Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Ps5-monitor και το ρουτερ θα εχω πανω λογικα..

Εγώ θα επερνα 900w γιατί έχω 65" τηλεόραση και θα ήθελα να έχω κ κανα δύο αλλά πράγματα πάνω.τωρα εσύ μπορεί και με 650w ups να είσαι οκ.Καλο είναι πάντα να περνούμε παραπάνω  από αυτό που νομίζουμε ότι θα καίνε οι συσκευές μας.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nyne είπε

Εγώ θα επερνα 900w γιατί έχω 65" τηλεόραση και θα ήθελα να έχω κ κανα δύο αλλά πράγματα πάνω.τωρα εσύ μπορεί και με 650w ups να είσαι οκ.Καλο είναι πάντα να περνούμε παραπάνω  από αυτό που νομίζουμε ότι θα καίνε οι συσκευές μας.

Παρηγγειλα  ενα με 480w αρκει για το ps5-monitor-router.. 200 το ps5 και 21 το μονιτορ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic απλα το θελω για το PS5 γι'αυτο ρωταω εδω..

Ξερει καποιος να μου πει για ups που θελω για το PS5??εχω συχνες διακοπες ρευματος και φοβαμαι μην βγαλει προβλημα...ευχαριστω

Ψαξε για APC  UPS

Τα μονο π θα κανεις δουλεια.

Και διαλεξε και το φτηνοτερο

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, manos_21_ είπε

Παρηγγειλα  ενα με 480w αρκει για το ps5-monitor-router.. 200 το ps5 και 21 το μονιτορ

350 watt είναι το ps5. Και όσο βγαίνουν next gen παιχνίδια και με πιο καλά γραφικα θα χρησιμοποιεί πιο πολλα watt. Στο forbidden west σε κάποιες στιγμές μου εχει φτάσει μαζί με τβ γύρω στα 440watt

Δημοσ.
Στις 24/2/2022 στις 4:41 ΜΜ, mikele13- είπε

Ιδέες για αξιόλογα thumb grips και θήκη για το dualsense διότι μαυρίζει για πλάκα?

Αν απαγορεύονται links ας σταλεί πμ.

Ευχαριστώ.

Για thumb grips κοιτάς αυστηρά Kontrol Freek (Skroutz). Οτιδήποτε άλλο προσωπικά το πέταξα.

Για θήκη σιλικόνης δες Turbo-X (Πλαίσιο) ή Trust GXT 748 (Skroutz).

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδια.

Εχω εξης θεμα. Καθε μερα οταν ανοιγω για 1η φορα το PS5 bootαρει χωρις ηχο. Αν κάνω restart φτιαχνει. 

Εχει καποιος ιδεα για το τι μπορει να φταίει; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alt3rnative είπε

Καλημέρα παιδια.

Εχω εξης θεμα. Καθε μερα οταν ανοιγω για 1η φορα το PS5 bootαρει χωρις ηχο. Αν κάνω restart φτιαχνει. 

Εχει καποιος ιδεα για το τι μπορει να φταίει; 

Για δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο hdmi και να το ξανασυνδεσεις βασικα δοκιμασε κ αλλο καλωδιο αν εχεις μηπως κατι γινεται εκει.Βεβαια ακραιο σεναριο αλλα ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Συντονίζει και σε εσάς το πλαστικό καπάκι όταν αντιγράφει από το Blu Ray Drive στο σκληρό; Μου το κάνει συχνά, ιδίως με ps4 δισκάκια! 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gkagg είπε

Συντονίζει και σε εσάς το πλαστικό καπάκι όταν αντιγράφει από το Blu Ray Drive στο σκληρό; Μου το κάνει συχνά, ιδίως με ps4 δισκάκια! 

Τ εννοείς συντονίζει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν γυρίζει του δισκάκι συντονίζει το πλαστικό και ακούγεται λες και τρίζει από τους κραδασμούς. 

Επεξ/σία από gkagg
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...