korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Και πάλι η νομική ενεργοποιείται λόγω ατυχήματος μάλλον τα έχω μπλέξει , αν ΔΕΝ έχεις νομική προστασία , τότε ενεργοποιείται αυτόματα ? αν ναι με τι κόστος ? και αν είναι το ίδιο γιατί να το πληρώνει κάποιος έξτρα εξαρχής ?
oykas2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Χωρίς να θέλω να διακόψω το συνειρμό σας παιδιά (sorry), Θωμά, βρήκα το αμάξι σου: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02u9gtumHV2BtsfwhriS9aSXeejF1B4tfwbtKX4YoUqWJxARa57qjGKAY7hXSZ3xRel&id=100063722305864 1
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, korakios είπε μάλλον τα έχω μπλέξει , αν ΔΕΝ έχεις νομική προστασία , τότε ενεργοποιείται αυτόματα ? αν ναι με τι κόστος ? και αν είναι το ίδιο γιατί να το πληρώνει κάποιος έξτρα εξαρχής ? Για αρχή Το θέμα με το κάψιμο του inverter δεν έχει καμία σχέση με την ασφάλεια. Αυτή είναι μόνο για ατύχημα , δεν έχει σχέση με βλάβες σε ηλεκτρονικά ή μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Τώρα αν δεν έχεις νομική προστασία , σε περίπτωση που χρειαστεί δικαστήριο λόγω ατυχήματος θα πρέπει να βάλεις εσύ δικηγόρο. Αν έχεις νομική προστασία τότε σου παρέχεται δικηγόρος απο την ασφαλιστική 9 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Χωρίς να θέλω να διακόψω το συνειρμό σας παιδιά (sorry), Θωμά, βρήκα το αμάξι σου: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02u9gtumHV2BtsfwhriS9aSXeejF1B4tfwbtKX4YoUqWJxARa57qjGKAY7hXSZ3xRel&id=100063722305864 Για λίγο το έχασες 😅 1
filarhos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, paylidis said: ετσι ακριβως... εγω και για το audi σκεφτομουν το προγραμμα αλλα δεδομενου οτι το εδωσα πλεον στη γυναικα δεν εχει νοημα και πολλά της είναι τα 150 αλογα... ενδεικτικα ο ασσος παει περιπου 175-180 αλογα εντελως απροβληματιστα, καθολου κακη περίπτωση... @filarhos μη κρυβεσαι περιμενουμε φωτο! 😂 και καφε αλλα να δω ποτε που ειμαι στ..η πρεσα! Υπόσχομαι αυτό το σκ να βγάλω... Έχουμε θέματα, ευτυχώς δεν είναι υγείας, και δεν μου έχει μείνει μυαλό... 2
imr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειχα παρόμοιο θέμα στο σιροκο που τα τζιμάνια στο βενζινάδικο που το είχα αφήσει για πλύσιμο έμεινε και πήγαν να το βάλουν μπροστά με ανάποδα τους πόλους. Έκαψε εγκέφαλο, κάνα 600ρι κόστος για μετάχειρισμενο, original 2κ+ Δεν άξιζε ο κόπος και το χρήμα για να κινηθώ νομικά. Ρώτησα δικηγόρους πιο πολύ για το γαμωτο, αλλά ήταν αρκετό τρεξιμο Αν είναι 7500χιλ όμως αξίζει να το κυνηγυσεις μόνος σου με μυνηση στην οδικη και ας μην σε καλύπτει η ασφαλεια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από imr 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πλακα σου κάνω βρε 😂 όλα καλά να πανε 1 ώρα πριν, filarhos είπε Υπόσχομαι αυτό το σκ να βγάλω... Έχουμε θέματα, ευτυχώς δεν είναι υγείας, και δεν μου έχει μείνει μυαλό... 1
war Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θωμά καλοπούλητο το Leon, ορθά πράττεις κατά τη γνώμη μου σύμφωνα με όλα όσα έχουν ειπωθεί. Για τις επιλογές σου καλά κάνεις και πάλι και ψάχνεις αυτό που σου αρέσει. Τώρα απόψεις θα ακούσεις πολλές προφανώς, υπάρχουν και αρκετοί υπέρμαχοι του γκρουπ παρατηρώ, τα αμάξια του γκρουπ έχουν τα δυνατά τους σημεία, τις αδυναμίες και τα όποια προβλήματα τους κι αυτά όπως όλα, όπως και τα Toyota που όχι δεν είναι φτιαγμένα από τσίγκο (όπως έχει ειπωθεί). Καλά χρυσά και τα Toyota αλλά ως ένα σημείο και τι σκοπό εξυπηρετεί το κάθε αυτοκίνητο. Έχοντας περάσει από τα χέρια μου και μερικά έχω ακόμα στην οικογένεια και στο πολύ στενό περιβάλλον, από BMW, Toyota, Opel, Renault και Honda, θα σου πρότεινα να κάνεις test drive το Civic και να μας κάνεις τη χάρη να μας πεις και την άποψη σου μετά. Από ότι θυμάμαι είναι το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει από αυτά που κοιτάς. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από war 2
oykas2001 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, tsofras said: Για λίγο το έχασες 😅 Μια ζωή την έχουμε... Τι 30 τι 40 τι 50... 2
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, war είπε Θωμά καλοπούλητο το Leon, ορθά πράττεις κατά τη γνώμη μου σύμφωνα με όλα όσα έχουν ειπωθεί. Για τις επιλογές σου καλά κάνεις και πάλι και ψάχνεις αυτό που σου αρέσει. Τώρα απόψεις θα ακούσεις πολλές προφανώς, υπάρχουν και αρκετοί υπέρμαχοι του γκρουπ παρατηρώ, τα αμάξια του γκρουπ έχουν τα δυνατά τους σημεία, τις αδυναμίες και τα όποια προβλήματα τους κι αυτά όπως όλα, όπως και τα Toyota που όχι δεν είναι φτιαγμένα από τσίγκο (όπως έχει ειπωθεί). Καλά χρυσά και τα Toyota αλλά ως ένα σημείο και τι σκοπό εξυπηρετεί το κάθε αυτοκίνητο. Έχοντας περάσει από τα χέρια μου και μερικά έχω ακόμα στην οικογένεια και στο πολύ στενό περιβάλλον, από BMW, Toyota, Opel, Renault και Honda, θα σου πρότεινα να κάνεις test drive το Civic και να μας κάνεις τη χάρη να μας πεις και την άποψη σου μετά. Από ότι θυμάμαι είναι το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει από αυτά που κοιτάς. Σε ευχαριστώ Είναι στα 40 το Civic για αυτό δεν έχω πάει ακόμη (είναι μακριά και η Honda ) Αν είχα κοντά θα πήγαινα απο περιέργεια , αλλά μισή ώρα δρόμο ενώ ξέρω ότι δεν θα το πάρω , μάλλον δεν θα κάνω 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Θα παει κανεις Αυτοκινηση 2023? Αξιζει λετε (αν εχετε παει σε προηγουμενες) ή δεν εχει καποιο ενδιαφερον?
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Θα παει κανεις Αυτοκινηση 2023? Αξιζει λετε (αν εχετε παει σε προηγουμενες) ή δεν εχει καποιο ενδιαφερον? Χλωμό , ήθελα να πάω αλλά είδα εκθέτες , λείπουν οι περισσότεροι και όσοι υπάρχουν έχουν πάει να δείξουν τα ηλεκτρικά τους. Είδα φωτό απο το booth της Ford , και ούτε καν το focus έχει απλά τα ηλεκτρικά και plugin Θα πήγαινα μόνο αν ενδιαφερόμουν για MG για να μην τρέχω Μαρούσι αφού εγώ μένω Π. Φάληρο , όλα τα άλλα τα έχω δει στις εκθέσεις (με εξαίρεση Tesla / Maserati) Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από tsofras 1
dtk-386 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Θα παει κανεις Αυτοκινηση 2023? Αξιζει λετε (αν εχετε παει σε προηγουμενες) ή δεν εχει καποιο ενδιαφερον? Αυτά τα κάναμε στα late 90s & early 00s. Εχει ξεπεραστεί η φάση της έκθεσης.
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αυτά τα κάναμε στα late 90s & early 00s. Εχει ξεπεραστεί η φάση της έκθεσης. Εγώ μέχρι και πέρσι πήγαινα πάντως
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αυτά τα κάναμε στα late 90s & early 00s. Εχει ξεπεραστεί η φάση της έκθεσης. Εγω το σκεφτομουν για να τα δω ολα μαζεμενα και να μην τρεχω αντιπροσωπειες περα των τελικων επιλογων που θα κανω TD ξερω γω. Αλλα αν οπως λεει ο Θωμας τα πιο πολλα ειναι ηλεκτρικα, κλαφτα... 43 λεπτά πριν, tsofras είπε λείπουν οι περισσότεροι Ουσιαστικα βλεπω να λειπει η Peugeot* και KIA απο μεγαλους. Ηθελα να δω το Xceed βεβαια... *Τωρα ειδα οτι εχει και Peugeot στο Α5 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Αλεξανδρος A.92
Προτεινόμενες αναρτήσεις