Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, paylidis said:

Δε χωράμε πλέον… και το φιλοσόφησα με ενδιαφέρει πλέον η ουσία και όχι η πριμιουμ μάρκα.. τι να το κάνω το Audi άμα είναι να είμαι με μπαγκαζιέρες και τρέιλερ 

Αν δεν χώρας στο q3 ούτε στο kodiaq θα χώρας σε λίγο. 

Μάλλον πρεπει να κάνεις optimization στο τι κουβαλας

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Συμφωνώ.
Μου θυμίζει φάση της ζωής που φτάσαμε και κουβαλάγαμε οικοσκευή
όσο για να μην τα αφήσουμε πίσω και μπούνε κλέφτες στο σπίτι...
Ή που όταν γυρνάμε από διακοπές,
αδειάζω τη βαλίτσα από όλα τα ρούχα που δεν πρόλαβα να φορέσω αλλά για κάποιο λόγο τα πήρα για να έχω να διαλέγω...

Θέλει κράτει. Διαφορετικά δε σώνεσαι ούτε με ...τροχοβίλα!

:lol:

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, paylidis είπε

Δε χωράμε πλέον… και το φιλοσόφησα με ενδιαφέρει πλέον η ουσία και όχι η πριμιουμ μάρκα.. τι να το κάνω το Audi άμα είναι να είμαι με μπαγκαζιέρες και τρέιλερ 

75p9ij.jpg

• Haha 7
Δημοσ.
13 ώρες πριν, paylidis είπε

Βρε συ το σκέφτηκες καλά; 

Screenshot_20250629_091003_Chrome.jpg

Δημοσ.
11 ώρες πριν, imr είπε

Πρέπει να βρω κάτι να χωράει 2 isofix και τη γυναίκα πίσω - κ δευτερευόντως ο χώρος αποσκευών να είναι λίγο μεγαλύτερος. Τώρα αναγκαστικά το ένα isofix πάει μπροστά κ δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Δεν είναι ότι κουβαλάμε πλέον πολλά, αλλά μαζευτήκαμε πολλοί 🤣

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Βρε συ το σκέφτηκες καλά; 

Screenshot_20250629_091003_Chrome.jpg

Δε το θυμόμουν τόσο χάλια στην έκθεση 🤣 μάλλον το αδικεί το άσπρο 

Είδα κ q5 έχω td την επόμενη εβδομάδα αλλά δε ψήνομαι για φόρο πολυτελείας και 60Κ+

Θα ξαναπάω μια βόλτα και από BMW K Mercedes Κ βλέπουμε αλλά ρεαλιστικά το κοντιακ μας χωράει χωρίς να δώσουμε νεφρό 

(Κ χωρίς πολλές υποχωρήσεις στη ποιότητα-βλ ντατσια)

• Like 3
Δημοσ.
10 minutes ago, paylidis said:

Πρέπει να βρω κάτι να χωράει 2 isofix και τη γυναίκα πίσω - κ δευτερευόντως ο χώρος αποσκευών να είναι λίγο μεγαλύτερος. Τώρα αναγκαστικά το ένα isofix πάει μπροστά κ δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Δεν είναι ότι κουβαλάμε πλέον πολλά, αλλά μαζευτήκαμε πολλοί 🤣

Είδα κ q5 έχω td την επόμενη εβδομάδα αλλά δε ψήνομαι για φόρο πολυτελείας και 60Κ+

Δύο isofix και να είσαι άνετα είναι πάρα πολύ δύσκολο γενικά.

Επειδή φαντάζομαι είναι μικρά τα παιδιά έχε υπόψιν σου ότι μεγαλώνουν γρήγορα και δεν χρειάζονται τόσο οι χώροι σε λίγο καιρό. Σε λίγο καιρό πχ θα κάθονται μόνα τους πίσω. 

Για εμένα σκέψου η να κάνεις υπομονή όπως είσαι τώρα η αν αποφασίσεις να πας σε κάτι άνετο να πας all the way και δεις σοβαρά τη λύση του βαν πχ ford tourneo. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα ξαναπάω μια βόλτα και από BMW K Mercedes Κ βλέπουμε αλλά ρεαλιστικά το κοντιακ μας χωράει χωρίς να δώσουμε νεφρό 

Λοιπόν, δεδομένης της πτώσης στην ποιότητα της Audi δε νομίζω ότι είναι τόση υποχώρηση το Kodiaq υπό την προϋπόθεση ότι σου αρέσει εμφανισιακά. 

Για q5 θα κάνεις το παλιό μοντέλο; έχουν μείνει καινούργια;  (νομίζω το νέο κάνει 73χιλ😂). 

Επίσης τρομερούς χώρους χωρίς να δώσεις νεφρό νομίζω έχει το MG HS.

Επεξ/σία από john1987
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν είστε 2 γονείς και 2 παιδιά, δεν βρίσκω το λόγο να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία. Δεν χρειάζεται η σύζυγος να είναι πίσω και χίλιες φορές προτιμότερο, αν χρειαστεί σε ταξίδι, να κάνεις 5-10 λεπτάκια στην άκρη.

Στο 208 χώρεσαν 2 χοντροκομμένα καθίσματα, καρότσι, πατίνια και λοιπά συμπράγκαλα, στο q3 δεν θα χωρέσουν;

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες, για μεταφορά ογκωδών αντικειμένων μειώνονται. Σκέψου, από χειμώνα θα αλλάξω και το κάθισμα του μικρού και πλέον με 2 καθίσματα (4-12χρ) θα χωράει και 3 ενήλικας πίσω.

Επεξ/σία από Peugeot208
Δημοσ.

@paylidis

Γιώργο συγχαρητήρια για τις νέες προσθήκες στην οικογένεια ρε μαν 

Να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα με υγεία 

Αν ήθελες πριν kodiaq χωρίς 2 μωρά, τώρα δεν ξέρω τι θα σε καλύψει 😅

Βάλε μια μπαγκαζιερα και θα είσαι εντάξει 

Και εγώ έτσι της υπερβολής είμαι με τα πράγματα και την έβγαλα με το Leon και την μπαγκαζιερα, οπότε με kodiaq και μπαγκαζιερα μία χαρά θα είσαι.

Να είναι καλά τα παιδάκια όταν σταματήσεις να έχεις καροτσια τότε θα είσαι κομπλέ 

Στη χειρότερη πάρε και τρέιλερ για διακοπές, Αθήνα κρίμα να έχεις μαούνα για τις καθημερινές ανάγκες 

Θα θες αργότερα να τα πηγαίνεις ένα σχολείο και δεν θα βρίσκεις να παρκάρεις 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Έβαλα και εγώ στο Cupra Leon μπαγκαζιερα 470 λίτρα και γλύτωσαν από πολλά.

2 παιδιά, η μεγάλη 7 χρόνων και 10 μηνών η μικρή.

received_1403384774116532.jpeg

• Like 5
Δημοσ.

Επίσης το καλό είναι ότι έχει isofix και στην θέση του συνοδηγού. Οπότε έβαλα την μεγάλη με το κάθισμα εμπρός και πίσω η γυναίκα μου με το μωρό. Ευτυχώς καλύπτει και ο νόμος από το 2024.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, polyvios είπε

Επίσης το καλό είναι ότι έχει isofix και στην θέση του συνοδηγού. Οπότε έβαλα την μεγάλη με το κάθισμα εμπρός και πίσω η γυναίκα μου με το μωρό. Ευτυχώς καλύπτει και ο νόμος από το 2024.

Έτσι παίζω (εμπροσ Πίσω) και εγώ αλλά δε με εξυπηρετεί ιδιαίτερα για αυτό κοιτάω για μεγαλύτερο 

5 ώρες πριν, imr είπε

Δύο isofix και να είσαι άνετα είναι πάρα πολύ δύσκολο γενικά.

Αυτό βλέπω κ εγώ. Πρακτικά θέλει μεγάλη κατηγορία (d suv)

5 ώρες πριν, john1987 είπε

Λοιπόν, δεδομένης της πτώσης στην ποιότητα της Audi δε νομίζω ότι είναι τόση υποχώρηση το Kodiaq υπό την προϋπόθεση ότι σου αρέσει εμφανισιακά. 

Για q5 θα κάνεις το παλιό μοντέλο; έχουν μείνει καινούργια;  (νομίζω το νέο κάνει 73χιλ😂). 

Επίσης τρομερούς χώρους χωρίς να δώσεις νεφρό νομίζω έχει το MG HS.

+1 μια χαρά είναι το κοντιακ. Πραγματικά δεν απέχει πολύ από το Audi 

για το καινούργιο έλεγα μου είπε τηλεφωνικά ένας πωλητής για μια προωθητική στα 60κατι

τα mg μπα ούτε να τα δω 

5 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Αν είστε 2 γονείς και 2 παιδιά, δεν βρίσκω το λόγο να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία. Δεν χρειάζεται η σύζυγος να είναι πίσω και χίλιες φορές προτιμότερο, αν χρειαστεί σε ταξίδι, να κάνεις 5-10 λεπτάκια στην άκρη.

Στο 208 χώρεσαν 2 χοντροκομμένα καθίσματα, καρότσι, πατίνια και λοιπά συμπράγκαλα, στο q3 δεν θα χωρέσουν;

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες, για μεταφορά ογκωδών αντικειμένων μειώνονται. Σκέψου, από χειμώνα θα αλλάξω και το κάθισμα του μικρού και πλέον με 2 καθίσματα (4-12χρ) θα χωράει και 3 ενήλικας πίσω

Μέχρι να μεγαλώσουν θα έχω ξαναλλάξει αμάξι  😂 τώρα προσπαθώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες μου… δυστυχώς πρέπει να είναι πίσω μαζί τους η μαμά γιατί στο συνοδηγό δε νιώθω οκ παρόλο που είναι ασφαλές μιας κ με έχω πιάσει να αποσπάται η προσοχή μου 

4 ώρες πριν, tsofras είπε

@paylidis

Γιώργο συγχαρητήρια για τις νέες προσθήκες στην οικογένεια ρε μαν 

Να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα με υγεία 

Αν ήθελες πριν kodiaq χωρίς 2 μωρά, τώρα δεν ξέρω τι θα σε καλύψει 😅

Βάλε μια μπαγκαζιερα και θα είσαι εντάξει 

Και εγώ έτσι της υπερβολής είμαι με τα πράγματα και την έβγαλα με το Leon και την μπαγκαζιερα, οπότε με kodiaq και μπαγκαζιερα μία χαρά θα είσαι.

Να είναι καλά τα παιδάκια όταν σταματήσεις να έχεις καροτσια τότε θα είσαι κομπλέ 

Στη χειρότερη πάρε και τρέιλερ για διακοπές, Αθήνα κρίμα να έχεις μαούνα για τις καθημερινές ανάγκες 

Θα θες αργότερα να τα πηγαίνεις ένα σχολείο και δεν θα βρίσκεις να παρκάρεις 

Θενκς μαν. Κ πριν κοντιακ ήθελα κ τώρα μάλλον κοντιακ θέλω αλλά θα πάω να δω κι άλλα μεγάλα. Γενικά μπαγκαζιέρα κ τρέιλερ είναι κάτι που σιχαίνομαι αλλά δεν είναι τόσο το πρόβλημα ο χώρος όσο το ότι θέλω να κάθονται όλοι πίσω. 

το μέγεθος του αυτοκινήτου δε με ζορίζει έχω κ το μικρό για τα καθημερινά.. ήδη δλδ επειδή το είχα το θηρίο δε μπορώ να πω ότι ζορίστηκα ιδιαίτερα ποτέ 

• Like 3
Δημοσ.
16 minutes ago, paylidis said:

Έτσι παίζω (εμπροσ Πίσω) και εγώ

Μέχρι να μεγαλώσουν θα έχω ξαναλλάξει αμάξι  😂

Λογικά είναι δίδυμα και μικρά ακόμα? 

Καταρχήν να σου ζήσουν. 

Πριν πάρεις κάτι μεγαλύτερο δοκίμασε πρώτα πως κάθετε κάποιος πίσω με δύο καρεκλακια γιατι μπορει  και πάλι να είναι στριμωγμενα. 

Η καλύτερη λύση και για μένα είναι να κάθονται πίσω μόνα τους τα παιδιά όχι μόνο για τους χώρους, επίσης σε λίγο καιρό που δεν χρειάζεσαι καρότσια λιγοστεύουν  πολύ οι ανάγκες για χωρους, μπορείς να βολευτείς προσωρινά με μια μπαγκαζιερα μέχρι τότε.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, imr είπε

Λογικά είναι δίδυμα και μικρά ακόμα? 

Καταρχήν να σου ζήσουν. 

Πριν πάρεις κάτι μεγαλύτερο δοκίμασε πρώτα πως κάθετε κάποιος πίσω με δύο καρεκλακια γιατι μπορει  και πάλι να είναι στριμωγμενα. 

Η καλύτερη λύση και για μένα είναι να κάθονται πίσω μόνα τους τα παιδιά όχι μόνο για τους χώρους, επίσης σε λίγο καιρό που δεν χρειάζεσαι καρότσια λιγοστεύουν  πολύ οι ανάγκες για χωρους, μπορείς να βολευτείς προσωρινά με μια μπαγκαζιερα μέχρι τότε.

Ευχαριστώ!! Μόλις καταλήξω σε shortlist θα πάω με τα καρεκλάκια για td

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...