MikhailBakurin Δημοσ. χθες στις 01:59 πμ Δημοσ. χθες στις 01:59 πμ (επεξεργασμένο) Παίζει και να έχω προτζέκτορες, αν το γουγλ λέει σωστά τι είναι. Το μάνουαλ λέει ότι έχω '' Προβολείς Αλογόνου w: 55 Τύπος: Α '' Επεξήγηση τύπου Α στο ίδιο μάνουαλ: Λαμπτήρες Αλογόνου HIR2. Επεξ/σία χθες στις 02:01 πμ από MikhailBakurin
denexo Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ (επεξεργασμένο) Είναι projectors με τον ίδιο τύπο φύσας για τους λαμπτήρες που έχει και το δικό μου. Επεξ/σία χθες στις 10:44 πμ από denexo
paylidis Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ 9 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Παίζει και να έχω προτζέκτορες, αν το γουγλ λέει σωστά τι είναι. Το μάνουαλ λέει ότι έχω '' Προβολείς Αλογόνου w: 55 Τύπος: Α '' Επεξήγηση τύπου Α στο ίδιο μάνουαλ: Λαμπτήρες Αλογόνου HIR2. projectors ειναι, βαζεις οτι θες χωρις προβλημα και χωρις να στραβωνεις το κοσμο
MikhailBakurin Δημοσ. χθες στις 11:25 πμ Δημοσ. χθες στις 11:25 πμ Είστε φοβεροί, ευχαριστώ θερμά! @denexo, επειδή μάλλον έχουμε και τους ίδιους προβολείς (αυτοκίνητα ίδιας μάρκας - ίδιας ηλικίας - ίδιου φις), ή τελοσπάντων παραπλήσιους, είχες κάποια δυσκολία εγκατάστασης; Διαβάζω για μετατροπές και κοπές φλάντζας, βλέπω στο ΥΤ κάτι τύπους να κολλάνε το canbus με θερμοκόλληση κι άλλα κουλά. Τελευταία, γενική απορία: Επειδή περνάω κάποια έξοδα του οχήματός μου, θα ήθελα να μου προτείνετε και καμιά λάμπα ελληνικού καταστήματος. Το αλί το ξέρω και το εμπιστεύομαι, ίσως πάρω τις ανωτέρω αναφερόμενες ως 2ες. Πχ, αυτές, ως πρώτες; https://www.skroutz.gr/s/41656243/Philips-Lampes-Aytokinitou-Ultinon-Pro3022-HIR2-9012-LED-6000K-PSychro-Leyko-12-24V-20W-2tmch-11012U3022X2.html?product_id=153712956&sponsored=listing#specs
denexo Δημοσ. χθες στις 11:35 πμ Δημοσ. χθες στις 11:35 πμ Δεν είχα καμία δυσκολία με την εγκατάσταση - ούτε κόψιμο ούτε τίποτα. Αλλιώς δεν θα τις έβαζα κιόλας. Δες απλά να έχει χώρο προς τα πίσω γιατί οι led καταλαμβάνουν μεγαλύτερο όγκο λόγω της ενεργής ψύξης. Επίσης αυτές οι λάμπες που παρέθεσες αν προσέξεις έχουν 2 led - μία σε κάθε πλευρά. Αυτές λογικά πρέπει να τις ευθυγραμμίσεις ώστε να κοιτάνε αριστερά - δεξιά τα led για τα καλύτερα αποτελέσματα. Δες αντίστοιχα βίντεο στο youtube.
MikhailBakurin Δημοσ. χθες στις 11:36 πμ Δημοσ. χθες στις 11:36 πμ 1 minute ago, denexo said: Δεν είχα καμία δυσκολία με την εγκατάσταση - ούτε κόψιμο ούτε τίποτα. Αλλιώς δεν θα τις έβαζα κιόλας. Δες απλά να έχει χώρο προς τα πίσω γιατί οι led καταλαμβάνουν μεγαλύτερο όγκο λόγω της ενεργής ψύξης. Επίσης αυτές οι λάμπες που παρέθεσες αν προσέξεις έχουν 2 led - μία σε κάθε πλευρά. Αυτές λογικά πρέπει να τις ευθυγραμμίσεις ώστε να κοιτάνε αριστερά - δεξιά τα led για τα καλύτερα αποτελέσματα. Δες αντίστοιχα βίντεο στο youtube. Eυχαριστώ και πάλι. Έπεσε ήδη η παραγγελιά.
denexo Δημοσ. χθες στις 11:45 πμ Δημοσ. χθες στις 11:45 πμ Παρατήρησα ότι δεν έχουν CANbus οι Philips. Δεν ρωτάς στο κατάστημα που τις παρήγγειλες αν θα υπάρξει θέμα με σφάλμα στο dashboard; Αυτές οι Philips για παράδειγμα έχουν
MikhailBakurin Δημοσ. χθες στις 11:53 πμ Δημοσ. χθες στις 11:53 πμ 4 minutes ago, denexo said: Παρατήρησα ότι δεν έχουν CANbus οι Philips. Δεν ρωτάς στο κατάστημα που τις παρήγγειλες αν θα υπάρξει θέμα με σφάλμα στο dashboard; Αυτές οι Philips για παράδειγμα έχουν Με έψησες με την απουσία ρύθμισης των δικών σου. Κι αφού υπάρχει άνθρωπος να έχει τσεκάρει προϊόν αλί (πράγμα σπάνιο) θα περιμένω να έρθουν, θα τις βάλω, και θα κρατήσω μπακαπ στο κιτ τις τρέχουσες αλογόνου (ή θα πάρω καινούριες να μην είναι πεσμένες). Δεν υπάρχει λόγος να έχω κύριες ΚΑΙ αντικατάστασης led. 😛 Το μόνο πλεονέκτημα των φίλιπς, είναι ότι καίνε 40βαττ/σετ, αντί των 80 αυτών του αλί. Οι τρέχουσες αλογόνου μου πρέπει να είναι στα 110. Αυτό θα έχει κάποιο (πολύ μικρό) νοήμα για τη διάρκεια της υβριδικής μπαταρίας τα βράδια, τόσο μικρό όμως που νομίζω ότι η τιμή αγοράς (-30 ευρώ) δε θα αποσβεστεί ποτέ σε καύσιμο.
denexo Δημοσ. χθες στις 11:58 πμ Δημοσ. χθες στις 11:58 πμ Ένα θα σου πω: έχω πάρει και δεύτερο ζευγάρι για καβάτζα 😁 Δεν έχω μετρήσει κατανάλωση, αλλά αν δεις λένε πως είναι και 25000 lm που αν ίσχυε θα τους τύφλωνα όλους και θα φαινόμουν από ψηλά ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις