Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στα περισσοτερα τεστ ειναι στην καλυτερη μετρια απλα.

Ναι αλλα για οποιον ενδιαφερεται για να παρει καλυτερο 4κ monitor πρεπει να δωσει περιπου 3000 για το Asus. Οποτε μονο μετριο δεν θα το ελεγα. Ενα αρνητικο χτυπητο εχει που ειναι 27αρι και τουλαχιστον στο pc θα εχεις θεματακια με scaling κλπ.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι @#@@ είναι στην Cometron;

Τους πήγα 2 χειριστήρια με drifting (κλασσικά) και μου είπαν πως έχουν εγγύηση ενός έτους ΚΑΙ ΌΧΙ 2.

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΧΑΧΑΧΑ

Μόλις παραλάβανε την επίσημη καταγγελία μου, μέσω Συνηγόρου του Καταναλωτή.

Θα σας κρατήσω ενήμερους.

• Like 9
  • Thanks 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Τους πήγα 2 χειριστήρια με drifting (κλασσικά) και μου είπαν πως έχουν εγγύηση ενός έτους ΚΑΙ ΌΧΙ 2.

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΧΑΧΑΧΑ

φοβάμαι οτι θα πέσεις στο κενό γτ ο δεύτερος χρόνος ειναι απο το κατάστημα που το πήρες κ οχι την cometron. αυτοι είναι καλυμμένοι

παρολαυτα καλα έκανες σαν κίνηση 

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΧΑΧΑΧΑ

Κράτα μικρό καλάθι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΧΑΧΑΧΑ

Γιατί, ποιος εισαι εσύ? Ο γίος του Masaru Ibuka ή του Akio Morita?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Μια δεκαετία κοντά η δουλειά μου ήταν η απάντηση καταγγελιών από ΓΓΚ/ΣτΚ/ΕΕΤΤ

😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

8 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Μια δεκαετία κοντά η δουλειά μου ήταν η απάντηση καταγγελιών από ΓΓΚ/ΣτΚ/ΕΕΤΤ

😁

Πωωωω τι σου είπε για την μάνα σου!Στο διάλειμμα θα παίξει ξύλο ο vorlon με τον braveheart...

Ο κλασσικός φυτιλιας που όλοι είχαμε έναν στο γυμνάσιο. 😂

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.  Αγόρασε κανένας το f1 2022 ?αν ναι μπορεί να επιβεβαιώσει εάν φέτος δουλεύουν τα voice commands ?

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω η διαρροή ότι η συλλεκτική του GOW Ragnarok θα έχει 1:1 mjolnir replica να αποδειχθεί αληθινή!

https://wccftech.com/god-of-war-ragnarok-launch-date-isnt-being-announced-today-after-all-but-at-least-theres-no-delay-in-sight/

God Of War Surprise GIF by PlayStation

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lmao ρε, στέλνουν dick pics στην Tigani και περιμένουν ότι θα τους φανερώσει το release date του Ragnarok.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Στις 2/7/2022 στις 10:39 ΠΜ, kostiger είπε

Προσωπικά με χαροποιεί. Κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν μου λέει τίποτα. Καλύτερα να ασχοληθούν με Ghost 2 και κανένα καινούργιο IP. 

Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τον κόσμο για αυτά τα δύο IP;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/7/2022 στις 11:00 ΠΜ, CarbonFibre είπε

Προσωπικά με χαροποιεί. Κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν μου λέει τίποτα. Καλύτερα να ασχοληθούν με Ghost 2 και κανένα καινούργιο IP. 

Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τον κόσμο για αυτά τα δύο IP;

Προσωπικα το Infamous δεν με χαλουσε καθολου. Το Tsushima βεβαια ειναι υψηλοτερου βεληνεκους franchise. Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα να επιβιωσουν και τα 2 ας πορευθουμε με αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...