Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Μοσχοπουλανε φαινεται και τα εβαλαν πιο φθηνα για να μοσχοπουλησουν ακομη περισσοτερο.

Not

Δεν λες ότι τα πάνε και άσχημα, με βάση την υψηλή σχετικά τιμή τους (100€) και το μικρό διάστημα που είναι διαθέσιμα στην αγορά (14 μήνες).

Αν πχ κρίνουμε από τις κριτικές που έχουν στο skroutz (50+) και την επισήμανση "461 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν" επάνω από την πορτοκαλί σήμανση "ρώτησε για το προϊόν", μια χαρά τα πάνε.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο άλλο headset αλλά βλέπω ότι αρκετοί τα επιλέγουν.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν λες ότι τα πάνε και άσχημα, με βάση την υψηλή σχετικά τιμή τους (100€) και το μικρό διάστημα που είναι διαθέσιμα στην αγορά (14 μήνες).

Αν πχ κρίνουμε από τις κριτικές που έχουν στο skroutz (50+) και την επισήμανση "461 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν" επάνω από την πορτοκαλί σήμανση "ρώτησε για το προϊόν", μια χαρά τα πάνε.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο άλλο headset αλλά βλέπω ότι αρκετοί τα επιλέγουν.

μια χαρά είναι, ειδικά μετά το update που μπορείς να τα ρυθμίσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Με βάση τα εδώ γραπτά/εικόνα(ειδικά σε σύγκριση με 2013/2014) αυτό το πράγμα ισχύει.

Ειχε κάνει και μια ερώτηση ενας συμφορουμίτης πιο πίσω για το αν παίζει ο κόσμος καθόλου παιχνίδια και είναι τόσο νέκρα το εδώ θέμα σε καινούργια κονσόλα και δεν είχε πάρει καμία απάντηση.

Μα σχεδόν κάθε αποκλειστικότητα του PlayStation έχει το δικό της thread, έχει νόημα η κουβέντα για αυτά τα παιχνίδια εδώ μέσα?

3 λεπτά πριν, Daredevil είπε

μια χαρά είναι, ειδικά μετά το update που μπορείς να τα ρυθμίσεις 

Εγώ είχα τα προηγούμενα, του ps4 και τα πούλησα γιατί δεν ήταν αρκετά καλά για τα γούστα μου.

Ίσως αυτά να είναι καλύτερα αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν δεν τα δοκιμάσω.

Καλά τα reviews αλλά σαν την δοκιμή με το αυτί, δεν έχει..

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εγώ που  τα έχω από Γενάρη είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. 

Αξίζουν φουλ τα λεφτά τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ειπα υποτιμητικα, αν και φανηκε ετσι το ποστ μου.Απλα μου εκανε εντυπωση η μειωση τιμης στο τοσο συντομο διαστημα και συνηθως ενα πραγμα σημαινει οτι δεν εχουν παει καλα οι πωλησεις η τουλαχιστον δεν εχουν παει τοσο καλα οσο θα ηθελε η σονυ.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μα σχεδόν κάθε αποκλειστικότητα του PlayStation έχει το δικό της thread, έχει νόημα η κουβέντα για αυτά τα παιχνίδια εδώ μέσα?

Προφανώς και μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πχ

• Resident evil Village
  • Guardians of the galaxy
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • It Takes Two
  • Nier
  • Life Is Strange True Colours
  • Tales of Arise
  • Guilty gear
  • Kena
  • Call of duty
  • Hades

Και τα παραπάνω είναι φετινές κυκλοφορίες, άρα αν βάλουμε και παιχνίδια προηγούμενων ετών(οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει ότι παιχνίδι έχει βγεί μέχρι το 2020), μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η λίστα.

Ούτε είναι να πεις ότι όλοι πέσανε με τα μούτρα στα exclusives. Πολύ χαμηλές οι πωλήσεις τους ως τώρα,σε φάση κάτω από 10%.

2 λεπτά πριν, icenex είπε

Δεν το ειπα υποτιμητικα, αν και φανηκε ετσι το ποστ μου.Απλα μου εκανε εντυπωση η μειωση τιμης στο τοσο συντομο διαστημα και συνηθως ενα πραγμα σημαινει οτι δεν εχουν παει καλα οι πωλησεις η τουλαχιστον δεν εχουν παει τοσο καλα οσο θα ηθελε η σονυ.

προφανως δεν πουλάνε πολύ,γιατι τους περισσοτερους τους απασχολεί να αγοράσουν την ίδια την κονσόλαα που δεν μπορούν,παρά τα ακουστικά αυτής.

Και για τα controller μια από τα ίδια,γιαυτό και τα σπρώχνουν σε κάθε bundle μαζί με νέα κονσόλα πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανώς και μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πχ

• Resident evil Village
  • Guardians of the galaxy
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • It Takes Two
  • Nier
  • Life Is Strange True Colours
  • Tales of Arise
  • Guilty gear
  • Kena
  • Call of duty
  • Hades

Και τα παραπάνω είναι φετινές κυκλοφορίες, άρα αν βάλουμε και παιχνίδια προηγούμενων ετών(οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει ότι παιχνίδι έχει βγεί μέχρι το 2020), μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η λίστα.

Ούτε είναι να πεις ότι όλοι πέσανε με τα μούτρα στα exclusives. Πολύ χαμηλές οι πωλήσεις τους ως τώρα,σε φάση κάτω από 10%.

Ναι πράγματι, δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτά που είναι στην λίστα που έγραψες, ίσως όντως να μην τα προτιμούν, δεν ξέρω..να σου πω όμως εγώ, προσωπικά, από αυτά που έβαλες έχω παίξει μόνο το it takes two και αυτό στο game pass, για τα άλλα δεν μπορώ να έχω σωστή άποψη αν δεν τα δοκιμάσω οπότε δεν γράφω τίποτα. Έχω αγοράσει το rift apart που ακόμα δεν ξεκίνησα όπως και τα fenyx rising και ac valhalla και έχω στην λίστα για αγορά το village, το kena και το fifa22, τι να πρωτοπρολάβω?

Όπως βλέπεις από αποκλειστικότητες λίγα πράγματα, φταίνε οι τιμές τους..φταίει και το game pass αφού εκεί αφιερώνω πλέον τον περισσότερο (λιγοστό μου) χρόνο σε ένα σωρό καλά παιχνίδια πχ πρόσφατα τελείωσα το jedi order..υπό άλλες συνθήκες θα είχα αγοράσει περισσότερα για να πω την αλήθεια αλλά με κέρδισε το game pass. Όταν και αν πέσουν αργότερα οι τιμές σε ορισμένα παιχνίδια της sony θα κάνω κίνηση, πχ ghost of thushima, miles morales ultimate edition κτλ. Δεν είμαι ο τύπος που σκάει εύκολα τα 70άρια όπως κατάλαβες..θα κάνω μια εξαίρεση όμως για το GT7 που είμαι μέγας φαν.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

ποιο εκ των spiderman miles morales ultimate edition  και ghost of tsushima πιστευετε αξιζει πιο πολυ το 60αρι με βαση τι παιζει στα μεταχειρισμενα . Πηρα σημερα σκέτη κονσολα και λεω περα απο το  ps plus collection να παρω και ενα παιχνιδι για τα χριστουγεννα 

Ghost Of Tsushima χωρίς δεύτερη σκέψη! 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

ποιο εκ των spiderman miles morales ultimate edition  και ghost of tsushima πιστευετε αξιζει πιο πολυ το 60αρι με βαση τι παιζει στα μεταχειρισμενα . Πηρα σημερα σκέτη κονσολα και λεω περα απο το  ps plus collection να παρω και ενα παιχνιδι για τα χριστουγεννα 

υπάρχει και 3η επιλογή που είναι και τα 2.

Αγοράζεις την ps4 έκδοση του spiderman με 20 ευρώ(ή 30 την goty) και την ps4 έκδοση του Tsushima(20ευρώ στο Γαλλικό amazon),και ανάλογα ποιο παιχνιδι σου αρέσει περισσότερο αν θες ,αγοράζεις μελλοντικά σε έκπτωση το dlc αυτου(miles morales/iki island).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, johnnyman είπε

Η προσφορά είναι μόνο για καταστήματα όχι από eshop.

Προφανώς και όχι όπως φαινεται 😉

https://www.public.gr/cat/gaming/accessories/ps5/heiristiria/

https://www.mediamarkt.gr/category/gaming/apogeiose-tin-gaming-empeiria/aksesouar-ps5

Θα έπρεπε να ήταν τελειώς για το ψυχιατρείο να βγάλουν προσφορά μόνο για καταστήματα σε περίοδο έξαρσης του covid και αφού έχει περάσει και η Black Friday. 

5 ώρες πριν, icenex είπε

Μοσχοπουλανε φαινεται και τα εβαλαν πιο φθηνα για να μοσχοπουλησουν ακομη περισσοτερο.

Not

έχουν κάνει λάθος ακόμα και στις εκπτώσεις τα τσακάλια.

Λένε εκπτωση 28% στα controllers δηλαδή από 69.90 στα 49.90,ενώ το κοκκινο έχει αρχική τιμή 75ευρώ και όχι 70(άρα μεγαλύτερη τάχα μου έκπτωση) 😄

Με αφορμή αυτό να πω ότι μαρέσει που δεν έφταναν τα 10ευρώ αύξηση του controller σε σχέση με ps4 γενιά, μου βάλανε και 5ευρώ καπέλο στα νεώτερα χρώματα...

και τα 3 νεα χρώματα θα κοστίζουν 5ευρώ ακριβότερα από το default πχ το μπλε

https://sonycenters.gr/playstation/parelkomena/sony-dualsense-controller-ice-blue/

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

υπάρχει και 3η επιλογή που είναι και τα 2.

Αγοράζεις την ps4 έκδοση του spiderman με 20 ευρώ(ή 30 την goty) και την ps4 έκδοση του Tsushima(20ευρώ στο Γαλλικό amazon),και ανάλογα ποιο παιχνιδι σου αρέσει περισσότερο αν θες ,αγοράζεις μελλοντικά σε έκπτωση το dlc αυτου(miles morales/iki island).

Δηλαδή το Ghost of Tsusima Ps4 παίρνει δωρεάν update στο ps5 και η μόνη διαφορά είναι το dlc στην έκδοση του ps5 που αν θέλεις το αγοράζεις μετα?

Δηλαδή ουσιαστικά πουλάν το ίδiο παιχνίδι σε 2 διαφορετικά physical ps4 και ps5?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έγινε παραγγελία wd sn850 1tb με be quiet ψήκτρα. 

Ειδωμεν.  :)

παιδιά γιατί βγάζει Payment revision needed στο αμαζον? 

Η κάρτα έχει χρήματα μέσα...

Υ.Γ Λύθηκε το θέμα όλα καλά.

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gust είπε

Δηλαδή το Ghost of Tsusima Ps4 παίρνει δωρεάν update στο ps5 και η μόνη διαφορά είναι το dlc στην έκδοση του ps5 που αν θέλεις το αγοράζεις μετα?

Οχι το upgrade δεν είναι δωρεαν,θέλει 10ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Το καλο της υπόθεσης ειναι ότι ακόμα και η ps4 έκδοση του παιχνιδιού,τρέχει πολύ καλα στο Ps5.

30ευρώ διαφορά έχει η απλή έκδοση του ps4 από αυτή του ps5,δεν τα λές και λίγα.

Για κάποιον που έχει πάρει νέα κονσόλα και θέλει παιχνίδια να παίξει, ίσως εκτιμήσει την χαμηλότερη τιμή της απλής έκδοσης για να αγοράσει άλλα παιχνίδια.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οχι το upgrade δεν είναι δωρεαν,θέλει 10ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Το καλο της υπόθεσης ειναι ότι ακόμα και η ps4 έκδοση του παιχνιδιού,τρέχει πολύ καλα στο Ps5.

30ευρώ διαφορά έχει η απλή έκδοση του ps4 από αυτή του ps5,δεν τα λές και λίγα.

Για κάποιον που έχει πάρει νέα κονσόλα και θέλει παιχνίδια να παίξει, ίσως εκτιμήσει την χαμηλότερη τιμή της απλής έκδοσης για να αγοράσει άλλα παιχνίδια.

μια και έχω παίξει το μεγαλύτερο μέρος του Tsushima με την ps4 έκδοση έχει μεγάλες διαφορές στα γραφικά του όχι όμως ότι του ps4 η έκδοση είναι άσχημη. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...