Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μόλις άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου είναι σε μόνιμη αναστολή...   Λογικά μπορώ να φτιάξω καινούργιο; δεν μου έγραψε κάτι για την κονσόλα 

και τελικά το πήρα το banaki μου, έφτιαξα νέο προφίλ, 

Δεν είχα κάνα φοβερό προφίλ απλά μου κάνει εντύπωση τόσο παλιό πελάτη και μέλος μόνιμη τιμωρία κ όχι για κάποιο μήνα ή μήνες για συμμόρφωση.. 

, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσω από τη sony να με αφήσει να ξαναμπώ στο παλιό η ναμην κάνω καν κίνηση; 

Οταν το είχες αναφέρει στο θέμα του plus σου είχαν πει να μιλήσεις με την Sony γιατι θα φας μπαν αν το κάνεις αυτό με το paypal. Για κάποιο λόγο στο είχαν πεί αυτό. Νομίζεις οτι την Sony την ενδιαφέρει ποσο παλιός πελάτης ειναι κάποιος?  Σ' αυτα τα θέματα η Sony εχει μια πάγια πολιτική εδω και πολλά χρόνια. Αν εψαχνες στο google ή άκουγες τις συμβουλές εδώ θα είχες αποφύγει το μπαν. Αν δεν έχεις digital games το μόνο που χάνεις ειναι τα trophy. Δοκίμασε να τους μιλήσεις στο τηλ. Δεν εχεις να χάσεις τίποτα

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 3
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καλημερα και καλη εβδομαδα. 

Εχω σοβαρο προβλημα παιδια.... 

Καθως επαιζα το Forbiden West , λογω διακοπων το αφησα και πλεον δεν εχω την απαραιτητη δυναμη για Open world. Τον τελευταιο μηνα εβγαζα τα ματια μου με το Valorant (online competitive shooter) αλλα και αυτο ειναι next level το rage Που σου βγαζει.  Οποτε και θελω να γυρισω στο single παλι αλλα δεν εχω την δυναμη να πιασω κατι που να ναι open world κλπ και θα ηθελα καμια προταση για μερικα single player που προτεινετε για PS5 (η και σε αλλη πλατφορμα)....

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Πιάσε το uncharted legacy of thieves κ το last of us part 1 αν δεν τα έχεις παίξει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Πιάσε το uncharted legacy of thieves κ το last of us part 1 αν δεν τα έχεις παίξει 

ΤΑ χω τελειωσει ηδη αυτα. Να κανω μια λιστα στο απο πανω ποστ πρεπει μην ταλαιπωρω κανεναν

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καθως επαιζα το Forbiden West , λογω διακοπων το αφησα και πλεον δεν εχω την απαραιτητη δυναμη για Open world. Τον τελευταιο μηνα εβγαζα τα ματια μου με το Valorant (online competitive shooter) αλλα και αυτο ειναι next level το rage Που σου βγαζει.  Οποτε και θελω να γυρισω στο single παλι αλλα δεν εχω την δυναμη να πιασω κατι που να ναι open world κλπ και θα ηθελα καμια προταση για μερικα single player που προτεινετε για PS5 (η και σε αλλη πλατφορμα)....

Αν σου αρέσουν τα πιο χαλαρά games τα οποία είναι σαν διαδραστικές ιστορίες προτείνω το Artful Escape που υπάρχει και στο PS Plus Premium αν έχεις. Ξεκούραστο, με φοβερό soundtrack και κάτι το διαφορετικό. Λίγο μικρό, αλλά όσο πρέπει για να το ευχαριστηθείς.

Είναι και εύκολο Platinum. 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μόλις άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου είναι σε μόνιμη αναστολή...   Λογικά μπορώ να φτιάξω καινούργιο; δεν μου έγραψε κάτι για την κονσόλα 

και τελικά το πήρα το banaki μου, έφτιαξα νέο προφίλ, 

Δεν είχα κάνα φοβερό προφίλ απλά μου κάνει εντύπωση τόσο παλιό πελάτη και μέλος μόνιμη τιμωρία κ όχι για κάποιο μήνα ή μήνες για συμμόρφωση.. 

, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσω από τη sony να με αφήσει να ξαναμπώ στο παλιό η ναμην κάνω καν κίνηση; 

οτι σου παν τα παιδιά παραπάνω.. τωρα απλα κανε μια προσπαθεια με τη σονυ..  και είχες ρωτήσει ρε παιδί μου κ εσυ αφού είχες σκοπό να κάνεις τα δικά σου τι ρώτησες για γκαλοπ? 😒 ..

αφου δε σε νοιάζει το προφίλ πάντως δεν έγινε κ τπτ ολα καλα δεν είναι να σκας και αυτό είναι το πιο σημαντικό

παντως μάθαμε με τον ασχημο τροπο  οτι το μπαν πέφτει ψιλό άμεσα 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Playstation Λιστα.

Uncharted , Last of Us ,  Deathloop , Returnal και οτι exclusive εχει το 5 το χω ηδη παιξει. Επισης τελειωσα προσφρτα το guardians of the galaxy.

Σκεφτομαι για το Stray (αν και δεν ειμαι φαν των γατων) η το RE Village.....

Το Village ηταν αρκετα καλο.Προσωπικα το 1ο μισο του παιχνιδιου ηταν απολαυση και πολυ ατμοσφαιρικο.Το 2ο μισο με ξενισε αρκετα αλλα αξιζει.Ειδικα αν εισαι φαν της σειρας.

Εγω τωρα λιωνω το celeste στο switch.Αν σου αρεσουν τα platform αξιζει μια ματια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Καλά αυτή δεν είναι και τόσο σωστή κίνηση από τη Sony, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Μια χαρα κινηση ειναι. Ο @Tresorikos ανοιξε κατευθειαν dispute με pp, αντι να επικοινωνησει με sony. Οσες φορες ετυχε να ξεχασω συνδρομη, μου επεστρεψαν κανονικα τα χρηματα μετα απο επικοινωνια με την υπηρεσια. Για την ωρα, η sony ειδε καποιον να προσπαθει να την scamαρει.

@Tresorikos Το οτι εχεις παρει ολα τα Ps, και εισαι παλιος πελατης, δεν λεει κατι. Υπαρχουν καποιοι οροι που προφανως εσυ αθετησες πρωτος.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/9/2022 στις 1:09 ΠΜ, Tresorikos είπε

Στις 5/9/2022 στις 1:09 ΠΜ, Tresorikos είπε

Προς αυτούς που πατάνε γελάκια λες κ έκανα το έγκλημα του αιώνα, αλλά πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι μάγκες.. 

Μίλησα με Sony, με μπλόκαρε το σύστημα γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι έχω αφήσει χρέος  τα 100 ευρώ... Είναι αυτόματο σύστημα οπότε δεν καταλαβαίνει ότι έκανα λάθος χειρισμό κ απλά έγινε ότι έγινε...   Με αγορά ξανά της συνδρομής όποτε θέλω κ σε ένα χρόνο  κ φωτογραφία της ταυτότητας μου στο πίσω μέρος ανοίγει ξανά ο λογαριασμός σαν ναμην τρέχει τίποτα... 

Προφανώς και βιαστηκα να κάνω κίνηση χωρίς να το ψάξω γιατί σκέφτηκα ότι κάνω κάτι νομιμο μέσω payapl...    Δεν καίγομαι για τον παλιό λογαριασμό οκ κάποια παλιά  παιχνίδια μένουν εκεί...  Μου άφησαν όμως δώρο το τουσιμα και το ψωρογατο κ άλλο ένα μικρό .. Αν ήξερα θα είχα κατεβάσει τα καλύτερα παιχνίδια όσα χωρούσαν να τα έχω κ χωρίς συνδρομή η απλά θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων μέσω της sony μέχρι να βρω καμιά προσφορά σε συνδρομή.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...