Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Από τι στιγμή που αν δε κάνω λάθος το αντίστοιχο vrr του Xbox παίζει και σε hdmi 2.0 στο ps5 γτ το περιόρισαν να δουλεύει μόνο σε 2.1 ?λέτε αργότερα να δουλέψει και για 2.0 με κάποιο νέο update ?

Για να πας να πάρεις τις τηλεοράσεις τους τις καινούργιες που έχουν 2.1 και να μην μπορέσεις να κάνεις δουλειά με παλαιότερα μοντέλο που έχουν 2.0

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Για να πας να πάρεις τις τηλεοράσεις τους τις καινούργιες που έχουν 2.1 και να μην μπορέσεις να κάνεις δουλειά με παλαιότερα μοντέλο που έχουν 2.0

Πόσα μοντέλα τηλεοράσεων με 2.0 υποστηρίζουν vrr? Νομίζω κάνουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Να λεγες δε μπορούν ακόμα να το υλοποιήσουν γιαυτες τις περιπτώσεις που το υποστηρίζουν και για 2.0 να το καταλάβω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Virus200 είπε

το βασικό είναι ότι το vrr δεν το υποστήριζουν από το amd freesync αλλά απο τα πρότυπα το hdmi 2.1. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Τα κάνεις χειρότερα άστο.  

Ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης VRR λειτουργεί και σε DOLBY VISION/HDR και σε SDR.

Τα Xbox υποστηρίζουν VRR από την εποχή των One S/X.

Αν δεν γνωρίζεις τι γράφω μπορείς να γκουγκλάρεις.

Αυτό που έχεις επισυνάψει είναι ότι δεν υποστηρίζουν dolby vision οι Sony τηλεοράσεις συνδυαστικά με VRR.Άλλοι κατασκευαστές δεν έχουν θέμα.

Dolby "Sound" δεν υφίσταται ως ορολογία. Μάλλον θες να γράψεις Dolby Atmos.

δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος παρά το παράξενο επιθετικό σου ύφος χωρίς λόγο, κάτοχος sony oled εδώ. 

Δημοσ.

Σε 32 Chg70 Samsung 1440p /144hz  Monitor δοκιμασα την τυχη μου αλλα φαγαμε ακυρο . Παιζει κανεις αλλος σε monitor?

Δημοσ.

Θα μάθουμε τι οθόνη έχει ο καθένας σας και αν υποστηρίζει vrr παιδες; θα κάνουμε και βλαβοδιαχειριση;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sndev είπε

Πόσα μοντέλα τηλεοράσεων με 2.0 υποστηρίζουν vrr? Νομίζω κάνουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Να λεγες δε μπορούν ακόμα να το υλοποιήσουν γιαυτες τις περιπτώσεις που το υποστηρίζουν και για 2.0 να το καταλάβω

Δεν υπάρχει κανένα αυθαίρετο συμπέρασμα εδω. Όλες οι "gaming" tvs όπως και η δική μου που είναι μοντέλα του 2019 και έπειτα με hdmi 2.0 υποστηρίζουν vrr. Όταν ο ανταγωνισμός το δίνει από one x και στην καινούργια γενιά επίσης και στο 2.0 δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία αλλά ειναι κλασικές τακτικές μαμάς Sony αυτά. 

Ευτυχισμένος κάτοχος ps5 εδω αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Δεν υπάρχει κανένα αυθαίρετο συμπέρασμα εδω. Όλες οι "gaming" tvs όπως και η δική μου που είναι μοντέλα του 2019 και έπειτα με hdmi 2.0 υποστηρίζουν vrr. Όταν ο ανταγωνισμός το δίνει από one x και στην καινούργια γενιά επίσης και στο 2.0 δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία αλλά ειναι κλασικές τακτικές μαμάς Sony αυτά. 

Ευτυχισμένος κάτοχος ps5 εδω αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Το point μου είναι στο αν το κάνει για να πουλήσει νέα μοντέλα τηλεοράσεων η απλά δε μπορεί να το κάνει γτ δε ξέρει τι πως.

Δε με νοιάζει τι κάνει ο ανταγωνισμος , ας δίνει δώρο κ δορυφορική μαζι με cosmote tv πακέτο, κάποιο πλάνο θα χει η απλα καλύτερους προγραμματιστές στη δούλεψή του. Από τη πλευρά του τμήματος του ps αυτό που με νοιάζει είναι αν μπορεί να προσφέρει κάτι επί της ουσίας κ δε το κάνει εκ του πονηρού πχ να πουλήσει όπως λες τβ.

Από ότι φαίνεται όμως από το φίλο παραπάνω προφανώς υποστηρίζει κ τηλεοράσεις χωρίς 2.1 κ απλά δε το επικοινωνεί σωστά για πολλοστή φορά. Από την άλλη ίσως να μη το υποστηρίζει σωστά κ γι'αυτό κ δε το λέει επίσημα. Anyway προσωπικά θεωρώ ότι πιο πιθανό μου φαίνεται να μη ξέρουν πώς να το υλοποιήσουν παρά να το κάνουν για να πουλήσουν τβ κ εκεί πάνω λέω το αυθερετο συμπεράσμα.

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

Θυμάστε κάποιο game με unlocked fps πανω απο 48 να δοκιμάσω; θελω να το δω και στο ινφο της τιβι οτι ανεβοκατεβαίνει η συχνότητα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε

Θυμάστε κάποιο game με unlocked fps πανω απο 48 να δοκιμάσω; θελω να το δω και στο ινφο της τιβι οτι ανεβοκατεβαίνει η συχνότητα

Το info της tv συνήθως σου δείχνει το output της κονσόλας και όχι real-time το framerate.

Δημοσ.

Πάντως το μοναδικό παιχνίδι της βιβλιοθήκης μου που δεν ενεργοποιείται καθόλου το VRR είναι το Gran Turismo 7. Θα έλεγα ότι δεν με εκπλήσει και πολύ καθώς ο συγκεκριμένος δημιουργός είναι λίγο ξεροκέφαλος και οπισθοδρομικός και μάλλον φοβάται ότι θα επηρρεάσει το handling του "εξομοιωτή" <_<... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...