filarhos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Μία διόρθωση , μία χαρά υπάρχει νέο Jimny https://auto.suzuki.gr/model/jimny Είναι μόνο για επαγγελματίες... 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, filarhos είπε Είναι μόνο για επαγγελματίες... Τι εννοείς μαν ?
oletiras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Backpacker είπε Καλησπερίζω παιδιά. Τον Σεπτέμβριο θα αγοράσω καινούργιο αμάξι και είμαι ανάμεσα στα συγκεκριμένα μοντέλα. Παιδιά δεν υπάρχουν ούτε καν στον ορίζοντα...μια κοπέλα και ένας σκύλος το πολύ πολυ άρα οι μεγάλοι χώροι δεν είναι πρώτο μέλημα. Το Mokka μου αρέσει εξωτερικά και πάρα πολύ το εσωτερικό του!!! Το αυτοματο με βενζίνη στην GS Line εκδοση που με ενδιαφέρει βγαίνει στα 25χιλ. Το Yaris Cross μου αρεσει εξωτερικα...εσωτερικα τελείως αδιάφορο έως άσχημο αλλά έχει τετρακίνηση και είναι υβριδικό στα 25χιλ επίσης. Το Kamiq το σκέφτομαι μονο σε αέριο επειδή ακούω οτι θα φτιάξουν και στην πόλη μου στα επομενα 1-2 χρονια πρατηριο.Μεχρι τοτε υπαρχει η Βουλγαρια στα 40χλμ. Τελείως αδιαφορο εξωτερικα και στο εσωτερικο το ιδιο αν και λιγο καλυτερο απ΄το Yaris Cross εσωτερικά. Αν δεν ήταν αέριο δεν θα το σκεφτομουν καν. Βγαινει στα 20χιλ. Το Jimny ειναι το μόνο που σκέφτομαι σε μεταχειρισμένο (στα 10k-20k χλμ) γιατί καινούργιο δεν βγαίνει πια. Εξωτερικά μου αρεσει πολυ...εσωτερικα υπερτιμιο και είναι αυθεντικό off-road που πάει παντού και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και θα μου προσφερει επιλογες διακοπών. Επίσης σαν μικρότερο ειναι πιο βολικό στα παρκαρίσματα. Αλλά μεγαλύτερες καταναλώσεις και επειδή έχει γίνει συλλεκτικό λόγω της απαγόρευσης του πάει και αυτό στα 24-25χιλ επίσης. Είμαι τελείως χαμένος πραγματικά...θα ήθελα απόψεις και σκέψεις συμφορουμιτών πάνω στο θέμα. To Kamiq ειναι το πιο ολοκληρωμενο στην κατηγορία του (βγαζοντας εξω τον υποκειμενικο παραγοντα της σχεδιασης). Ομως οχι σε CNG. Τα πρατηρια και η αναπτυξη αυτων στην χώρα μας ειναι συντομο ανέκδοτο. Δεν κινειται τιποτα. Το τεποζιτο της βενζινης ειναι μολις 9 λιτρων. Οπερ σημαινει πως αν βρεθεις καπου χωρις πρατηριο αντιστοιχο (πραγμα ευκολο) θα εισαι συνεχως με την ψυχη στο στομα μην μεινεις απο καυσιμα και με δοχεια βενζινης. Φυσικα θα εχεις αυξημενο βαρος στο αμαξι (μιας και ειναι αρκετα βαρυ το συστημα του CNG) και ο κινητηρας με τον οποιο ερχεται ειναι σχετικα αδυναμος για το φορτιο που θα κληθει να αντιμετωπισει. Ζυγισε καλα μια τετοια κινηση για CNG.
xgol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Πως πηγε 25 το μοκκα; Με 20 ηρθε το χειροκινητο και με 22 το αυτοματο! Και φυσικα στην πρωτη εκδοση, καθως με το imore! σου χει μεχρι και ματριξ λεντ.
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, xgol είπε Πως πηγε 25 το μοκκα; Με 20 ηρθε το χειροκινητο και με 22 το αυτοματο! Και φυσικα στην πρωτη εκδοση, καθως με το imore! σου χει μεχρι και ματριξ λεντ. Λέει για το GS line τόσο πάει Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από tsofras 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, xgol είπε Πως πηγε 25 το μοκκα; Με 20 ηρθε το χειροκινητο και με 22 το αυτοματο! Και φυσικα στην πρωτη εκδοση, καθως με το imore! σου χει μεχρι και ματριξ λεντ. Μα και το elegance με 1.200 130hp αυτόματο 25.000 βγαίνει αν δεν κάνω λάθος. 1
xgol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Μα και το elegance με 1.200 130hp αυτόματο 25.000 βγαίνει αν δεν κάνω λάθος. Τραγικη αυξηση. Στα 20χιλ ηρθε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι εννοείς μαν ? Οτι βγαζει μονο επαγγελματικη αδεια δεν μπορεις να το παρεις σαν ΙΧ 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Οτι βγαζει μονο επαγγελματικη αδεια δεν μπορεις να το παρεις σαν ΙΧ σοβαρά τώρα ? τι τραγικό είναι αυτό ? δεν το γνώριζα 1 1
filarhos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς cng με 2 μήνες τον χρόνο σε νησί, δεν είναι καλή επιλογή... Βέβαια και το πρόβλημα των 9 λίτρων μπορείς να το ξεπεράσεις με δύο 10λιτρα δοχεία (συνολική αυτονομία καμιά 300αριά χλμ). Υ.Γ. Εδώ στις διακοπές μου, πέρυσι, που δεν ήθελα να βάλω από αλλού (δεν έφταναν τα 1000+χλμ αυτονομία) πήρα δύο δεκάλιτρα και έβγαλα περίπου 1500χλμ. Θα το κάνω και φέτος αν δεν έχει εταιρικό πρατήριο κοντά... Το 2019 είχα κάνει σχεδόν 100 χλμ πήγαινε έλα για να γεμίσω (και καλά ήταν στον δρόμο για την παραλία). Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από filarhos
lefkrc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tsofras είπε σοβαρά τώρα ? τι τραγικό είναι αυτό ? δεν το γνώριζα Δεν πληρούσε τις προδιαγραφές με το ατμοσφαιρικό μοτέρ και είχε ήδη CO2 στον θεό προ WLTP.... Οπότε η Suzuki το έκοψε τελείως σαν επιβατικό απο την Ευρώπη και το φερνει μόνο σαν επαγγελματικό, για τα οποία ισχύουν πιο χαλαρές προδιαγραφές. Φήμες λένε ότι ετοιμάζει 5πορτο με μικρό turbo μοτέρ για να το ξαναφέρει, αλλά είναι φήμες, δεν μπορεί να βασιστεί κανείς σε αυτό... Προς τον TS, Mokka απο μένα, είναι πολύ ωραίο το άτιμο! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από lefkrc 4
DTInfinity Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Mokka κι από μένα είναι ωραίο… Πάντως αν δεν βαριέσαι τα test drive, δες και τα: Volkswagen T-Cross Hyundai Kona Peugeot 2008 Renault Captur 2
Backpacker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μία διόρθωση , μία χαρά υπάρχει νέο Jimny https://auto.suzuki.gr/model/jimny Είναι μονο επαγγελματικό φίλε μου και μόνο διθέσιο με καμπίνα πίσω. Τελείωσε σαν ΙΧ στην Ευρώπη λόγω ρύπων. 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Backpacker είπε Είναι μονο επαγγελματικό φίλε μου και μόνο διθέσιο με καμπίνα πίσω. Τελείωσε σαν ΙΧ στην Ευρώπη λόγω ρύπων. Ναι μου το είπαν και απο πάνω τα παιδιά συγνώμη δεν το ήξερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα