dstilio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 18 minutes ago, tsofras said: 4.5 μέτρα είναι Και πιο φαρδύ, και πιο ψηλό. Όντως βγαίνει πιο μικρό από το 5008 αλλά πιο μεγάλο από όλα τα hatch/crossover που κοιτάς, που κάποια πέφτουν σε κατηγορία μικρομεσαίου.
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, mp123 είπε Μου πέρασε από το μυαλό να το δώσω αλλά έκανα ένα κρύο μπάνιο και συνήλθα. 5 ώρες πριν, imr είπε Θα το κρατήσεις τελικά? και αυτη θα ηταν η απολυτα λογικη αποψη, που να ξαναμπλεξει με κουβαδες με ροδες τωρα που εχει το τουμπανακι...; 2
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 H ταλαιπωρία του αιώνα 1 ώρα και 10 λεπτά να πάω περιστέρι επειδή είχε γνωστό ο αγοραστής Μετά δεν είχε ενημερωμένα τα στοιχεία στην τράπεζα οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε την μεταφορά Μετά στο κατάστημα μας τρέχανε στον διευθυντή για έγκριση Ο διευθυντής τύπος λαικής μία ώρα ιστορίες για αγρίους και κλάψα για τον κόσμο αντίο ζωή Χάλια μέση Χρωστάω φωτό κενού parking 😅 1
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μονο που τα ειπες κουραστηκα... γιατι οχι ebanking? Αντε με το καλο το επομενο, παμε απο την αρχή τωρα να βρουμε τωρα τι θα ειναι... 😅 1
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Μονο που τα ειπες κουραστηκα... γιατι οχι ebanking? Αντε με το καλο το επομενο, παμε απο την αρχή τωρα να βρουμε τωρα τι θα ειναι... 😅 Γιατί δεν ήξερε τους κωδικούς και απο το application δεν μπορούσε να αλλάξει το όριο των 1000ε για μεταφορά Άντε να δούμε , πάντως και σήμερα έδειξε ότι πρέπει να σταματήσω να ψάχνω την καγκουριά και να επικεντρωθώ στην άνεση γιατί με σκότωσε η κίνηση το κάθισμα και ο συμπλέκτης Δύσκολο .... 3
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Γιατί δεν ήξερε τους κωδικούς και απο το application δεν μπορούσε να αλλάξει το όριο των 1000ε για μεταφορά α ναι καινουργια μπουρδα αυτη - τη πατησα κ εγω τη περασμενη εβδομαδα και εφαγα 20 λεπτα να βγαλω ακρη (απο pc τελικα) 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε να δούμε , πάντως και σήμερα έδειξε ότι πρέπει να σταματήσω να ψάχνω την καγκουριά και να επικεντρωθώ στην άνεση γιατί με σκότωσε η κίνηση το κάθισμα και ο συμπλέκτης Δύσκολο .... πρεπει θωμα πρεπει... όπως και εγω χώνεψα οτι θα παω σε FWD, εφυγε μαζι η οποια ορεξη μου για καγκουριά και προχωρησα παρακατω... εαν βρεθω μονος μου σε κανεναν επαρχιακο με στροφιλικια αρχιζω τα αναποδα τιμονια, αρχιζει στη 2η-3ή κουρμπα η υποστροφη, ξενερωνω και απλα προχωράω... 😂 μεγαλωσαμε, ας παμε παρακατω... μαζι αλλαξαν κ τα αμαξια βεβαια οποτε ξαναγυρναμε στους συμβιβασμους που λεγαμε προχθες! υγ: το λεον δεν ειχε οσφυικη; 1
c-max Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 C5 να τελειώνεις. Και αν δεν σου αρέσει στο ανταλλασω με το focus active
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 εγω και το c3 aircross θα κοιταγα αλλα δε ξερω αν χωραει...
thodoris20s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 26/9/2023 στις 9:47 ΠΜ, dtk-386 είπε Σίγουρα γούστα είναι αλλά αυτοί οι γερμανοί συναγωνίζονται την κακογουστιά με τον τελευταίο σχεδιαστή. Mια ζωή ξενέρωτα αδιάφορα σχέδια. Οι Γερμανοί παραδοσιακά έχουν πιο συντηρητικά σχέδια αλλά είναι τα πιο διαχρονικά. Δες Golf, A3, σειρά 1 από 2005 κλπ. Όλα κρατάνε μέχρι σήμερα εξαιρετικά. Δες αντίστοιχα ένα Hyundai του 2005 ή ένα Kia ή ένα Citroen. Τα βλέπεις σήμερα και είναι εμετός. 4
dstilio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 C5 είναι και φαρδύ. Δεν είναι τόσο το μήκος στα 4.5 είναι και το φάρδος που παίζει μεγάλο ρόλο στην αίσθηση του αυτοκινήτου στο γκαράζ, παρκάρισμα, και στενά. Με το 5008 στα 4.64 αλλά εξίσου φαρδύ, για πρώτη φορά ένιωσα βλάκας οδηγός καθώς παραλίγο να φρακαρω σε στενό δρομάκι σε χωριό, σε στροφή, σαν τα πούλμαν στην Αράχωβα. Μέχρι αυτό ήμουν πολύ περήφανος για τις οδηγικές μου ικανότητες. το C5 είναι για τρίτεκνους! Αλλα οκ η μέση σου θα ξένοιασει. Θα πας Θεσσαλονίκη χωρίς στάση και θα είσαι ξεκούραστος. Μεταξύ c5 και c3 δεν υπάρχει το C4; Δεν έχει ανανεωθεί αυτό;
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Οι Γερμανοί παραδοσιακά έχουν πιο συντηρητικά σχέδια αλλά είναι τα πιο διαχρονικά. Δες Golf, A3, σειρά 1 από 2005 κλπ. Όλα κρατάνε μέχρι σήμερα εξαιρετικά. Δες αντίστοιχα ένα Hyundai του 2005 ή ένα Kia ή ένα Citroen. Τα βλέπεις σήμερα και είναι εμετός. διαφωνώ κάθετα! πχ Citroen C4 μοντέλο του 2005 και Audi A3 2005 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από dtk-386 2
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, paylidis είπε υγ: το λεον δεν ειχε οσφυικη; Έχει και την είχα στο τέρμα, καλά δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα είμαι με το θέμα που έχω , απλά θα βοηθήσει πιο όρθια θέση
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Έχει και την είχα στο τέρμα, καλά δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα είμαι με το θέμα που έχω , απλά θα βοηθήσει πιο όρθια θέση αρα δεν ειναι οτι βοηθαει τοσο η οσφυικη (που την ειχε κ το καμικ κ δεν εβλεπα ιδιαιτερη διαφορα) οσο η θεση οδηγησης και η απουσια συμπλεκτη... οποτε θα ελεγα να μη κολλας εκει σαν must have 1
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, paylidis είπε εγω και το c3 aircross θα κοιταγα αλλα δε ξερω αν χωραει... Είχε και ένα καινούριο προσφορά στα 24 αυτόματο καλή έκδοση. Αλλά δεν, το φοβάμαι στις στροφές Βασικά όλα τα φοβάμαι στο body roll πλην του Formentor που και αυτό οκ αλλά hatchback δεν είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις