picos Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Εχω εναν ι7 4790 και δεν εχω μητρικη για να τον ελεγξω αν δουλευει , εχω δοκιμασει και στο πλαισιο και σε αλλα περιφερειακα μαγαζι αλλα η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν πλεον μητρικη 1151 για να τον ελεγξουν , γνωριζετε καποιο καταστημα στην Αθηνα που να μπορει να τον ελεγξει?
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, picos είπε μητρικη 1151 *1150 Θέλετε να τον πουλήσετε; Αν ναι, ήταν δικός σας; Την τελευταία φορά ήταν λειτουργικός; Μπορείτε να πείτε στον αγοραστή σε περίπτωση που έχει θέμα να σας τον επιστρέψει και να του επιστρέψετε τα χρήματα. 1
picos Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 σωστα 1150 Τελευταια φορα ηταν λειτουργικος , τον πηρε καποιος και μου τον επεστρεψε λεγοντας οτι δεν λειτουργει και του επεστρεψα τα χρηματα γιατι δεν ειχα ορεξη για διενεξεις Ε αν λειτουργει θελω να τον πουλησω, αλλα δεν θελω να δωσω κατι που δεν λειτουργει 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, picos είπε Τελευταια φορα ηταν λειτουργικος , τον πηρε καποιος και μου τον επεστρεψε λεγοντας οτι δεν λειτουργει και του επεστρεψα τα χρηματα γιατι δεν ειχα ορεξη για διενεξεις Σε τι m/b τον έβαλε , μπορεί να ήθελε bios update αλλά anyway μπορεί όντως να έχει θέμα , αν δεν βρεις συμβατή m/b και ο επόμενος που θα το πάρει έχει πάλι πρόβλημα μάλλον off ο cpu. 1
duffyduck Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 4790 (non K) λιγο δυσκολο να καει εκτος εαν εκανε κατι κακο το τροφοδοτικο 1
triplex1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Στις 26/5/2021 στις 9:53 ΜΜ, duffyduck είπε 4790 (non K) λιγο δυσκολο να καει εκτος εαν εκανε κατι κακο το τροφοδοτικο Ουτε απο το τροφοδοτικο καιγεται , πρεπει αυτος που θα τον κανει ζημια να ειναι ....αντε μη το πω. Εχω μια 1150 καπου , απο αλλαγη αναβαθμιση , αλλα δεν ξερω αν ειναι ο.κ γιατι δεν εχω cpu για να τσεκαρω.
Eloy Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Εχω δει δεκάδες μητρικές καμένες. Επεξεργαστές μόνο 2 - ο τελευταίος ήταν ένας Celeron πριν 15 χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα