Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mp123 είπε

Mini cooper τριπορτο ώσπου να δύσει ο ήλιος.

Κάμερα οπισθοποριας  , clima διζωνικό, διχρωμία, αυτόματο κιβώτιο, αναλογικά όργανα ( δεν μπορω τα ταμπλετ η ηλεκτρονικά) και όλα αυτά στην βασική έκδοση χωρίς να δώσεις ευρώ παραπάνω. Μόνο ζαντα 16ρα συν τεμπέλη αυτά μόνο του λείπουν απο την βασική 

Απορώ πως και ο άσσος δεν  έχει στάνταρ την κάμερα. Αφού ίδια εταιρία είναι. Κιβώτιο μηχανή κλπ όλα ίδια.  Οκ έχει δίκιο ο Θωμάς που κολλάει στην κάμερα. Είναι βασικό πλέον.Μεγαλο φάουλ. Το αμάξι επουδενη δεν το τρύπας για ρετροφιτ κάμερα η την αηδία κάμερα στον καθρέφτη.

Ουτε τρυπας ουτε τιποτα ρε συ, στην ετοιμη θεση παει, ακριβως οπως ερχεται απο το εργοστασιο... και ειδικα η Bmw εχει ηδη τραβηγμενα τα καλωδια (σε αντιθεση με το VAG που δε θα βαζει για οικονομια και πρεπει να τα τραβηξουν απο την αρχη)

5 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά γνωρίζετε στο group VAG τι παίζει πλέον με το βιβλίο service; Απ' ότι μου είπαν στην αγορά πλέον έχει καταργηθεί και είναι ηλεκτρονικό. Αλλά εγώ μπαίνω στην εφαρμογή του We Connect και δεν έχει ιστορικό των service. Μόνο πότε είναι να γίνει το επόμενο.

Εχει καταργηθεί οντως. Σε εμενα φαινονται στην εφαρμογή κανονικά. Απο εκει και περα παιρνεις και τις αναλογες βεβαιωσεις απο το συνεργειο

• Like 1
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες την είδαν ότι είναι εταιρείες λογισμικού, τα έχουν χώσει όλα σε μία οθόνη με κακοφτιαγμένο λογισμικό και πολλές φορές με ανύπαρκτη επεξεργαστική ισχύ.

Κανονικά θα έπρεπε είτε να κάνουν συνεργασίες με apple, google, microsoft, είτε να αφήσουν φυσικούς διακόπτες για τα βασικά για να μπορεί να είναι λειτουργικό το αυτοκίνητο και όλα τα υπόλοιπα να γίνονται από το software του κινητού, carplay, android auto κ.λ.π. Ένα τέτοιο παράδειγμα είχε παρουσιάσει η apple πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πηγαίνει η κατάσταση.

https://carbuyer.com.sg/2023-whats-new-in-the-next-gen-apple-carplay/

Μωρέ και η Tesla ακόμη και το ντουλαπάκι απο την οθόνη το ανοίγεις. Παίζεις μέχρι και παιχνίδια με το τιμόνι. Ας είχαν κάνει σωστή υλοποίηση , με δικλίδες ασφαλείας για bugs. Δεν μπορεί να κολλάει η οθόνη και να μην δουλεύει τίποτα

Μου αρέσει ? Θα έλεγα όχι πριν 2 χρόνια , λέω όχι και τώρα λόγω άνεσης και χρηστικότητας αλλά η αλήθεια είναι όταν μπαίνω σε άλλα αμάξι με φυσικούς διακόπτες (π.χ. bmw) πλέον φαίνεται φορτωμένη η κονσόλα και παλιομοδίτικη

Ας φτιάξουν ένα κοινό odb2 api κτλ. , μέχρι και εγώ σκέφτηκα μήπως ασχοληθώ να φτιάξω ένα

• Like 4
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες την είδαν ότι είναι εταιρείες λογισμικού, τα έχουν χώσει όλα σε μία οθόνη με κακοφτιαγμένο λογισμικό και πολλές φορές με ανύπαρκτη επεξεργαστική ισχύ.

Κανονικά θα έπρεπε είτε να κάνουν συνεργασίες με apple, google, microsoft, είτε να αφήσουν φυσικούς διακόπτες για τα βασικά για να μπορεί να είναι λειτουργικό το αυτοκίνητο και όλα τα υπόλοιπα να γίνονται από το software του κινητού, carplay, android auto κ.λ.π. Ένα τέτοιο παράδειγμα είχε παρουσιάσει η apple πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πηγαίνει η κατάσταση.

https://carbuyer.com.sg/2023-whats-new-in-the-next-gen-apple-carplay/

Το είχαν κάνει και απέτυχε παταγωδώς.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ας φτιάξουν ένα κοινό odb2 api κτλ. , μέχρι και εγώ σκέφτηκα μήπως ασχοληθώ να φτιάξω ένα

πολυ σωστος και ωραιοςςςς.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, imr είπε

Ποσο βγαινει βασικη?

Καλο το τριπορτο αλλα δεν βολευει καθολου για οικογενεια.

Τώρα ξεκινάει από 25300. Εγώ το πήρα 24.7 πριν δύο χρόνια το τωρινό μοντέλο συν 2κ έξτρα επάνω συν την έκπτωση λόγο μετρητής. Τώρα  το κόβω το δικομου 27κ τουλάχιστον.Να πω και μια αλήθεια   Αν ήθελα Τώρα αμάξι 27κ τουλάχιστον δεν θα τα έδινα για αμάξι στην γυναίκα  θα της έπαιρνα ένα γιαρις ( αυτόματο διχρωμία μεσαία έκδοση 23.5 πάει) αν και το σιχαίνομαι πραγματικά είναι απαίσιο, και που το βλέπω ανακατευωμε αλλα ειναι καλο αυτοκινητο.anyway εγώ θα το οδηγούσα ; Κλάιν μαιν. 

Οικογένεια με ένα μεγάλο παιδί συν να έχεις μηχανή εσύ μια χαρά βολεύει το Κούπερ.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, mp123 said:

Τώρα ξεκινάει από 25300. Εγώ το πήρα 24.7 πριν δύο χρόνια το τωρινό μοντέλο συν 2κ έξτρα επάνω συν την έκπτωση λόγο μετρητής. Τώρα  το κόβω το δικομου 27κ τουλάχιστον.Να πω και μια αλήθεια   Αν ήθελα Τώρα αμάξι 27κ τουλάχιστον δεν θα τα έδινα για αμάξι στην γυναίκα  θα της έπαιρνα ένα γιαρις ( αυτόματο διχρωμία μεσαία έκδοση) αν και το σιχαίνομαι πραγματικά είναι απαίσιο, και που το βλέπω ανακατευωμε αλλα ειναι καλο αυτοκινητο.anyway εγώ θα το οδηγούσα ; Κλάιν μαιν. 

Οικογένεια με ένα μεγάλο παιδί συν να έχεις μηχανή εσύ μια χαρά βολεύει το Κούπερ.

Σε αυτα τα λεφτα πριν λιγο καιρο επερνες fiesta ST που εχει και γκαζι και στησιμο

Για την γυναικα το γιαρις ειναι οτι πρεπει το παιρνεις και δεν ασχολεισαι παλι 🤣

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Σε αυτα τα λεφτα πριν λιγο καιρο επερνες fiesta ST που εχει και γκαζι και στησιμο

Για την γυναικα το γιαρις ειναι οτι πρεπει το παιρνεις και δεν ασχολεισαι παλι 🤣

Ναι σου λέω. Μετά το Κούπερ για γυναίκα μόνο γιαρις. Δεν υπάρχει άλλο.Αν και έκτρωμα το γιαρις δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή μετά το Κούπερ στην κατηγορία του. Μπροστά οκ τρώγετε,  πίσω δεν χονευετε κσι μέσα άστα να πάνε  Αυτή η οθόνη εινσι απαίσια  Αλλα οκ εγγύηση .Δεν ασχολεισε για 5 χρόνια που έχει εγγύηση. 

Δημοσ.

Λέω να πάω να κάνω ένα test drive το Mazda CX-30 να το δω που λένε καλά λόγια για την οδηγική αίσθηση , να δω τι λέει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας και το κιβώτιο να έχω μία άποψη

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Λέω να πάω να κάνω ένα test drive το Mazda CX-30 να το δω που λένε καλά λόγια για την οδηγική αίσθηση , να δω τι λέει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας και το κιβώτιο να έχω μία άποψη

Μην πας καθόλου ρε Θωμά. Θα ξενερώσεις,.Άκουσε με. Που να τρέχεις με τόση ζέστη.

Γιαπωνέζικο είναι.Την αίσθηση του Γερμανού δεν την φτάνει συν το σαλονι του . Αλλά είναι αξιόπιστο κσι έχεις ησυχο το κεφάλι σου.

Δες το clubman . Το μόνο που σε χαλάει είναι το χρώμα. Πεστους να στο κάνουν configuration στο πράσινο σκουρο χρώμα με μαύρη οροφή συν 17ρες ζάντες και θα δεις άλλο αυτοκίνητο.Δεν το έχεις ψάξει καλά για το clubman.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχει καταργηθεί οντως. Σε εμενα φαινονται στην εφαρμογή κανονικά. Απο εκει και περα παιρνεις και τις αναλογες βεβαιωσεις απο το συνεργειο

Στην εφαρμογή της Audi εννοείς ότι φαίνονται κανονικά ή στην We Connect της VW; Τώρα π.χ εγώ δεν θυμάμαι στα πόσα χλμ άλλαξα λάδια. Πρέπει να καλέσω αντιπροσωπεία για να μου πούνε αυτοί; Fail πολύ. Θα ήθελα τουλάχιστον να έχω την επιλογή να το βλέπω στο app το ιστορικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Στην εφαρμογή της Audi εννοείς ότι φαίνονται κανονικά ή στην We Connect της VW; Τώρα π.χ εγώ δεν θυμάμαι στα πόσα χλμ άλλαξα λάδια. Πρέπει να καλέσω αντιπροσωπεία για να μου πούνε αυτοί; Fail πολύ. Θα ήθελα τουλάχιστον να έχω την επιλογή να το βλέπω στο app το ιστορικό.

Της Audi. Θα σου τα έχει κάπου στο μενού της οθονης τα σέρβις πάντως αν το ψάξεις (ή τουλάχιστον θα έχει το επόμενο)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Της Audi. Θα σου τα έχει κάπου στο μενού της οθονης τα σέρβις πάντως αν το ψάξεις (ή τουλάχιστον θα έχει το επόμενο)

image.png.ac7d814d78e63978e192ad4fa8942d4d.png

Έχει μόνο το επόμενο, δυστυχώς.

Δημοσ.
24 minutes ago, tsofras said:

Ναι, καντο αυτό και πες μας.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

image.png.ac7d814d78e63978e192ad4fa8942d4d.png

Έχει μόνο το επόμενο, δυστυχώς.

λογικα εχεις κανει 2500 ή 7500 χλμ (αναλογα ποσα σου το εχουν ρυθμισμένο, υποθετω βενζινη ειναι), μαλακια παντως

Ενδεικτικά η εικόνα στη δικό μου

0B1C0DC8-6269-4DEC-90B1-FC9948CB8BE3.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sargus είπε

Ναι, καντο αυτό και πες μας.

Εσύ φίλε μου έχεις νομίζω το civic με τα 160 180 άλογα  το hatch του 21 22  ; Αν ναι άστο τέτοια αμάξια με τέτοια τιμή δεν ξαναβγαίνει.πολυ καλή επιλογή. Το μόνο γιαπωνέζικο που μου αρέσει. Αλλά το νέο πάει 40 φεύγα. Ούτε για αστείο.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Δημιουργία νέου...