Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Trikala_city είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν κοπεί θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά δηλαδή ή απλά θα βγεί Off το στεγνωτήριο ????? Αντε να δούμε ποτε θα έρθει ο μάστορας... Aν είναι το λουρί τότε αν βγει ή κοπεί απλά δεν θα γυρίζει ο κάδος.Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ζημιά. 1
XristosP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων 2 χρόνια τώρα. Είμαι για 10 μέρες εκτός εγγυήσης και παρατήρησα αυτό στον κάδο μου. Θα ανεβάσω λίνκ με 2 βίντεο. Ο κάδος δεν είναι κεντραρισμένος όπως θα έπρεπε να είναι. https://drive.google.com/drive/folders/1qmQKzch1MbkvUiv0rM_aEBwQsCzKNJ1t?usp=sharing Παρατηρήστε το και θα καταλάβετε τι εννόω. Τι πρόβλημα σημαίνει ότι έχω; Να σημειωθεί ότι κάνει πολύ θόρυβο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από XristosP
blitzNikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι ειδικός αλλά το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι αμορτισέρ/ρουλεμάν. Αν είναι κάτι τέτοιο, πολύ γρήγορα παρουσιάστηκε. Μήπως έβαζες περισσότερα κιλά από ότι είναι οι προδιαγραφές του? Τι μάρκα είναι το πλυντήριο? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από blitzNikos
XristosP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, blitzNikos είπε Δεν είμαι ειδικός αλλά το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι αμορτισέρ/ρουλεμάν. Αν είναι κάτι τέτοιο, πολύ γρήγορα παρουσιάστηκε. Μήπως έβαζες περισσότερα κιλά από ότι είναι οι προδιαγραφές του? Τι μάρκα είναι το πλυντήριο. 9 κιλό είναι αλλά πάντα το φορτώνω στα 2/3 ή στα 3/4 περίπου. Δε βγάζει νόημα.
Antretng Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ξεθαβω το θέμα γιατί μάλλον ταιριάζει ο τίτλος και στη δική μου περίπτωση. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο από τη πρώτη μέρα ακούγεται σαν να τρίζουν τα λάστιχα του. Δεν έχει σημασία ποσο φορτωμένο το έχω. Δυστυχώς ειναι πλέον εκτός εγγύησης παρότι έχει δουλευτεί ελάχιστα (είχε μείνει ενάμιση έτος στη κούτα και η μετακόμιση μου μετά δεν ήταν άμεση). Κάποια ιδέα; Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Antretng
gorge18 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Antretng είπε Καλημέρα. Ξεθαβω το θέμα γιατί μάλλον ταιριάζει ο τίτλος και στη δική μου περίπτωση. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο από τη πρώτη μέρα ακούγεται σαν να τρίζουν τα λάστιχα του. Δεν έχει σημασία ποσο φορτωμένο το έχω. Δυστυχώς ειναι πλέον εκτός εγγύησης παρότι δεν έχει δουλευτεί ελάχιστα (είχε μείνει ενάμιση έτος στη κούτα και η μετακόμιση μου μετά δεν ήταν άμεση). Κάποια ιδέα; μπορει να εχει ξεραθεί ο ιμάντας και το κανει. Δεν ξερω αν μπορείς να του βάλεις κάποιο σπρέι. Αλλιώς νεο ιμάντα. 1
meletis_m Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Antretng είπε Καλημέρα. Ξεθαβω το θέμα γιατί μάλλον ταιριάζει ο τίτλος και στη δική μου περίπτωση. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο από τη πρώτη μέρα ακούγεται σαν να τρίζουν τα λάστιχα του. Δεν έχει σημασία ποσο φορτωμένο το έχω. Δυστυχώς ειναι πλέον εκτός εγγύησης παρότι έχει δουλευτεί ελάχιστα (είχε μείνει ενάμιση έτος στη κούτα και η μετακόμιση μου μετά δεν ήταν άμεση). Κάποια ιδέα; Εφόσον δε είναι πολυ δουλεμενο δύσκολα να είναι τα ρουλεμάν ή το τύμπανο του κάδου. Δες τον ιμάντα . Επιπλέον έχει αλφαδιαστει καλά Θόρυβο κάνει περίεργο γενικά ή μόνο στο στυψιμο; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Antretng είπε Καλημέρα. Ξεθαβω το θέμα γιατί μάλλον ταιριάζει ο τίτλος και στη δική μου περίπτωση. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων το οποίο από τη πρώτη μέρα ακούγεται σαν να τρίζουν τα λάστιχα του. Δεν έχει σημασία ποσο φορτωμένο το έχω. Δυστυχώς ειναι πλέον εκτός εγγύησης παρότι έχει δουλευτεί ελάχιστα (είχε μείνει ενάμιση έτος στη κούτα και η μετακόμιση μου μετά δεν ήταν άμεση). Κάποια ιδέα; Τι λάστιχα τρίζουν;Οι βίδες συγκράτησης του κάδου έχουν αφαιρεθεί; 1
Antretng Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 2/8/2025 στις 4:32 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Τι λάστιχα τρίζουν;Οι βίδες συγκράτησης του κάδου έχουν αφαιρεθεί; Ναι εχουν αφαιρεθει. Ουτως ή αλλως θεωρω ότι θα ειχε διαλυθει αν τις ειχα αφησει. Δεν θα δουλευε. Στις 2/8/2025 στις 3:05 ΜΜ, meletis_m είπε Θόρυβο κάνει περίεργο γενικά ή μόνο στο στυψιμο; Γενικα. Οποτε περιστρεφεται ο καδος. Δεν ειναι αναγκη να ειναι υψηλές στροφές στυψιματος. Ορίστε και ενα βιντεο για το πως κάνε: https://photos.app.goo.gl/BHjY5v8LLB2i9Qib9
stylish Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Αν και το νημα ειναι για πλυντηριο, έχω φτιάξει τον οδηγό για αλλαγή ράουλα σε στεγνωτήριο. Σίγουρα θα βοηθήσει έστω και σε εναν βαθμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα