Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Trailer από όσο δείχνει φαίνεται για τεράστια παραγωγή. Σκηνικά, εφέ κτλ. όλα εκπληκτικά.

Βέβαια πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει πρώτα για ολοκληρωμένη γνώμη. Σίγουρα πάντως η πρώτη γεύση είναι πολλά υποσχόμενη.

Δημοσ.

Η Apple TV με αυτη την σειρα και το Foundation δειχνει οτι μαλλον θα ναι το next big thing στο streaming (μαζι με Amazon ισως).

Καταπληκτικες παραγωγες με μεγαλο budget, μπορει να βγει και μαπα το καρπουζι αλλα και μονο τα trailer που ειναι τοσο 
καλογυρισμενα με αισθηση οτι βλεπεις τραιλερ ταινιας blockbuster, σε ωθει να περιμενεις με ανυπομονησια.

Ισως θα πρεπε το Netflix να παρει παραδειγμα οτι ποιοτητα>ποσοτητα και με οσες low budget σειρες μυστηριου μας φλομωσει
πλεον ο ανταγωνισμος στο streaming ειναι αδιστακτος και πιθανοτατα θα μεινουν πισω τα επομενα χρονια.

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το λιγοτερο εμετικό (κατ´εμε). Τρεις ώρες από την ζωή μου που ποτέ δεν θα πάρω πίσω.

Αγαπώ sci fi, έχω δει και έχω στην συλλογή εκατοντάδες σειρές sci fi, τέτοιο πράγμα ποτέ… και έχω αντέξει μαργαριτάρια όπως another life κτλ

Σενάριο αργό, χαρακτήρες χάρτινοι, αντιδράσεις στις δίαφορες καταστάσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά, ήθελα να βυθίσω το χέρι μου στην οθόνη και να τους αστράψω κανα δυο σφαλίαρες να συνέλθουν.

Spoiler

Μην περιμένετε εξωγηινους, λίγα δλπτ κάτι έδειξε στην έρημο και τέλος. Λογικά στον 10ο επεισόδιο ίσως “δούμε λίγο αστράγαλο” που έλεγαν και οι παλιοι. Shift del , empty trash can, shred hdd, dettol στα χέρια, κολληριο στα μάτια

• Like 4
Δημοσ.

Το πάει πολύ αργά.

Spoiler

3 επεισόδια και ουσιαστικά δεν έχουμε δει κάτι το ιδιαίτερο. Όντως κάποιοι χαρακτήρες αναρωτιέσαι αν είναι νοήμονα όντα και πως επέζησαν έως εκείνο το σημείο. Όπως επίσης αναρωτιέσαι αν το ανθρώπινο είδος γενικότερα αποτελείται από νοήμονα όντα. Ένα κάρο τρελές καταστάσεις σε όλον τον πλανήτη και η πρώτη θεωρία στα δελτία ειδήσεων είναι τρομοκρατική ενέργεια; Όπως αναφέρεται και πιο πάνω, περιμένουμε να δούμε αστράγαλο στο 10ο επεισόδιο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει 1-2 νυχάκια.

Δημοσ.
Στις 23/9/2021 στις 2:02 ΜΜ, thermo-sifounas είπε

Η Apple TV με αυτη την σειρα και το Foundation δειχνει οτι μαλλον θα ναι το next big thing στο streaming (μαζι με Amazon ισως).

That did not age well 😁

Μαπα το καρπουζι βγηκαν και οι δυο σειρες.

Τουλαχιστον κανουν προσπαθεια σε sci fi πραγματα που προσωπικα μου αρεσουν.Προτιμω δηλαδη ενα μετριο sci fi απο τα κορεσμενα ειδη...

Στα του θεματος ειδα το πρωτο επεισοδιο.

Η Ινδη που βαλανε εχει υποκριτικη ικανοτητα επιπεδου οικογενειακων ιστοριων  :P

Ενταξει δεν ηταν κατι ιδιαιτερο,καλοφτιαγμενο παρολα αυτα αλλα νομιζω πως το 5,8 στο imdb ειναι υπερβολικα αυστηρο.Δηλαδη εχω δει τρομερα χειροτερες σαβουρες με καλυτερη βαθμολογια.Ισως βεβαια να παει στα αλλα 2 επεισοδια στο πατο.Θα τα δω αυτες τις μερες...

• Like 3
Δημοσ.

Λατρευω την επ.φαντασια το περιμενα πως και πως,βαρεθηκα τη ζωη μου...Ας ελπισουμε οτι απο το επομενο επεισοδιο θα παρει μπρος...

Δημοσ.

Ελεγα θα δουμε sci-fi αλλα ανθρακας και το σημερινο επεισοδιο βλεπω τρελη κατρακυλα σε βαθμολογιες. Κριμα γιατι απο το trailer εδειχνε οτι θα ειναι πολυ καλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η crapple λοιπόν έβγαλε μια σειρά το invasion. Η υπόθεση πάει κάπως έτσι: Στον πλανήτη γη ζζζζζζζζζζζ ουπς σορυ κοιμήθηκα. Στον πλανήτη γη λοιπόν ζζζζζζζζζζζ γαμωτο πάλι κοιμήθηκα.  Στον πλανήτη γη λοιπόν ζζζζζζζζζζζ

Επεξ/σία από fasttam
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fasttam είπε

Η crapple λοιπόν έβγαλε μια σειρά το invasion. Η υπόθεση πάει κάπως έτσι: Στον πλανήτη γη ζζζζζζζζζζζ ουπς σορυ κοιμήθηκα. Στον πλανήτη γη λοιπόν ζζζζζζζζζζζ γαμωτο πάλι κοιμήθηκα.  Στον πλανήτη γη λοιπόν ζζζζζζζζζζζ

κατσε θα στο ολοκληρωσω εγω

στο ΄πλανητη ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Δημοσ.

Νταξει βρε παιδια ,μη βιαζεστε.Στη τριτη σεζον θα δουμε δραση.Απλα το εχουν απλωσει 😁

ΥΓ.Μονο το πρωτο επεισοδιο εχω δει και μολις βρω χρονο θα κατσω να δω τα αλλα.Ισως τα βαλω λιγο πριν τον υπνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...