Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To lfc πάντως δημιουργεί blur στο xbox σύμφωνα με το digital foundry. Ας μας πει αν το έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος xbox.

Προσωπικά αν το VRR range του PS5 ήταν 40-120 αντί 48-120 θα ήμουν ικανοποιημένος.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

για να μετατρεψεις τα 3 χρονια ps plus  essential  --> σε 3 χρονια ps plus premium με βαση την ανακοινωση τους θα πρεπει να παρεις ενα ps plus voucher για 3 χρονια (180eur) και να τα ενεργοποιησεις μετα την εναρξη της νεας υπηρεσιας γιατι αυτη τη στιγμη ειναι κλειδωμενο το stacking απο τη sony.

Τωρα λογικα αν θα παιξει καποια προσφορα για την μετατροπη απο τη μια υπηρεσια στην αλλη λογικα θα το μαθουμε μεχρι τις 23 Μαιου που ξεκιναει η υπηρεσια στην ασια ή στις 13 ιουνιου που ξεκιναει στην αμερικη. Αν γινει κατι τετοιο , σιγουρα θα γινει μεσα απο καποιο state of play, προς το παρον δε βλεπω να το προμοταρει ιδιαιτερα η sony, να δειχνει οτι καιγεται για να μπει ο κοσμος στην υπηρεσια, οποτε αμφιβαλω πολυ οτι θα παιξει τετοια προσφορα.

η σονι ηδη εχει τους 50εκ συνδρομητες, δεν καιγεται να εμφανισει growth. Τη  κλασσικη 30% εκπτωση που προσφερουν 2-3 φορες μεσα στο χρονο(black friday κτλ) θα δουμε.

Εγω πιστεύω οτι θα μπορείς να πάς απο το ένα tier στο άλλο με παράλληλη μειωση των μηνών που μένουν. Δηλαδή εγω που έχω plus μεχρι 6/2024 δηλαδη 2 χρόνια ακόμα αμα πάω στο tier 2 θα γίνουν 18 μήνες και στο tier 3 12 μήνες. Ειναι το ποιο λογικό. Αλλα να μου πεις με την Sony δεν υπάρχει λογική κάποιες φορές............

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εγω πιστεύω οτι θα μπορείς να πάς απο το ένα tier στο άλλο με παράλληλη μειωση των μηνών που μένουν. Δηλαδή εγω που έχω plus μεχρι 6/2024 δηλαδη 2 χρόνια ακόμα αμα πάω στο tier 2 θα γίνουν 18 μήνες και στο tier 3 12 μήνες. Ειναι το ποιο λογικό. Αλλα να μου πεις με την Sony δεν υπάρχει λογική κάποιες φορές............

Αυτό δείχνει η πιο πάνω εικόνα πάντως.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

To lfc πάντως δημιουργεί blur στο xbox σύμφωνα με το digital foundry. Ας μας πει αν το έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος xbox.

Προσωπικά αν το VRR range του PS5 ήταν 40-120 αντί 48-120 θα ήμουν ικανοποιημένος.

Εγω δε το έχω παρατηρήσει αλλά γενικά σε χαμηλά fps έχεις blur.Αλλα αυτό δε νομίζω ότι είναι θέμα κονσόλας,οποιαδήποτε κονσόλας δλδ .Είναι θέμα tv και τι θέματα μπορεί να έχει με το vrr ,lfc ,freesync on or off 

Δημοσ.
Στις 2/5/2022 στις 8:48 ΜΜ, Soler777 είπε

Πολυ ησυχια επεσε ρε παιδια τι εγινε;; λοιπον ας γραψω κατι εγω.. επαιξε κανεις bloodhunt λεει τιποτα; τα γραφικα ειναι οκ η δυο γεννιες πισω;

Εγώ έπαιξα πολύ λίγο και έφαγε delete σχετικά άμεσα πάντως ! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Balantakos είπε

Εγω κουμπωσα 12 μηνες σημερα -> 6 μηνες Premium τον αλλο μηνα. 😇

Πάντως στην παραπάνω φώτο αναφέρει τι γίνεται στα prepaid voucher, aka στους κωδικούς που υπάρχουν στην αγορά, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. 

Τι θα παιχτεί με όσους έχουμε συνδρομές, ακόμα δεν είναι σίγουρο, αν και μάλλον θα ισχύουν τα ίδια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sndev Τελικα η collectors του hfw κλεινει με καποιο τροπο, με την φιγουρα στημενη? Αντε, στου elden ring αφαιρεις ενα σπαθι απο το χερι. Αλλα το αλλο εχει 5 κομματια (ισως 4, η μυτη δεν ενοχλει).

btw, οσον αφορα το background, θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. Μου εχεις το tremortusk, και εχεις απο πισω περιοχη που δεν το πολεμας καν? Ουτε καν θυμαμαι πως λεγεται εκεινη η περιοχη με τις πετρες. Θα ταιριαζε κατι σε ζουγκλα, ισως και η περιοχη με τον τιτανα (ή πως λεγονται τα μεγαλα ρομποτ που παιρνεις τις "μπαταριες" με τα sunwing και τις πετας) που εχει κατω δεξια το μαπ.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

@sndev Τελικα η collectors του hfw κλεινει με καποιο τροπο, με την φιγουρα στημενη? Αντε, στου elden ring αφαιρεις ενα σπαθι απο το χερι. Αλλα το αλλο εχει 5 κομματια (ισως 4, η μυτη δεν ενοχλει).

btw, οσον αφορα το background, θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. Μου εχεις το tremortusk, και εχεις απο πισω περιοχη που δεν το πολεμας καν? Ουτε καν θυμαμαι πως λεγεται εκεινη η περιοχη με τις πετρες. Θα ταιριαζε κατι σε ζουγκλα, ισως και η περιοχη με τον τιτανα (ή πως λεγονται τα μεγαλα ρομποτ που παιρνεις τις "μπαταριες" με τα sunwing και τις πετας) που εχει κατω δεξια το μαπ.

οχι φιλε μου δεν εχω καταφέρει να το κλεισω οποτε το αφησα ανοιχτο με το "σπασμενο" κομμάτι κάτω . Συμφωνω με το backround αλλα σε αλλους αρέσει τι να πεις, περι ορεξεως 😂

• Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, kostiger said:

Δεν το βρίσκω κακή ιδέα. Είναι αρκετά πιθανό μια ιαπωνική εταιρεία να πουληθεί σε μια «ιαπωνική» εταιρεία. Η Square-Enix κάνει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει όλη της την library σε σύγχρονα συστήματα, βγάζοντας και νέες κυκλοφορίες παράλληλα που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα στο J-RPG κομμάτι, μακάρι να συνέχιζε σε αυτή την γραμμή ακόμα κι αν αγοραζόταν από την Sony. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι η Sony θα μπορούσε να δώσει περισσότερο αέρα στην Square-Enix απ' ότι η MS.

Το μόνο «προβληματικό» στην όλη υπόθεση είναι ότι η S-E ήταν και είναι πολύ απλωμένη σε όλα τα συστήματα, με διαφορετικά exclusives (timed ή μη) σε καθένα από αυτά. Και γενικά με προβληματίζει η διαχείριση που θα κάνει η Sony πάνω σε αυτό το κομμάτι, όταν για παράδειγμα αποκόπτει τους XBOX owners από το God of War μέσω του GeForce Now. Δείχνει ένα συντηρητισμό που δεν κολλάει με τις επιταγές της εποχής.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν το βρίσκω κακή ιδέα. Είναι αρκετά πιθανό μια ιαπωνική εταιρεία να πουληθεί σε μια «ιαπωνική» εταιρεία. Η Square-Enix κάνει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει όλη της την library σε σύγχρονα συστήματα, βγάζοντας και νέες κυκλοφορίες παράλληλα που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα στο J-RPG κομμάτι, μακάρι να συνέχιζε σε αυτή την γραμμή ακόμα κι αν αγοραζόταν από την Sony. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι η Sony θα μπορούσε να δώσει περισσότερο αέρα στην Square-Enix απ' ότι η MS.

Το μόνο «προβληματικό» στην όλη υπόθεση είναι ότι η S-E ήταν και είναι πολύ απλωμένη σε όλα τα συστήματα, με διαφορετικά exclusives (timed ή μη) σε καθένα από αυτά. Και γενικά με προβληματίζει η διαχείριση που θα κάνει η Sony πάνω σε αυτό το κομμάτι, όταν για παράδειγμα αποκόπτει τους XBOX owners από το God of War μέσω του GeForce Now. Δείχνει ένα συντηρητισμό που δεν κολλάει με τις επιταγές της εποχής.

Καλα η σκουερ περασε η μπογια της τωρα τι να τη κανουμε εγω θυμαμαι το τελεφτεο καλο φαιναλ φαντασυ που επαιξα ηταν το δεκα μετα πεσανε ολο πατατες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Καλα η σκουερ περασε η μπογια της τωρα τι να τη κανουμε εγω θυμαμαι το τελεφτεο καλο φαιναλ φαντασυ που επαιξα ηταν το δεκα μετα πεσανε ολο πατατες 

Καλα εσυ ζεις σε αλλον πλανητη μου φαινεται..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...