Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

PS Plus Games Ιανουαρίου 2022

Το dirt τι λέει; Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω να πάρω series S για forza 5.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Δεν λέει τίποτα φίλος. Και το είχα αγοράσει σε προσφορά 20€ αλλά δεν με ενθουσίασε. Νταξ τώρα αν είναι δωρεάν οκ θα το τσεκαρεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Το forza 5 "σπέρνει", πολύ καλύτερο από dirt 5, ασυζητητί..αν σου αρέσουν τα arcade (με πινελιές sim) τότε forza δαγκωτό, δεν μου άρεσε καθόλου το συγκεκριμένο dirt, έκανε στροφή 360 μοιρών σε σχέση με τα προηγούμενα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Για δωρεάν παιχνίδι,καλό είναι. Για 60ευρώ αρχική τιμή,πολύ μέτριο.

Ψιλό οκ,ποικιλία σε πίστες(έχει και Ελλάδα μέσα) και αμάξια(αλλά και πάλι όχι πολλά),ψιλό οκ γραφικά για cross gen(έχουμε δεί όμως πολύ καλύτερα συνολικά),αλλά επανάληψη είναι το Α και το Ω,μιας και στην ουσία στο τέλος όλο οδηγάς τις ίδιες όχι πολλές πίστες με τα ίδια όχι πολλά αμάξια.

Σε όλα κατώτερο από το παιχνίδι/σειρά που αναφέρεις στο τέλος.

Δημοσ.
38 minutes ago, kaliakman said:

Δεν είναι κακό αν θελεις ενα arcade racer. Εχει καλα γραφικα αλλά το παράκαναν προς το arcade τα physics του συν οτι θα μπορουσε να εχει περισσοτερο content. Για το τελευταιο βεβαια φταιει οτι ηταν launch τιτλος για τις κονσολες και φαινεται οτι βιαστηκαν να το βγαλουν. To Φορτζα βεβαια το βλεπει με κυαλια τοσο σε γραφικα όσο και σε content/gameplay. Και τα δυο ειναι στο gamepass παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχω εγώ και τα 2. Το ps5 έχω να το ανοίξω 2 εβδομάδες. Έχω τερματίσει όμως όλα τα αποκλειστικά από ps4pro και ξανα 2ο playthroygh στο ps5 με 60 fps κτλ.εχω τεράστιο library. Παίζει ρόλο και η τηλεόραση βέβαια. Εμενα μου αρέσει πιο πολύ το dolby vision/atmos που βγάζει το series x. Όπως επίσης και το vrr freesync που έχει. Επίσης βρίσκω και τα παιχνίδια πολύ πιο φτηνα μεσω Βραζιλίας κτλ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Τα έχω εγώ και τα 2. Το ps5 έχω να το ανοίξω 2 εβδομάδες. Έχω τερματίσει όμως όλα τα αποκλειστικά από ps4pro και ξανα 2ο playthroygh στο ps5 με 60 fps κτλ.εχω τεράστιο library. Παίζει ρόλο και η τηλεόραση βέβαια. Εμενα μου αρέσει πιο πολύ το dolby vision/atmos που βγάζει το series x. Όπως επίσης και το vrr freesync που έχει. Επίσης βρίσκω και τα παιχνίδια πολύ πιο φτηνα μεσω Βραζιλίας κτλ.

Καλα και εγώ έχω τεράστιο library στο ps5.

Σκεφτόμουν για series x να έπαιζα τo horizon 5 και κανένα gears of War, κάτι άλλο δεν ειδα να με κινεί το ενδιαφέρον στο gamepass. 

Παίζω πολύ συγκεκριμένα παιχνιδια και αυτό είναι που με κάνει πίσω. 

Πόσο πιο φτηνά σε σχέση με εδώ? 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολλά ωραία indie. Επίσης έχει πολλά multi αν σε ενδιαφέρει όπως outriders destiny back 4blood κτλ. Η σειρά gears αξίζει όπως και τα halo forza και όλα της bethesda. Έχει κ πολλά παιχνίδια από 360 που στο κάνει αυτόματα με dolby vision και έχει μεγάλη διαφορά στο οπτικό κομμάτι. Πχ τώρα παίζω final fantasy 13 εγώ. Η διαφορά τιμης στα multiplatform ειναι μεγαλη πχ elden ring ps5 70ευρω xbox μέσω Βραζιλίας το έχει 46. Το guardians of galaxy το πήρα στα 42 ενώ ps5 είχε 70 όταν το πηρα. Επίσης σε κάνα 2 χρόνια θα έχει βγάλει πολλά αποκλειστικά και η ms βάση τα λεγόμενα της και αυτά που έχει ανακοινωσει

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 3
Δημοσ.

Πολυ φρεσκος κατοχος. Δεν εχω καμμια επαφη με κονσολες, τελευταια που αγορασα ηταν το PS1 και εκτοτε μονο σε pc επαιζα. Φυσικα, εχω παθει πλακα...

Χαζευω το περιεχομενο του store, πηρα και το trial του Ps plus, αν εχετε κατι υποψιν προτεινετε μου παιχνιδια  σε στυλ It Takes Two, Little nightmares, Unravel κλπ

Επισης, αν αγοραζετε και απο αλλου παιχνιδια (digital εννοω) εκτος απο το store.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gatopardos79 είπε

Hdmi 1.4 monitor 1080p μπορεί να βγάλει 120hz?

Ναι, κανονικά.

47 λεπτά πριν, gatopardos79 είπε

ps plus απο αλλη χωρα για πιο οικονομια μπορει να γινει στο ps5?

Δεν νομίζω, μπορείς όμως να παρακολουθείς τις προσφορές που γίνονται σε αυτό, τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο πέφτει στα 40, 45 ευρώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ποστάρω την παρακάτω σούπερ χρήσιμη πληροφορία που βρήκα από το internet, σχετικά με το πώς να αναβαθμίσεις δωρεάν σε PS5 version το Final Fantasy VII remake, το οποίο από σήμερα είναι δωρεάν για αυτούς που έχουν ήδη το PS4 version από PS+. 

Αναφορά σε κείμενο

The PS5 upgrade for Final Fantasy VII Remake is now free to PS+ subscribers who have the PS4 version through PS+.

It's a total pain in the ass to activate though. Pasting the steps from another post. Do this from the PS5 console:

• Go to Game Library
  • Go to the Playstation Plus tab
  • Select FFVII Remake
  • Select the three dots
  • Select View Product
  • This takes you to the Remake Integrade store page
  • Navigate to the three dots again
  • Choose FINAL FANTASY VII REMAKE for PS4 version owners
  • You should see a drop-down box with the word "Game"
  • Expand the drop-down and select the second entry (also just says "Game", but this is the PS5 version)
  • Choose Download

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mandurang είπε

Παιδιά ποστάρω την παρακάτω σούπερ χρήσιμη πληροφορία που βρήκα από το internet, σχετικά με το πώς να αναβαθμίσεις δωρεάν σε PS5 version το Final Fantasy VII remake, το οποίο από σήμερα είναι δωρεάν για αυτούς που έχουν ήδη το PS4 version από PS+. 

Ευχαριστώ γιατι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω. Στο μεταξύ οι άνθρωποι ειναι τραγικοί. Λες και το κάνουν επίτηδες να μας ταλαιπωρήσουν επειδη το έδωσαν δωρεάν.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...