Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

WOLTJUNE2021 για τις επόμενες 2 παραγγελίες  (3€ + 3€).
Και οι δύο παραγγελίες πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι τη Τρίτη 15 Ιουνίου.
Αν πραγματοποιήσεις τα παραπάνω βήματα, θα προσθέσουμε στον Wolt λογαριασμό σου τη Τετάρτη 16 Ιουνίου ώρα 13:00, 12€ Wolt credits!

Και ο κωδικός WOLT4SUMMER  δίνει 2€ + 2€ + 10€ και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 11
  • Thanks 11
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Thanks !

ο 2ος δε μπήκε σε εμένα...

6 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

α οκ, νόμιζα ότι δε μπορούσες να τον εξαργυρώσεις ταυτόχρονα :)

ναι, έριξα και παραγγελία για αυριο, μου τράβηξε τα 3ευρώ και πάλι δεν μπορώ να τον βάλω γιατι ακόμα είναι σε εκκρεμότητα ο αλλος.

Δημοσ.

Περίμενε, τα 12€ θα μπουν σε μία δόση μαζί, ώστε να καταναλωθούν σε επόμενη παραγγελία? 🤔 Μάλιστα, μακάρι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Περίμενε, τα 12€ θα μπουν σε μία δόση μαζί, ώστε να καταναλωθούν σε επόμενη παραγγελία? 🤔 Μάλιστα, μακάρι

Φαντάζομαι την ίδια σκέψη κάναμε όλοι

Καφές - Καφές - Μάσα

😁

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikoleo είπε

Δηλαδη αν φας τα 6 ευρω με 2 παραγγελιες και βαλεις τον δευτερο κωδικο και φας παλι τα 2 διευρα σε 2 παραγγελιες θα παρεις στις 16 του μηνος 22€;;

Δες κ πες μας 

• Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Δηλαδη αν φας τα 6 ευρω με 2 παραγγελιες και βαλεις τον δευτερο κωδικο και φας παλι τα 2 διευρα σε 2 παραγγελιες θα παρεις στις 16 του μηνος 22€;;

Υπάρχει και η λύση να κάνεις και 2ο ακάου και να πάρεις 24 με * 4 3ευρόπουλα.

35 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Φαντάζομαι την ίδια σκέψη κάναμε όλοι

Καφές - Καφές - Μάσα

😁

Οπότε γίνεται Καφές-Καφές-Καφές-Καφές-Μάσα-Μάσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμείς που δεν έχουμε wolt στην πόλη μας, κερνάμε τα φιλαράκια καφέδες σε άλλες πόλεις 😉😄

Επεξ/σία από SterThess
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως, για όποιον δεν έχει παραγγείλει να ξέρει ότι κάτω από 6 ευρώ παραγγελία δεν παίζει (παίζει δηλαδή αλλά έχει πέναλτυ 2,5 € νομίζω), οπότε δε μπορείτε απλά να πάρετε 2 καφέδες. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν εδώ που μένω εγώ 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, s2117 είπε

Πάντως, για όποιον δεν έχει παραγγείλει να ξέρει ότι κάτω από 6 ευρώ παραγγελία δεν παίζει (παίζει δηλαδή αλλά έχει πέναλτυ 2,5 € νομίζω), οπότε δε μπορείτε απλά να πάρετε 2 καφέδες. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν εδώ που μένω εγώ 

Δεν παιζει κατω απο 6 ευρω παρραγελια, αν την κανεις σου χρεωνει συν 3 ευρω ελαχιστη παραγγελια

Οποτε καφαδακι δεν παιζει, πρεπει να ειναι πανω απο 6 ευρω η παραγγελια, αλλοιως θα χρεωθεις συν 3 ευρω

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Δεν παιζει κατω απο 6 ευρω παρραγελια, αν την κανεις σου χρεωνει συν 3 ευρω ελαχιστη παραγγελια

Οποτε καφαδακι δεν παιζει, πρεπει να ειναι πανω απο 6 ευρω η παραγγελια, αλλοιως θα χρεωθεις συν 3 ευρω

Εντάξει και εγω μπεργκερ παραγγειλα για αυριο και αφησα 4 ευρώ μαζί με τα tips. δεν γίνεται τελειώς τσάμπα αυτήν την φορά. Αλλά στις 16/6 που θα πέσει το 12αρι, θα γεμίσει καλύτερα η κοιλίτσα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

Εντάξει και εγω μπεργκερ παραγγειλα για αυριο και αφησα 4 ευρώ μαζί με τα tips. δεν γίνεται τελειώς τσάμπα αυτήν την φορά. Αλλά στις 16/6 που θα πέσει το 12αρι, θα γεμίσει καλύτερα η κοιλίτσα.

Eγω δεν λεω για τσαμπα αλλα αν καποιος θελει καφε και ειναι ενα ατομο πχ οπως εγω, δεν συμφερει με τιποτα να παρει καφε και να δωσει αλλα 3 ευρω

Για φαγητο ειναι οκ δεν το συζηταμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...