Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexander098 είπε

Έχω παραλάβει. Θέλει να κατεβάσεις την εφαρμογή unlock point slm. Βολικό. 

Καλα, απο τη στιγμη που χρειαζεται να κατεβασεις εφαρμογη, δεν το λες ακριβως βολικο.

Βολικο ειναι το pin που εχει η boxnow. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, lector είπε

Καλα, απο τη στιγμη που χρειαζεται να κατεβασεις εφαρμογη, δεν το λες ακριβως βολικο.

Βολικό το ότι υπάρχει η επιλογή για παραλαβή στα skroutz points, ειδικά στις μεγάλες πόλεις που τα καταστήματα του Κωτσόβολου είναι αραιά. Τώρα ότι πρέπει να κάνεις ένα download δεν είναι κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, lector είπε

Σε πολύ κοντινό μου skroutz point, έβαλαν keypad και στέλνουν και PIN στο Viber και ξεκλειδώνει με δύο τρόπους πια (Bluetooth και PIN).

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Σε πολύ κοντινό μου skroutz point, έβαλαν keypad και στέλνουν και PIN στο Viber και ξεκλειδώνει με δύο τρόπους πια (Bluetooth και PIN).

Επιτελους! Οχι μονο το βρωμο-app!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πλέον στα περισσότερα skroutz points υπάρχει keypad. Στο δικό μου έχουν βάλει εδώ και σχεδόν μισό χρόνο, οπότε σε κεντρικότερα μέρη φαντάζομαι η... ανάπτυξη ήρθε ακόμα νωρίτερα. Εννοείται είναι απείρως πιο βολικό από το bluetooth, αφού εκτός όλων των άλλων μπορείς να δώσεις σε κάποιον τρίτο τον κωδικό και να παραλάβει το δέμα σου χωρίς πολλά-πολλά.

Φαντάζομαι θα έφαγαν αρκετά παράπονα μέχρι να αποφασίσουν να προσθέσουν keypad. Από τότε που το έβαλαν, ζήτημα να έχω χρησιμοποιήσει το bluetooth μία ή δύο φορές.

Στη μία περίπτωση απλώς θυμάσαι ένα 8ψήφιο κωδικό απ' έξω για λίγα δευτερόλεπτα. Στην άλλη πρέπει να πατήσεις να ανοίξεις το ένα app (πχ. Viber), να ψάξεις και να ανοίξεις το άλλο app (Skroutz), να έχει καλό σήμα εκεί που είσαι (εμένα δεν έχει) ώστε να ανοίξουν τα apps, να ανάψεις το bluetooth (δεν το έχουν όλοι πάντα ενεργοποιημένο), να πατήσεις δυο-τρεις φορές ακόμα στα apps και στο τέλος να ανοίξει το κουτί (συχνά με delay, οπότε το σκέφτεσαι να ξαναπατήσεις ή όχι).

Δεν θυμάμαι αν το Unlock Point SLM app έχει λιγότερη φασαρία (το είχα χρησιμοποιήσει μόνο καναδυο φορές σε προβληματικές θυρίδες και σερνόταν λόγω αργού Internet), αλλά γενικά ζήτω το keypad.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό τόπικ αλλα΄για να μην ανοίγω άλλο. Προσπαθώ να κάνω μια αγορά επιλέγω τιμολόγιο και πληρωμή με δόσεις και στις 2 περιπτώσεις μου εμφανίζεται ένα μπλε κουμπάκι που γράφει συνέχεια το πατάω πατιέται αλλά δεν προχωράει, έχω δοκιμάσει κατά σειρά με Chrome, Firefox, Edge, Opera, έχω απενεργοποιήσει adblocker privacy και οποιαδήποτε επέκταση, το ίδιο πρόβλημα και στα 4, έχει κανείς καμία ιδέα;

Δημοσ.
Στις 13/7/2025 στις 2:13 ΜΜ, alexander098 είπε

Έχω παραλάβει. Θέλει να κατεβάσεις την εφαρμογή unlock point slm. Βολικό. 

Αν δεν κάνω λάθος με wolt έχεις παράδοση 60 λεπτά.

Δημοσ.

Όπως κάνω συχνά, αναφέρω εδώ κάποια νέα που μόλις λάβαμε.

Το ένα έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα το οποίο αλλάζει την αλλαγή που είχαν κάνει πριν λίγο καιρό. Με λίγα λόγια εκεί που έβλεπες express παράδοση ή παράδοση αύριο σε πολλά καταστήματα, έχει εδώ και αρκετό καιρό που βλέπεις "Παραδοση σε 15 ημέρες ή σε 20 ημέρες" κάτι το οποίο το πήγαν στο άλλο άκρο.
Μάλλον το κατάλαβαν και αυτοί και πλέον θα εμφανίζεται μήνυμα με λιγότερες ημέρες.

Το πιο σημαντικό (για τα καταστήματα) και στο οποίο πρέπει να τρώγανε γερό κράξιμο, ήταν ότι ο πελάτης μπορούσε να κάνει υπαναχώρηση τα πάντα και σε βαθμό κατάχρησης. Πχ αποκριάτικη στολή την οποία την φορούσε ο πελάτης μετά έκανε αίτημα επιστροφής με υπαναχώρηση η οποία γίνεται αυτοματα αποδεκτή από τον Skroutz και μετά δεν έβγαζες άκρη ποτέ. ΠΛΕΟΝ θα έχει τη δυνατότητα στο κατάστημα αφού παραλάβει να κάνει έναν έλεγχο μέσα σε 3 ημέρες και από εκεί θα γίνεται αποδεκτή ή όχι η επιστροφή των χρημάτων κτλπ.
Προσωπικά εμένα μου άρεσε επείδη μέσα στο μήνυμα του Skroutz μας το αναφέρουν έτσι ακριβώς πιστροφές που γίνονται από καταναλωτές που παρουσιάζουν στοιχεία καταχρηστικής συμπεριφοράς." κάτι που μου δείχνει ότι κάποιος ακόμα (αν και αργά) δουλεύει εκεί μέσα!

Αυτά :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...