Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση μου αλλά είμαι νέος στο playstation. Για ποιο λόγο οι τιμές στο playstation store είναι ακριβότερες από τα physical copies που μπορείς να πάρεις από μαγαζί και αργότερα μπορείς να πουλήσεις κιόλας; Βλέπω εκπτώσεις στο ps store και οι τιμές απλά έπεσαν σε επίπεδα ίδια με αυτά που κάνουν οι κουτάτες εκδόσεις και αναρωτιέμαι.

Κανένας λόγος. Πατάνε στο ότι είτε κάποιοι θα βαρεθούν να πάνε να πάρουν κουτατο, η δεν θα το ψάξουν καν. Επίσης θέμα πρεστίζ. Βλέπεις τα games να κοστίζουν 60ε στο στορ και λες wow κρατάει την αξία του... Αν δεν ψαρωσεις, πας στο σούπερ μάρκετ βόλτα και τα βλέπεις 15ε μετά από κάνα χρόνο αν δεν έχουν πουλήσει και καλά

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο plus πλέον γιατί δεν σου δίνει την δυνατότητα να κρατάς τα μηνιαία game στην συλλογή σου και μόνο σου δίνει να τα κατεβάσεις? Φαντάζομαι με το που θα τελειώσει ο μήνας θα τα αφαιρούν κιόλας αν δεν τα έχεις κατεβάσει. Πριν τα είχες κανονικά στο library σου να τα παίξεις όποτε ήθελες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Στο plus πλέον γιατί δεν σου δίνει την δυνατότητα να κρατάς τα μηνιαία game στην συλλογή σου και μόνο σου δίνει να τα κατεβάσεις? Φαντάζομαι με το που θα τελειώσει ο μήνας θα τα αφαιρούν κιόλας αν δεν τα έχεις κατεβάσει. Πριν τα είχες κανονικά στο library σου να τα παίξεις όποτε ήθελες

ποτε εγινε αυτο? πριν μερικες μερες πάτησα το add to libray για το spongebob, τα υπολοιπα απο τα καινουρια δεν εγιναν διαθεσιμα ακομα. Βεβαια παντα το κανω απο τον browser στο pc.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

ποτε εγινε αυτο? πριν μερικες μερες πάτησα το add to libray για το spongebob, τα υπολοιπα απο τα καινουρια δεν εγιναν διαθεσιμα ακομα. Βεβαια παντα το κανω απο τον browser στο pc.

στα καινούργια που έχουν βάλει το sonic και τα υπόλοιπα. Δεν μου έχει την επιλογή για add του library αλλά μονο για download

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

στα καινούργια που έχουν βάλει το sonic και τα υπόλοιπα. Δεν μου έχει την επιλογή για add του library αλλά μονο για download

Απο την στιγμή που στο βγάζει για κατέβασμα είναι και στη βιβλιοθήκη σου, απλά ο σχεδιασμός της Σονυ είναι ότι να ναι... Το Μπομπ βγαίνει αύριο 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Απο την στιγμή που στο βγάζει για κατέβασμα είναι και στη βιβλιοθήκη σου, απλά ο σχεδιασμός της Σονυ είναι ότι να ναι... Το Μπομπ βγαίνει αύριο 

To Μπομπ το έχω ήδη κατεβάσει εδώ και 4 ημέρες. Για κάποιο λόγο ήταν διαθέσιμο νωρίτερα.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσα ατομα ειναι αυτοι? εχουν το avengers που ακομα και αν πηγε απατο, gaas ειναι και απασχολειο κοσμο.

φτιαχνουν το reboot του perfect dark για την MS. Μπορούν και δουλεύουν παραλληλα και το tomb raider? Που οσο ναναι, δεν ειναι και μικρα σαν παιχνιδια.

Υποψιαζομαι οτι ειναι πολυ μακρυα, ποσο μαλλον οταν το δουλευουν σε νεα μηχανη γραφικων.

θα μου πεις με βαση τις παραπανω αγγελιες, ουσιαστικα προσλαμβανουν κοσμο για ενα καινουριο στουντιο.

Επεξ/σία από xavier
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...