Dr_Pepper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Λοιπόν θέλω να δώσω την δυνατότητα στην μητέρα μου να μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια απο τα χρήματα μου που έχω σε λογαριασμό της binance, έχω binance visa που μπορώ να χρεώσω έως 8700 ευρώ σε αγορές. Το πρόβλημα είναι πως δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι με την μητέρα μου και θέλω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου και εγώ οπότε να της την στείλω δεν ειναι λύση, επίσης δεν μπορώ να εκδώσω 2η binance κάρτα είναι μια ανα λογαριασμό. Σκέφτηκα λοιπόν πως ίσως θα γινόταν να κάνω πχ έναν revolut λογαριασμό στην μάνα μου και να βάλω την binance κάρτα μου σαν 2ο πόρο για πληρωμές η revolut εκδίδει χρεωστική οπότε αν πάει κάτι να αγοράσει η μάνα μου με την revolut κάρτα και δεν έχει υπόλοιπο να μπορει να "ρουφήξει" κεφάλαιο για την αγορά απο την δική μου binance που θα έχω καταχωρίσει στον λογαριασμό της. Γίνεται αυτό; αν όχι υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία που θα μπορούσε να γίνει αυτό; με paypal για παράδειγμα ξέρω ότι γίνεται (πχ έχω αγοράσει κάτι με paypal που έχει μια χρεωστική και τον τραπεζικό μου λογαριασμό και επειδή δεν επαρκούσαν τα χρήματα στην χρεωστική μου τα πήρανε απο τον τραπεζικό λογαριασμό) αλλά η paypal δεν εκδίδει κάρτα δική της.
Bitbit Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Η curve κάνει αυτό που θέλεις. Ορίζεις μια κάρτα και μια αναπληρωματική, ώστε όταν η αρχική δε περάσει, να τραβήξει λεφτά από την αναπληρωματική 1
SilentVoice Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Λοιπόν θέλω να δώσω την δυνατότητα στην μητέρα μου να μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια απο τα χρήματα μου που έχω σε λογαριασμό της binance, έχω binance visa που μπορώ να χρεώσω έως 8700 ευρώ σε αγορές. Το πρόβλημα είναι πως δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι με την μητέρα μου και θέλω να χρησιμοποιώ την κάρτα μου και εγώ οπότε να της την στείλω δεν ειναι λύση, επίσης δεν μπορώ να εκδώσω 2η binance κάρτα είναι μια ανα λογαριασμό. Σκέφτηκα λοιπόν πως ίσως θα γινόταν να κάνω πχ έναν revolut λογαριασμό στην μάνα μου και να βάλω την binance κάρτα μου σαν 2ο πόρο για πληρωμές η revolut εκδίδει χρεωστική οπότε αν πάει κάτι να αγοράσει η μάνα μου με την revolut κάρτα και δεν έχει υπόλοιπο να μπορει να "ρουφήξει" κεφάλαιο για την αγορά απο την δική μου binance που θα έχω καταχωρίσει στον λογαριασμό της. Γίνεται αυτό; αν όχι υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία που θα μπορούσε να γίνει αυτό; με paypal για παράδειγμα ξέρω ότι γίνεται (πχ έχω αγοράσει κάτι με paypal που έχει μια χρεωστική και τον τραπεζικό μου λογαριασμό και επειδή δεν επαρκούσαν τα χρήματα στην χρεωστική μου τα πήρανε απο τον τραπεζικό λογαριασμό) αλλά η paypal δεν εκδίδει κάρτα δική της. Αν η τράπεζα σου υποστηρίζει πληρωμές με NFC, συνεπώς και το κινητό σου, τότε δεν χρειάζεσαι την φυσική κάρτα. Εγώ εδώ και 3 χρόνια δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Πάντα πληρώνω με το κινητό και δεν κουβαλάω πορτοφόλι μαζί μου.
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Bitbit είπε Η curve κάνει αυτό που θέλεις. Ορίζεις μια κάρτα και μια αναπληρωματική, ώστε όταν η αρχική δε περάσει, να τραβήξει λεφτά από την αναπληρωματική Σε ευχαριστώ φίλε με έφτιαξες ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε κάτι τέτοιο αλλά βαριόμουν τέρμα να ψάξω εσύ έχεις curve; έμεινες ευχαριστημένος ; Υποστιρίζει και google pay τέλεια δηλαδή για NFC αγορες με το κινητό της αν και θα πρέπει να της δείξω πως να το κάνει πρώτα 15 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν η τράπεζα σου υποστηρίζει πληρωμές με NFC, συνεπώς και το κινητό σου, τότε δεν χρειάζεσαι την φυσική κάρτα. Εγώ εδώ και 3 χρόνια δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Πάντα πληρώνω με το κινητό και δεν κουβαλάω πορτοφόλι μαζί μου. Ναι τα πράματα δεν είναι τόσο απλά η binance ειναι ένα ανταλλακτήριο για κρυπτονομίσματα, με την λύση που προτείνεις 1) θα πρέπει να τα μετατρέψω σε ευρώ 2) θα πρέπει να τα καταθέσω στην τράπεζα της (που έχει κόστος αμελητέο αλλά αν σκεφτείς ότι δεν θα καταθέσω έξ αρχής κάποιο μεγάλο ποσό αλλά μικρά κατα καιρούς ανάλογα τις ανάγκες της τότε καταλαβαίνεις πως μαζεύονται + θα πρέπει κάθε φορά να γίνεται συνεννόηση ) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να βοηθήσεις πάντως και όπως θα διάβασες βρέθηκε η λύση Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από Dr_Pepper 1
Bitbit Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 49 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Σε ευχαριστώ φίλε με έφτιαξες ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε κάτι τέτοιο αλλά βαριόμουν τέρμα να ψάξω εσύ έχεις curve; έμεινες ευχαριστημένος ; Υποστιρίζει και google pay τέλεια δηλαδή για NFC αγορες με το κινητό της αν και θα πρέπει να της δείξω πως να το κάνει πρώτα έχω curve και την χρησιμοποιώ. Δεν έχω ενεργοποιήσει αυτη τη λειτουργία όμως. Την ονομάζει anti-embarrassement mode και μπορείς να ορίσεις 2 backup κάρτες. NFC δεν έχω , Gpay υποστηρίζει Στην αρχή την είχα υποτιμήσει αλλά τελικά είναι χρήσιμη. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, είμαι ευχαριστημένος και τη συνιστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα