Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Μπορείς να μας πεις τι περιλαμβάνει ακριβώς;

Νανοκεραμικές της X-Pel σειρά θα δώ όταν πάω γιατί ξέχασα να ρωτήσω :D 

Για όλο το αμάξι (+ παρμπριζ) τα νόμιμα στο MG Details (Π. Φάληρο)

Είχα κλείσει σε έναν άλλο για 3Μ απλές στα 320 αλλά τις είδα που τις έβαλε ο πλυντηριάς μου και μου φάνηκαν αρκετά σκούρες για νόμιμες

Ήθελα να πάω tint town που ζητάει 500ε , αλλά μου πέφτει μακριά , μία φουσκάλα να βγάλει άντε να ξανατρέχω και να περιμένω με τις ώρες

Εδώ το αφήνω και γυρνάω σπίτι με τα πόδια σε 5 λεπτά

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 3
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είχα κλείσει σε έναν άλλο για 3Μ απλές στα 320 αλλά τις είδα που τις έβαλε ο πλυντηριάς μου και μου φάνηκαν αρκετά σκούρες για νόμιμες

Ήθελα να πάω tint town που ζητάει 500ε , αλλά μου πέφτει μακριά , μία φουσκάλα να βγάλει άντε να ξανατρέχω και να περιμένω με τις ώρες

Τι σκουρότητα θα βάλεις στο παρπρίζ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Την Prime XR Plus λογικά θα βάλεις; Νομίζω είναι η πιο ακριβή μεμβράνη της Xpel. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι σκουρότητα θα βάλεις στο παρπρίζ?

Νόμιμη 70αρα

2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Την Prime XR Plus λογικά θα βάλεις; Νομίζω είναι η πιο ακριβή μεμβράνη της Xpel. 

Μάλλον όταν μάθω θα ενημερώσω

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, tsofras said:

Νόμιμη 70αρα

2 hours ago, Grim Ripper said:

Πρόσεξε γιατί τα σύγχρονα παρμπριζ έρχονται ήδη με 70-75% διαπερατότητα φωτός από τη μάνα τους οπότε αν βάλεις μεμβράνη 70% θα κατέβεις πολύ μετά. Καλύτερα στο παρμπριζ να βάλεις πλήρως διάφανη για να είσαι νόμιμος.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sargus είπε

Πρόσεξε γιατί τα σύγχρονα παρμπριζ έρχονται ήδη με 70-75% διαπερατότητα φωτός από τη μάνα τους οπότε αν βάλεις μεμβράνη 70% θα κατέβεις πολύ μετά. Καλύτερα στο παρμπριζ να βάλεις πλήρως διάφανη για να είσαι νόμιμος.

Το έχω στα υπόψιν μαν , ευχαριστώ δίκιο έχεις

Θα τις δω όταν πάω και απο εκεί , στο τηλέφωνο απλά του είπα ότι θέλω τις νόμιμες, αν δεν κάνω λάθος η X-Pel έχει μία 80αρα για μπροστά με μία ελαφριά μπλε απόχρωση

• Like 1
Δημοσ.

Σε παλιότερη ερώτηση σε ασφαλιστή μου είχε πει ότι σε περίπτωση ατυχήματος και αν το όχημα έχει μεμβράνη μπροστά έστω κι διάφανη, μπορεί η ασφαλιστική να μη σε καλύψει. Επίσης ξέρω μαγαζί που περνάει μεμβράνες και δεν σου περνάει στο παρμπρίζ παρά μόνο με υπεύθυνη δήλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Σε παλιότερη ερώτηση σε ασφαλιστή μου είχε πει ότι σε περίπτωση ατυχήματος και αν το όχημα έχει μεμβράνη μπροστά έστω κι διάφανη, μπορεί η ασφαλιστική να μη σε καλύψει. Επίσης ξέρω μαγαζί που περνάει μεμβράνες και δεν σου περνάει στο παρμπρίζ παρά μόνο με υπεύθυνη δήλωση.

Καλά οι μισοί πλέον το έχουν βρει ότι "είναι παράνομη" και δεν περνάνε .

Σε ασφαλιστική δουλεύω , έχω μικτή ομαδικού οπότε δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς :D 

Που και πάλι δεν καταλαβαίνω την λογική του όρου , μάλλον έχει να κάνει με το αν είναι σκούρα για την ορατότητα το βράδυ , απο την άλλη η μεμβράνη κρατάει τα θραύσματα σε περίπτωση που σπάσει οπότε δεν γίνεται περισσότερη ζημιά.

Όπως και να έχει εγώ τις νόμιμες θα βάλω , οπότε και να ισχύει κάποιος τέτοιος όρος σε ασφάλεια (που δεν τον έχω πετύχει κάπου τυπωμένο) δεν θα αφορά τις νόμιμες 

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 4
Δημοσ.
6 hours ago, tsofras said:

Καλά οι μισοί πλέον το έχουν βρει ότι "είναι παράνομη" και δεν περνάνε .

Σε ασφαλιστική δουλεύω , έχω μικτή ομαδικού οπότε δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς :D 

Που και πάλι δεν καταλαβαίνω την λογική του όρου , μάλλον έχει να κάνει με το αν είναι σκούρα για την ορατότητα το βράδυ , απο την άλλη η μεμβράνη κρατάει τα θραύσματα σε περίπτωση που σπάσει οπότε δεν γίνεται περισσότερη ζημιά.

Όπως και να έχει εγώ τις νόμιμες θα βάλω , οπότε και να ισχύει κάποιος τέτοιος όρος σε ασφάλεια (που δεν τον έχω πετύχει κάπου τυπωμένο) δεν θα αφορά τις νόμιμες 

Μου έκανε εντύπωση το μαγαζί πάντως που δεν περνούσε. Θεωρητικά με διάφανη δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα, κάνει δουλειά όμως;

Δημοσ.
3 hours ago, oykas2001 said:

Μου έκανε εντύπωση το μαγαζί πάντως που δεν περνούσε. Θεωρητικά με διάφανη δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα, κάνει δουλειά όμως;

Αρκετοί δεν περνάνε λόγω των ηλεκτρονικών συστημάτων που υπάρχουν εκεί γύρω (λόγω νερών/υγρασίας), όχι λόγω ασφάλισης. Γι' αυτό η υπεύθυνη δήλωση. Ότι δεν ευθύνονται αν κάνουν μαλακία.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Θεωρητικά ναι , όσο ποιο ανοιχτή βέβαια τόσο μικρότερο δείκτη έχει για προστασία και εκεί είναι η ουσιαστική διαφορά για εμένα στις νανοκεραμικες με τις απλές. Έχουν καλύτερος δείκτες στις ανοιχτές 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά αφού μετά την αναζήτηση που έκανα για ένα B suv δεν κάλυψε κανένα όλα όσα ήθελα βρέθηκε μπροστά μου ένα X1 xdrive 25e του 2024 με 10000 χιλιόμετρα που μου άρεσε πολύ.

Εδωσα το Juke αλλά και ένα Volvo XC60 του 2015 που πέτυχα μια καλή τιμή και έτσι αντικατέστησα 2 αυτοκίνητα με 1.

• Like 6
Δημοσ.
17 minutes ago, moure said:

Τελικά αφού μετά την αναζήτηση που έκανα για ένα B suv δεν κάλυψε κανένα όλα όσα ήθελα βρέθηκε μπροστά μου ένα X1 xdrive 25e του 2024 με 10000 χιλιόμετρα που μου άρεσε πολύ.

Εδωσα το Juke αλλά και ένα Volvo XC60 του 2015 που πέτυχα μια καλή τιμή και έτσι αντικατέστησα 2 αυτοκίνητα με 1.

Και εγώ μετά από πολύ έρευνα για B suv κατέληξα στο X1 20i (μιας και δεν έχω πρίζα για το 25e) και περιμένω να έρθει μιας του έβαλα τα πάντα πάνω 😅 
Πόσο το πήρες;

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Και εγώ μετά από πολύ έρευνα για B suv κατέληξα στο X1 20i (μιας και δεν έχω πρίζα για το 25e) και περιμένω να έρθει μιας του έβαλα τα πάντα πάνω 😅 
Πόσο το πήρες;

45Κ όσο πάνω κάτω είναι η τιμή στην αγορά,δεν ήταν κάποια ευκαιρία.BMW premium selection με ένα χρόνο εργοστασιακή εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης και 5 χρόνια μηχανή σασμάν από τον έμπορο.Το μεγάλο δέλεαρ για μένα ήταν η τιμή που πήρα για το XC60.

• Like 3

• Δημιουργία νέου...