι σαν τις πρεσβείες που ξερω οταν θα βρεις slot για να πας στο ραντεβού θα έχει τελειωσει το νταβαντουρι προ πολλου. Αυστραλεζικη....γιατι εκει οταν φτανεις εχουν δικα τους δεδομενα 1
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Έχει ακουστεί αν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που εκτυπώνει κάποιος στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα έχει ισχύ από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημα φόρμα; Μπορείς με αυτό να ταξιδέψεις μόνο εντός συνόρων; Για παράδειγμα στους κατοίκους Βρυξελλών (και μόνο, δεν ισχύει για όσους μένουν ή έχουν εμβολιαστεί αλλού στο Βέλγιο) παρέχεται ηλεκτρονικά ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού σαν το παρακάτω ( το ότι ο καθένας με skills Word 101 μπορεί να φτιάξει σπίτι του είναι άλλη ιστορία). Υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι το ελληνικό κράτος πχ θα δέχεται τέτοιο χαρτί; Στο travel.gov.gr δε βρήκα επαρκή πληροφόρηση.
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, Speculoos είπε το ότι ο καθένας με skills Word 101 μπορεί να φτιάξει σπίτι του είναι άλλη ιστορία Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δείχνεις, αλλά τα ελληνικά πιστοποιητικά έχουν κωδικό εγγράφου όπου με μια απλή αναζήτηση μπορεί να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο.
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δείχνεις, αλλά τα ελληνικά πιστοποιητικά έχουν κωδικό εγγράφου όπου με μια απλή αναζήτηση μπορεί να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο. Αυτό είναι το βελγικό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ένα pdf που το εκτυπώνεις και φαίνεται ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με το travel.gov.gr, για όσους μπαίνουν στην Ελλάδα ένας από τους όρους είναι Αναφορά σε κείμενο - Proof of a negative test is not required however for all travelers that have completed their vaccination (i.e., 14 days have elapsed since the last vaccination, depending on the doses required) and hold a vaccination certificate. Aπό τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα το λεγόμενο Green Passport και οι συζητήσεις μεταξύ των κυβερνήσεων παραμένουν άκαρπες, στο worst case scenario που δε λυθεί το ζήτημα θα είναι άραγε αρκετό ένα τέτοιο χαρτι;
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Αρα λαθος λεει οτι μπορω να το εκδοσω Παντως και ο πατερας μου εχει καμια εβδομαδα που εκανε την 2η δοση και μας ειπαν σε καμια εβδομαδα να το παραλαβουμε απο ΚΕΠ. Παιζει να θελει χρονο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Παντως και ο πατερας μου εχει καμια εβδομαδα που εκανε την 2η δοση και μας ειπαν σε καμια εβδομαδα να το παραλαβουμε απο ΚΕΠ. Παιζει να θελει χρονο. Εφραψα οτι σημερα το πηρα απο τη σελιδα 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Speculoos είπε Αυτό είναι το βελγικό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ένα pdf που το εκτυπώνεις και φαίνεται ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με το travel.gov.gr, για όσους μπαίνουν στην Ελλάδα ένας από τους όρους είναι Aπό τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα το λεγόμενο Green Passport και οι συζητήσεις μεταξύ των κυβερνήσεων παραμένουν άκαρπες, στο worst case scenario που δε λυθεί το ζήτημα θα είναι άραγε αρκετό ένα τέτοιο χαρτι; Το φαντάστηκα πως είναι βελγικό πιστοποιητικό, είδα πάνω Βρυξέλλες και .be, αυτό που εννοούσα είναι ότι αγνοώ το εάν μπορεί να πιστοποιηθεί η γνησιότητα του όπως μπορεί να γίνει με το ελληνικό. Αν δεν μπορεί να πιστοποιηθεί κάπως, φαντάζομαι πως δεν θα είναι αρκετό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις