Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chncynic είπε

Άκου τώρα ερώτηση ^_^ Γιατί θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί ακόμα κι αν είναι reskin :D

Μακάρι να βγούν καινούρια IP αλλα με το παραδοσιακό μοντέλο πωλήσεων, δεν πολυσυμφέρει το ρίσκο.

Συμφωνώ 100%, απλώς wishful thinking από εμένα ως καταναλωτής.

Δεν μπορώ επίσης να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το μέλλον της εταιρίας με τον Neil Druckmann στο τιμόνι. (not <_<)

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Κ με την κόρη του Nathan θα μπορούσαν να το συνεχίσουν. Βέβαια έτσι η φάση ίσως θύμιζε πολύ Lara croft μιας κ θα ήταν γυναίκα η πρωταγωνιστρια.  

Προτιμω αναφανδον Sully Spin-off..

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν μπορώ επίσης να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένος είμαι για το μέλλον της εταιρίας με τον Neil Druckmann στο τιμόνι. (not <_<)

Co-president είναι, άρα δεν το κρατάει μόνος του το τιμόνι για να κάνει του κεφαλιού του (όχι ότι το κράταγε ποτέ κανείς μόνος του στην ND, με εξαίρεση την περίοδο 2017-2020).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Co-president είναι, άρα δεν το κρατάει μόνος του το τιμόνι για να κάνει του κεφαλιού του (όχι ότι το κράταγε ποτέ κανείς μόνος του στην ND, με εξαίρεση την περίοδο 2017-2020).

Το θέμα είναι ότι πλέον έχει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να επηρρεάσει οποιοδήποτε project. Και προσωπικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με το πως εξελίσσονται κάποιες σειρές από πλευράς στόρυ. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2022 στις 4:56 ΜΜ, Daredevil είπε

Δεν αφήνουν τις φωνητικές εντολές και να βάλουν folders, media player και browser στο PS5. Ποιο σημαντικά ειναι αυτά.....

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 4
Δημοσ.

μεσα στους top writers στο gaming o druckman , δε θα ελεγα οτι ο balrog ειναι καλυτερος. Ο μονος που εχω παραπανω ειναι ο chris avellone.

Οπως και να χει, απο ολους τους νεροβραστους και αδιαφορους writers στο gaming  χιλιες φορες ο dr. uckman

ποιος ασχολειται με τα first party της sony μωρε...

• Like 4
Δημοσ.

Για δωστε μου τα φώτα σας. Έχω plus κ θέλω να κατεβάσω το days gone για να το έχω στο ps4. Το ps4 θα πάει στο χωριό κ εκεί δεν υπάρχει internet. Θα μπορώ να παίξω? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Για δωστε μου τα φώτα σας. Έχω plus κ θέλω να κατεβάσω το days gone για να το έχω στο ps4. Το ps4 θα πάει στο χωριό κ εκεί δεν υπάρχει internet. Θα μπορώ να παίξω? 

Όχι δε θα μπορεί να κάνει online check την άδεια χρήσης. Μπορείς να κάνεις hotspot όμως το κινητό σου για κάτι τέτοιο φαντάζομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, sndev είπε

Όχι δε θα μπορεί να κάνει online check την άδεια χρήσης. Μπορείς να κάνεις hotspot όμως το κινητό σου για κάτι τέτοιο φαντάζομαι

οσο εχει ενεργη συνδρομη νομιζω παιζει κανονικα, δε χρειαζεται ιντερνετ. απλα πρεπει να εχει το ps4 ως primary.

ας κλεισει το ιντερνετ στο ps4 και ας το δοκιμασει, δεν ειναι δυσκολο.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Πρόσβαση στο internet χρειάζεται μόνο για να κάνεις claim το παιχνίδι και, φυσικά, να το κατεβάσεις. Μετά μπορείς να το έχεις κλειστό. Αν δεν κάνω λάθος, πατώντας το options στο εικονίδιο του παιχνιδιού και μετά το "information", σου δείχνει ένα expiration date (το οποίο είναι η ημερομηνία λήξης του PS+). Μέχρι τότε μένει ξεκλείδωτο και δεν χρειάζεται κάποιο validation = σύνδεση στο Ίντερνετ.

Εννοείται, βέβαια, ότι το account πρέπει να είναι σεταρισμένο ως primary στην κονσόλα (Console Sharing and Offline Play για PS5), όπως ανέφερε ήδη ο @xavier.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Η 25years anniversary edition του GT7 για PS5 γιατι εξαφανίστηκε από τα καταστήματα;  οποιος εχει βρει ας ρίξει σύρμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...