Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Mιας και κανεις δεν το ποσταρε

Αυτή την παιχνιδάρα "αρπαχτή" θέλω οπωσδήποτε να την ξανά -απολαύσω στην κατάλληλη στιγμή-τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Α οντως? Ωραια θα το δω

Έφτιαξα ένα ολοκαίνουργιο account αλλά δεν το εμφανίζει το trial

Μήπως βγαζει μήνυμα όταν πας να βάλεις ps+, ότι θα έχεις 7 μέρες δωρεάν και θα ξεκινήσει χρέωση πχ στις 30

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι??

Έχει κανείς σας πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή προβλήματα του ίντερνετ όταν παίζει στην κονσόλα? 

Έχω δοκιμάσει με wifi και καλώδιο και εχω πολλές ( άλλες φορές λιγο άλλες πολύ) στιγμιαίες αποσυνδέσεις.  Σε άλλες συσκευές είναι οκ??? Όταν κάνω reset το ρουτερ για λίγο πάει καλά και ξανα τα ιδια...

Έχετε παρόμοιες εμπειρίες???

Δημοσ.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-22/ubisoft-pushes-back-next-assassin-s-creed-title-in-already-thin-year#xj4y7vzkg

Προσωπικά, αν δεν ήταν να βγει μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο, δεν με χάλασε ιδιαίτερα,  δεδομένου ότι Νοέμβριο έχουμε God of war κ Δεκέμβριο το callisto protocol. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,θα τα πω γρήγορα,μπορεί να είμαι κ εκτός θέματος..έψαχνα καιρό σφραγισμένη κονσόλα ps5 με firmware κάτω από 4.03 για jb που πρόκειται να γινει..έτυχε λοιπόν να πέσω πάνω σε 2! Μαζί! Θα πάρω τη μια,οποίος ψάχνει για το ίδιο έργο ας μου στείλει ένα π.μ τώρα που γυρίζει...η τιμή είναι λογική όχι κάτι 900-1000ευρω που βλέπω στο ebay επειδή οι πωλητές ξέρουν τι πουλάνε...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά,μεχρι 60-70 ευρω μπορειτε να μου προτεινετε καλα ακουστικα για το ps5?

Σίγουρα θα πρεπε να δωσω 100+ για κατι καλο αλλα για την ωρα δυσκολο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Καλησπερα παιδιά,μεχρι 60-70 ευρω μπορειτε να μου προτεινετε καλα ακουστικα για το ps5?

Σίγουρα θα πρεπε να δωσω 100+ για κατι καλο αλλα για την ωρα δυσκολο.

Ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/s/14206621/HyperX-Cloud-Alpha-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-2x3-5mm-3-5mm-Κόκκινο.html#reviews

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ευχαριστώ φιλε μου οντως απ οτι διαβαζω πρεπει να ναι καλο vfm,τι διαφορα εχουν απο τα hyperx cloud II?

Ελάχιστη, τους ίδιους drivers έχουν.

Δημοσ.

Γενικά για ποιο παιχνίδι που έρχεται μέχρι το τέλος του χρόνου είστε ενθουσιασμένοι; Εκτός από God of War φυσικά; :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...