Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Alt3rnative είπε

Η 4 ειναι και σε μενα. Εκει το έχω συνδεσει. Λογικα ειναι θεμα του συγκεκριμενου μοντελου δεν ξερω. Εχω ψαξει τα πάντα δεν εχω βρει κατι.

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το UHD Colour για την συγκεκριμένη HDMI απο της ρύθμισεις της τηλεορασης. Menu>Γενικές>Διαχειριση εξωτερικων συσκευών> HDMI UHD Colour

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 7:15 ΜΜ, Soler777 είπε

Καλα τωρα σοβαρα υπαρχει ανθρωπος που ενθουσιαζετε με αυτο το πραμα; δηλαδη αντι να πατησω ενα κουμπακι να κλεισω το  ps5 θα του το πω με μια λεξη,τοσο κουρασμενοι ειναι ολοι; δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ρε γκαις για εξηγηστε μου καποιος γιατι τοσο χαιπ με τις φωνητικες εντολες 

Κι εγω δεν τρελαινομαι με το να μιλαω σε ενα μηχανημα, αισθανομαι λιγο αμηχανα. Απο την αλλη, μια επιλογη ειναι και την χρησιμοποιει οποιος βολευεται.

Με αυτο το σκεπτικο και τα τηλεκοντρολ υπερβολη ειναι. Τοσο κουραση ειναι να πας να αλλαζεις καναλι απο την τηλεοραση;

Στις 11/2/2022 στις 5:11 ΜΜ, vorlon68 είπε

Δεν αφήνουν τις φωνητικές εντολές και να βάλουν folders, media player και browser στο PS5. Ποιο σημαντικά ειναι αυτά.....

Θα δινεις φωνητικη εντολη "create folder" και θα βγαινει στην οθονη ο astrobot με κωλοδαχτυλα.

Δημοσ.

Αυτά με τις φωνητικές εντολές, έχουν δημιουργηθεί για τους Αμερικανούς που δεν κουνιούνται από την καρέκλα τους. Κάθονται στον καναπέ κ τα μόνο που έχουν δίπλα τους είναι το χειριστήριο, 2 κουτιά πίτσα, 3 μπουκάλια coca-cola κ ένα κουτί πάνες  😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

Δημοσ.

Ελπίζω να μπορεί να δουλέψει η φωνητική εντολή και μέσω Google Assistant για να ενεργοποιείς, απενεργοποιείς την κονσόλα απομακρυσμένα με "hey Google" 😛 😛  

Πιθανόν, βέβαια, να μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα αυτό το χαρακτηριστικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Ελπίζω να μπορεί να δουλέψει η φωνητική εντολή και μέσω Google Assistant για να ενεργοποιείς, απενεργοποιείς την κονσόλα απομακρυσμένα με "hey Google" 😛 😛  

Πιθανόν, βέβαια, να μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα αυτό το χαρακτηριστικό.

Στο PS4 δουλευε κανονικά η φωνητική εντολή. Αλλα ήταν μόνο αγγλικά και επρεπε να μιλάς καθαρα για να σε καταλαβει το PS4. Το ειχα δοκιμάσει αλλα δεν με βολευε. Αισθανομουν σαν βλακας να μιλαω στο PS4 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια απορία σχετικά με το horizon κ το upgrade εαν ξερει κανεις (γενικά τι παίζει με τα digital upgrades) 

υπάρχει περίπτωση η ps5 έκδοση να παίζει κανονικα στις δυνατότητες της κονσολας και η Ps4 εκδοση με το upgrade να παιζει με Backward compatibility η σκευτομαι βλακείες κ απλα να παρω τη πιο φθηνή ?

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

εχω μια απορία σχετικά με το horizon κ το upgrade εαν ξερει κανεις 

υπάρχει περίπτωση η ps5 έκδοση να παίζει κανονικα στις δυνατότητες της κονσολας και η Ps4 εκδοση με το upgrade να παιζει με Backward compatibility η σκευτομαι βλακείες κ απλα να παρω τη πιο φθηνή ?

Απλά πάρε την ποιο φθηνή, είναι ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

Το μόνο μείον στην ps4 version είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις να σου κατεβάσει την ps5 version. Για όσους δηλαδή η ταχύτητα τους είναι μια χαμηλή adsl, θα χρειαστεί ενδεχομένως να περιμένουν αρκετά (εξαρτάται από το size του αρχείου).

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Panoutsakos είπε

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το UHD Colour για την συγκεκριμένη HDMI απο της ρύθμισεις της τηλεορασης. Menu>Γενικές>Διαχειριση εξωτερικων συσκευών> HDMI UHD Colour

Δεν εχω τετοια επιλογή στην διαδρομη που μου εγραψες φιλε μου. 🤷‍♂️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...