Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kατάφερε κανείς μετά το τελευταίο update να συνδέσει τις φωτό και τα βίντεο με το PS app;

Νομίζω έχω κάνει σωστά τα βήματα αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μεταφέρει τα αρχεία.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Kατάφερε κανείς μετά το τελευταίο update να συνδέσει τις φωτό και τα βίντεο με το PS app;

Νομίζω έχω κάνει σωστά τα βήματα αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μεταφέρει τα αρχεία.

Νομίζω ακόμα δεν ισχύει για Ελλάδα. Σε ένα βίντεο στο youtube είχε επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω ας μας πει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G4iwrgos είπε

Νομίζω ακόμα δεν ισχύει για Ελλάδα. Σε ένα βίντεο στο youtube είχε επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω ας μας πει

Σκέφτηκα ότι ενεργοποιήθηκε γιατί με το που μπήκα στη συλλογή με τα αρχεία στο PS5 με ρώτησε αν θέλω να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Σκέφτηκα ότι ενεργοποιήθηκε γιατί με το που μπήκα στη συλλογή με τα αρχεία στο PS5 με ρώτησε αν θέλω να ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή.

Τλκα ισχυει μπηκα στην εφαρμογή το ενεργοποιησαν αλλά δεν έχω κάνει κάποια καταγραφή για να τσεκάρω αν δουλεύει 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι που δεν αναφέρεται ούτε στο changelog του τελευταίου firmware update του PS5 είναι ότι η Sony πρόσθεσε με αυτό ένα feature του HDMI v2.1 και συγκεκριμένα το ALLM. Περισσότερα εδώ:

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1648103214

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε

Ρε παιδιά παίζω το Far Cry 6 που είναι δωρεάν το ΣΚ.

Πόσο ανώμαλος είμαι που μου αρέσει;

Τι πως που;; δωρεαν στο ps5?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Ρε παιδιά παίζω το Far Cry 6 που είναι δωρεάν το ΣΚ.

Πόσο ανώμαλος είμαι που μου αρέσει;

Προλαβαίνεις να το τερματίσεις; είναι φουλ game; Trophies ; Online; Κλπ; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Προλαβαίνεις να το τερματίσεις; είναι φουλ game; Trophies ; Online; Κλπ; 

Αν είναι όπως το Avengers πέρσι το καλοκαίρι, τοτε ειναι full game. Οτι trophies πάρεις στα δίνει μόνο όταν αγοράσεις κανονικά το game

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, xavier είπε

Καλά δεν έχει και άδικο αν η τιμολόγηση είναι στα ίδια επίπεδα. Αν θέλουν 15 το μήνα, δλδ 180 το χρόνο και δεν έχουν μέσα ούτε τα δικά τους 1st party που θα είναι λογικά 3 το χρόνο.. Ε, μια μίνι τρύπα στο νερό θα κάνουν. Σίγουρα κάνουν καλά που έρχονται στα δεδομένα του 2022 και κάνουν την κωλοτουμπα με το streaming, αλλα αν οι φήμες ισχύουν, πολύ αδύναμη τη βλέπω σαν κίνηση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...