ceyedo Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Σύμφωνα με mail που μου στείλανε, για να ταξιδέψω (σε νησί) ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) αρνητικό PCR test 72 ωρών τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test) 24 ωρών self test 24 ωρών απόδειξη ανάρρωσης από τον COVID-19, που ισχύει δύο μήνες μετά το θετικό τεστ PCR ή Antigen έως 9 μήνες. αυτά ισχύουν για όλες; Ισχύει όντως ότι μπορώ να ταξιδέψω με self test?
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Για ποιες όλες μιλάς? Αν εννοείς πτήσεις τότε ναι, ισχύουν για όλες. Και ναι, όπως λέει και στο mail που σου έστειλαν το αρνητικό self test 24 ωρών είναι ένα από τις επιλογές που έχεις για να ταξιδέψεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, ceyedo είπε Σύμφωνα με mail που μου στείλανε, για να ταξιδέψω (σε νησί) ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) αρνητικό PCR test 72 ωρών τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test) 24 ωρών self test 24 ωρών απόδειξη ανάρρωσης από τον COVID-19, που ισχύει δύο μήνες μετά το θετικό τεστ PCR ή Antigen έως 9 μήνες. αυτά ισχύουν για όλες; Ισχύει όντως ότι μπορώ να ταξιδέψω με self test? Δεν σου τα ζητανε όλα αυτα,ένα απο αυτά θελουν.Δεν νομίζω να σου λενε ψεμματα για το τεστ.
ceyedo Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 το ξέρω ότι δε τα ζητάνε όλα. ένα από αυτά. δε το έγραψα σωστά. Εννοώ αν ισχύουν για όλες τις πτήσεις και τις εταιρίες. Αν είναι στανταρ δηλαδή. Απλά μου έκανε εντύπωση που δέχονται το self test διότι είσαι ό,τι δηλώσεις και βγαίνει και δωρεάν. Θα ρωτούσα και για εξωτερικό αλλά όπως είναι τα πράγματα μέχρι αν κλείσω μπορεί να έχουν αλλάξει και να ζητάνε άλλα. Οπότε το βλέπουμε αργότερα.
dtzgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, ceyedo είπε Απλά μου έκανε εντύπωση που δέχονται το self test διότι είσαι ό,τι δηλώσεις και βγαίνει και δωρεάν. Είσαι ό,τι δηλώσεις αν ΔΕΝ κάνεις το τεστ. Αφού σε βολεύει το self test, κάνεις self test, δηλώνεις υπεύθυνα το αποτέλεσμα (υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης με ό,τι αυτό σημαίνει για ψευδείς δηλώσεις κλπ) και πας παρακάτω. Για 3-4 ευρώ κόστος αλλά και με τόσους άλλους τρόπους πλέον να το κάνεις ακόμα και τσάμπα -- πχ. καθημερινά ΕΟΔΥ σε διάφορα σημεία σε όλη τη χώρα κλπ -- είναι χαζό να μην το κάνεις. Αν πάλι δεν το κάνεις, τότε σε περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου αν βρεθεί ότι δήλωσες υπεύθυνα ψέματα, υφίστασαι τις συνέπειες της ψευδούς δήλωσης. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.
Silverage Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Πώς δηλώνεις το self test αν δεν είσαι εργαζόμενος; Το είχα ψάξει πριν μέρες που ήθελε ο αδεφός μου να πάει βόλτα και έκανε ένα self test για σιγουριά αλλά στο site είχε δήλωση μόνο για μαθητές και εργαζόμενους. 1
Bitbit Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 57 λεπτά πριν, Silverage είπε Πώς δηλώνεις το self test αν δεν είσαι εργαζόμενος; Το είχα ψάξει πριν μέρες που ήθελε ο αδεφός μου να πάει βόλτα και έκανε ένα self test για σιγουριά αλλά στο site είχε δήλωση μόνο για μαθητές και εργαζόμενους. μα γιατι να το δηλώσεις αφού δεν είναι υποχρεωτικό, δε προβλέπεται. Οι μαθητές και οι εργαζόμενοι μπορούν διότι είναι υποχρεωμένο να το κάνουν. Τώρα για τις αεροπορικές δε ξέρω που το δηλώνεις αλλά θα με ενδιέφερε διότι μάλλον θα ταξιδέψω κι εγώ με αεροπλάνο
dtzgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε μα γιατι να το δηλώσεις αφού δεν είναι υποχρεωτικό, δε προβλέπεται. Οι μαθητές και οι εργαζόμενοι μπορούν διότι είναι υποχρεωμένο να το κάνουν. Τώρα για τις αεροπορικές δε ξέρω που το δηλώνεις αλλά θα με ενδιέφερε διότι μάλλον θα ταξιδέψω κι εγώ με αεροπλάνο https://self-testing.gov.gr/ Επιλογή "Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα