Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Δεν είπαν τπτ για crossplay π ακουγόταν. Όπως επίσης και για το voice command π στο ps4 δουλεύει ενώ στο 5 μας γράφει δεν υποστηρίζεται. Θα το τσιμπήσω και φέτος στα σίγουρα. Με τι traction παίζεις φιλε? Εγώ προσπαθώ λίγο να μάθω το medium και να κόψω τελείως το full

Βαλε στις ρυθμισεις να εχει μικροτερη ανταποκριση τπ γκαζι στο κουμπι για traction off

Ρε παιδες μια βοηθεια εχω σκαλωσει να παιξω το ρεσι 2 το  original για πασχα μου τα σκασε δεν ξερω, που σκατα μπορω να το κατεβασω, στο στορ δεν υπαρχει(εχω one x,ps5 και pc)

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Βαλε στις ρυθμισεις να εχει μικροτερη ανταποκριση τπ γκαζι στο κουμπι για traction off

Ρε παιδες μια βοηθεια εχω σκαλωσει να παιξω το ρεσι 2 το  original για πασχα μου τα σκασε δεν ξερω, που σκατα μπορω να το κατεβασω, στο στορ δεν υπαρχει(εχω one x,ps5 και 

Αν εννοείς για το throttle linearity το εχω κάνει. Σε τι επίπεδο παίζεις εγώ 95 

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Αν εννοείς για το throttle linearity το εχω κάνει. Σε τι επίπεδο παίζεις εγώ 95 

Στο 50 ειμαι ακομα και το ανεβαζω σιγα σιγα οσο μπορω, σε καποιες πιστες κανω καλους χρονους οπως ρετμπουλ ρινγκ αλλα σε αλλες με πολλες διαδοχικες στροφες αγανακτω λιγο με το χειρηστηριο, ενα κολπο που εχω βρει ειναι να πιεζεις παντα τον αναλογικο μπροστα βοηθαει οσο να ναι, hope i helped

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Στο 50 ειμαι ακομα και το ανεβαζω σιγα σιγα οσο μπορω, σε καποιες πιστες κανω καλους χρονους οπως ρετμπουλ ρινγκ αλλα σε αλλες με πολλες διαδοχικες στροφες αγανακτω λιγο με το χειρηστηριο, ενα κολπο που εχω βρει ειναι να πιεζεις παντα τον αναλογικο μπροστα βοηθαει οσο να ναι, hope i helped

Steering linearity βαλτο στο 50 θα σε βοηθησει

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Τα ps3 games μόνο μέσω streaming θα μπορούμε να τα παίξουμε

Ναι το ξερω, τουλαχιστον τωρα που θα ερθει το Streaming ελλαδα θα μπορουμε.

Οποτε win!

Δημοσ.
Στις 21/4/2022 στις 7:17 ΜΜ, stcp είπε

Για τους πιστους της F1:

F1 22  διαθεσιμο για προπαραγγελια με bonus βλεπω...

Και εκπτωση 10% σε οσους εχουν το F1 21, με in game προπαραγγελια.

• Like 1
Δημοσ.

να δουμε ποτε θα αναφερουν upgrade paths , για τους ps plus συνδρομητες. Φανταζομαι οτι ακομα κοβουν αντιδρασεις...

βρειτε κανα λογο να κραξετε, μπας και παιξει καμια καλυτερη προσφορα.  🤪

π.χ. εγω εχω plus για κανα 2 χρονια ακομα, αν ηθελα να αναβαθμισω για ενα χρονο τη συνδρομη, για το υπολοιπο του plus τι θα γινει? ειναι καριολα η sony σε κατι τετοια, οποτε ας περιμενουμε ανακοινωσεις και για το upgrade path και για το καταλογο των παιχνιδιων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Core-X είπε

https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/

Τι win ρε φίλε....

image.png.1ae56b9d574e10a146caf8f158a06d2a.png

17 ευρώ γιατο παλιό Psnow?

Ειδικα εμάς με pc μας διπλασίασε την συνδρομή...

13 ευρώ ζητάει με κανονική τιμή το game pass ultimate....

και έχει και Play Anywhere...

Μπορεις παντα να παρεις την ετησια συνδρομη στα 120 ευρω, δηλαδη 12/μηνα (προ εκπτωσεων αν υπαρχουν οπως στο ps+). 

Οπως επισης δεν πληρωνετε και 13 ευρω/μηνα στο ultimate δηλαδη

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μπορεις παντα να παρεις την ετησια συνδρομη στα 120 ευρω, δηλαδη 12/μηνα (προ εκπτωσεων αν υπαρχουν οπως στο ps+). 

Οπως επισης δεν πληρωνετε και 13 ευρω/μηνα στο ultimate δηλαδη

Η διαφορά είναι ότι η MS σου βάζει day 1 όλα τα exclusives της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει και 3rd party day 1 κυκλοφορίες...Με τις εξαγορές που έκανε απο τα χριστούγεννα και μετά ανά 3-4 μήνες θα μπαίνει και ένα νεο παιχνίδι. Στη sony δεν ισχύει αυτό γιατί πάλι θα χρεώνει το 80ρι στα παιχνίδια της. Ίσως αν βάλει κάποια exclusive τυπου returnal, kena, sifu κλπ στο τέλος του χρόνου για κάποιους να βγάζει τα λεφτά του. Μένει να δούμε τι παιχνίδια θα περιλαμβάνει η συνδρομή.

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν λένε τίποτα σε ποιο tier θα πάνε οι υπάρχοντες συνδρομητες του plus ή με ποιο τρόπο μπορούν να πάνε στα 2 μεγαλύτερα tier. Μόνο για τους υπάρχοντες συνδρομητές του now έχουν πεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...