giannis2429 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Καλησπέρα. Υπάρχει ενα σπίτι σε περιοχή που μαζεύει αρκετό εσωτερικό κυρίως τουρισμό το καλοκαίρι και θέλω να το πουλήσω για να αγοράσω κατι εδω στην αθήνα να μην μένω στο ενοίκιο και μετακομίζω κάθε 3 και λίγο. Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν ειναι απόφαση της στιγμής τα έχω βάλει κάτω και το εχω σκεφτεί πολύ καλά. Εκεί δεν πρόκειται να μείνω ποτέ μόνιμα. Το σπίτι τον χειμώνα δεν μπορώ να το νοικιάζω διότι έχει λίγους μόνιμους κατοικους και οι περισσότερες δουλείες κλεινουν, επίσης λυσεις τυπου airbnb για καλοκαίρι κλπ δεν είναι εφικτές για πολλους λόγους. Τελοσπαντων στο θεμα. Πως να κινηθώ για να γίνει η πώληση? Μέχρι στιγμής τα μόνα που έχω κάνει(χωρίς αποτέλεσμα) ήταν να το ανεβασω ΧΕ,(σε τιμή φυσιολογική για την περιοχή) το οποίο δεν με συμφέρει να το κανω συνέχεια γιατί έχει χρέωση(2 φορες που το έκανα δεν πηρε κανεις τηλ) και τοιχοκόλλησα στην περιοχή πωλητήρια, επίσης ενημέρωσα κάποια μαγαζιά της περιοχης εκει οτι πουλάω ενα σπίτι κλπ αλλά πάλι δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Υπαρχει κάτι αλλο που μπορώ να κάνω πριν αποταθώ σε μεσιτικά? Το σπίτι βρίσκεται στα καμμένα βουρλα και είναι 45τμ του 2000 και ανακαινισμένο το 2015. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 1
onelonelystar Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) ανέβασε το και στο Marketplace του Facebook. Βγαλε όσο το δυνατόν καλύτερες και αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και συμπλήρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από onelonelystar
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Υπάρχει ενα σπίτι σε περιοχή που μαζεύει αρκετό εσωτερικό κυρίως τουρισμό το καλοκαίρι και θέλω να το πουλήσω για να αγοράσω κατι εδω στην αθήνα να μην μένω στο ενοίκιο και μετακομίζω κάθε 3 και λίγο. Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν ειναι απόφαση της στιγμής τα έχω βάλει κάτω και το εχω σκεφτεί πολύ καλά. Εκεί δεν πρόκειται να μείνω ποτέ μόνιμα. Το σπίτι τον χειμώνα δεν μπορώ να το νοικιάζω διότι έχει λίγους μόνιμους κατοικους και οι περισσότερες δουλείες κλεινουν, επίσης λυσεις τυπου airbnb για καλοκαίρι κλπ δεν είναι εφικτές για πολλους λόγους. Τελοσπαντων στο θεμα. Πως να κινηθώ για να γίνει η πώληση? Μέχρι στιγμής τα μόνα που έχω κάνει(χωρίς αποτέλεσμα) ήταν να το ανεβασω ΧΕ,(σε τιμή φυσιολογική για την περιοχή) το οποίο δεν με συμφέρει να το κανω συνέχεια γιατί έχει χρέωση(2 φορες που το έκανα δεν πηρε κανεις τηλ) και τοιχοκόλλησα στην περιοχή πωλητήρια, επίσης ενημέρωσα κάποια μαγαζιά της περιοχης εκει οτι πουλάω ενα σπίτι κλπ αλλά πάλι δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Υπαρχει κάτι αλλο που μπορώ να κάνω πριν αποταθώ σε μεσιτικά? Το σπίτι βρίσκεται στα καμμένα βουρλα και είναι 45τμ του 2000 και ανακαινισμένο το 2015. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Ίσως η αγγελία δεν είχε συνταχθεί σωστά, ίσως η τιμή που έβαλες να είναι εκτός πραγματικότητας και όχι "φυσιολογική" όπως νομίζεις. Πάντως το site με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι ο σπιτόγατος, δεν είναι όμως δωρεάν.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ίσως η αγγελία δεν είχε συνταχθεί σωστά, ίσως η τιμή που έβαλες να είναι εκτός πραγματικότητας και όχι "φυσιολογική" όπως νομίζεις. Πάντως το site με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι ο σπιτόγατος, δεν είναι όμως δωρεάν. 2.5€ το εξάμηνο.
Bitbit Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 βγάλε καλές και αρκετές φωτογραφίες. έχω δει τόσες αγγελίες με 1-2 φωτογραφίες της κακιάς ώρας. αν το κοστος είναι 2,5€ το εξάμηνο, δεν ειναι τίποτα. Αν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε αυτό όταν είναι να πουλήσουμε σπίτι. Έχει αρκετές πληροφορίες η αγγελία; Η τιμή είναι οκ; Γιατί συνήθως όσοι πουλάνε κάτι θεωρούν ότι το δίνουν τζάμπα αλλά όσοι αγοράζουν θεωρούν ότι είναι πανάκριβα. Επίσης δε σημαίνει ότι μόλις βάλεις αγγελία αμέσως θα έχεις κλήσεις. Εδώ άλλοι παλεύουν χρόνια (κυριολεκτικά) να πουλήσουν κάτι. Και ο λόγος είναι ότι συγκρίνουν την τιμή του σπιτιού όταν το αγόρασαν ή το έχτισαν με τις σημερινές τιμές. Τους κακοφαίνεται να το δώσουν "τζάμπα" οπότε μένει έτσι. 3
G.bar Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δώσ΄το σε όλους τους μεσίτες χωρίς να υπογράψεις αποκλειστική ανάθεση και συνέχισε συγχρόνως να ανεβάζεις σωστή αγγελία και μόνος σου. Αν σου βρει αγοραστή ο μεσίτης θα πληρώσεις τουλάχιστον 2000€ αν είναι χαμηλή η τιμή του σπιτιού, αν είναι πάνω από 100.000 συνήθως το 2%, αλλά όλα αυτά μπορούν να προσυμφωνηθούν. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ξανασηκωσε αγγελία και κάνε υπομονή, δεν είναι εύκολο να πουλήσεις σπίτι, οι αγοράστες έχουν πολλά κριτήρια και απαιτήσεις ενω υπάρχει μεγάλο απόθεμα ακινήτων προς πώληση. Ακόμα μπορεί να βρεθεί κάποιος αλλά να αρνηθεί μετά για διάφορους λόγους, ο υποψήφιος αγοραστής αν βρεθεί θα ελέγξει τα πάντα με δικηγορο και μηχανικό. Έλεγξε την αγγελία πως την έγραψες, η χρέωση δεν είναι υψηλή, σπίτι πουλάς. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Basilhs23___ 2
Xejolontas Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Να πληρώσεις το gold στην χε για τη αγγελία σου. Αξίζει γιατί την βγάζει ψηλά
Nabuko Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Είναι εύκολο να βάλεις την αγγελία σου εδώ να τη δούμε? αν θέλεις να πάρεις γνώμες επί του αντικειμένου παρά να μιλάμε στον αέρα
DownUNDERground Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Είναι εύκολο να βάλεις την αγγελία σου εδώ να τη δούμε? αν θέλεις να πάρεις γνώμες επί του αντικειμένου παρά να μιλάμε στον αέρα Και τα μεσιτικά στο insomnia αν ευδοκιμήσει και καμμια αγοραπωλησία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα