Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν ι7 4790 και δεν εχω μητρικη για να τον ελεγξω αν δουλευει , εχω δοκιμασει και στο πλαισιο και σε αλλα περιφερειακα μαγαζι αλλα η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν πλεον μητρικη 1151 για να τον ελεγξουν , γνωριζετε καποιο καταστημα στην Αθηνα  που να μπορει να τον ελεγξει?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, picos είπε

μητρικη 1151

*1150

Θέλετε να τον πουλήσετε;

Αν ναι, ήταν δικός σας;

Την τελευταία φορά ήταν λειτουργικός;

Μπορείτε να πείτε στον αγοραστή σε περίπτωση που έχει θέμα να σας τον επιστρέψει και να του επιστρέψετε τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

σωστα 1150

Τελευταια φορα ηταν λειτουργικος , τον πηρε καποιος  και μου τον επεστρεψε λεγοντας οτι δεν λειτουργει και του επεστρεψα τα χρηματα γιατι δεν ειχα ορεξη για διενεξεις 

Ε αν λειτουργει θελω να τον πουλησω,  αλλα δεν θελω να δωσω κατι που δεν λειτουργει 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, picos είπε

Τελευταια φορα ηταν λειτουργικος , τον πηρε καποιος  και μου τον επεστρεψε λεγοντας οτι δεν λειτουργει και του επεστρεψα τα χρηματα γιατι δεν ειχα ορεξη για διενεξεις 

Σε τι m/b τον έβαλε , μπορεί να ήθελε bios update αλλά anyway μπορεί όντως να έχει θέμα , αν δεν βρεις συμβατή m/b και ο επόμενος που θα το πάρει έχει πάλι πρόβλημα μάλλον off ο cpu.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/5/2021 στις 9:53 ΜΜ, duffyduck είπε

4790 (non K) λιγο δυσκολο να καει εκτος εαν εκανε κατι κακο το τροφοδοτικο

Ουτε απο το τροφοδοτικο καιγεται , πρεπει αυτος που θα τον κανει ζημια να ειναι ....αντε μη το πω.

Εχω μια 1150 καπου , απο αλλαγη αναβαθμιση , αλλα δεν ξερω αν ειναι ο.κ γιατι δεν εχω cpu  για να τσεκαρω.

Δημοσ.

Εχω δει δεκάδες μητρικές καμένες. Επεξεργαστές μόνο 2 - ο τελευταίος ήταν ένας Celeron πριν 15 χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...