Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα κινηση ειναι. Ο @Tresorikos ανοιξε κατευθειαν dispute με pp, αντι να επικοινωνησει με sony. Οσες φορες ετυχε να ξεχασω συνδρομη, μου επεστρεψαν κανονικα τα χρηματα μετα απο επικοινωνια με την υπηρεσια. Για την ωρα, η sony ειδε καποιον να προσπαθει να την scamαρει.

@Tresorikos Το οτι εχεις παρει ολα τα Ps, και εισαι παλιος πελατης, δεν λεει κατι. Υπαρχουν καποιοι οροι που προφανως εσυ αθετησες πρωτος.

Προς αυτούς που πατάνε γελάκια λες κ έκανα το έγκλημα του αιώνα, αλλά πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι μάγκες.. 

Μίλησα με Sony, με μπλόκαρε το σύστημα γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι έχω αφήσει χρέος  τα 100 ευρώ... Είναι αυτόματο σύστημα οπότε δεν καταλαβαίνει ότι έκανα λάθος χειρισμό κ απλά έγινε ότι έγινε...   Με αγορά ξανά της συνδρομής όποτε θέλω κ σε ένα χρόνο  κ φωτογραφία της ταυτότητας μου στο πίσω μέρος ανοίγει ξανά ο λογαριασμός σαν ναμην τρέχει τίποτα... 

Προφανώς και βιαστηκα να κάνω κίνηση χωρίς να το ψάξω γιατί σκέφτηκα ότι κάνω κάτι νομιμο μέσω payapl...    Δεν καίγομαι για τον παλιό λογαριασμό οκ κάποια παλιά  παιχνίδια μένουν εκεί...  Μου άφησαν όμως δώρο το τουσιμα και το ψωρογατο κ άλλο ένα μικρό .. Αν ήξερα θα είχα κατεβάσει τα καλύτερα παιχνίδια όσα χωρούσαν να τα έχω κ χωρίς συνδρομή η απλά θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων μέσω της sony μέχρι να βρω καμιά προσφορά σε συνδρομή.. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Προς αυτούς που πατάνε γελάκια λες κ έκανα το έγκλημα του αιώνα, αλλά πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι μάγκες.. 

Μίλησα με Sony, με μπλόκαρε το σύστημα γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι έχω αφήσει χρέος  τα 100 ευρώ... Είναι αυτόματο σύστημα οπότε δεν καταλαβαίνει ότι έκανα λάθος χειρισμό κ απλά έγινε ότι έγινε...   Με αγορά ξανά της συνδρομής όποτε θέλω κ σε ένα χρόνο  κ φωτογραφία της ταυτότητας μου στο πίσω μέρος ανοίγει ξανά ο λογαριασμός σαν ναμην τρέχει τίποτα... 

Προφανώς και βιαστηκα να κάνω κίνηση χωρίς να το ψάξω γιατί σκέφτηκα ότι κάνω κάτι νομιμο μέσω payapl...    Δεν καίγομαι για τον παλιό λογαριασμό οκ κάποια παλιά  παιχνίδια μένουν εκεί...  Μου άφησαν όμως δώρο το τουσιμα και το ψωρογατο κ άλλο ένα μικρό .. Αν ήξερα θα είχα κατεβάσει τα καλύτερα παιχνίδια όσα χωρούσαν να τα έχω κ χωρίς συνδρομή η απλά θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων μέσω της sony μέχρι να βρω καμιά προσφορά σε συνδρομή.. 

Ναι λειτουργεί αυτόματα είναι η πολιτική τους, από το PS3 τη θυμάμαι εάν κάνεις οποιαδήποτε άρνηση συναλλαγής με οποιοδήποτε τρόπο σε μπαναρουν, γι'αυτό σου γράψε κάθετα ενημέρωσε πότε θα φας Μπαν ήταν θέμα χρόνου. Το σύστημα αυτόματα προφανώς επεμβαίνει κάνει κάποιο τσεκ μες την ημερα σιγά μη κάθεται άνθρωπος κ κάνει αυτή τη δουλειά. Αν όμως πάρεις κ εξηγήσεις πριν κάνεις ρεφαντ κ είναι λογικό αυτό που ζητάς απλά δε μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία και βρίσκεται καποια  λύση.

Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι ασχολήθηκανε μετά το μπαν κ σου είπανε ότι υπάρχει τρόπος να ξαναενεργοποιηθει. Πίστευα πως ότι μπαναρετε δεν έχει επιστροφή 

Καλά έκανες κ ενημερωσες με το αποτέλεσμα πάντως γιατί μπορεί εσένα να μη σε καίει ο λογαριασμός αλλά κάποιος που την έπαθε παρόμοια θα μπορεί να το διαβάσει πως λειτουργεί και να ενεργήσει ανάλογα 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stevenfins είπε

Νομίζω από τα πιο άσχημα που έχω δει.

Θα διαφωνήσω εν μέρη. Το χειριστήριο είναι πανέμορφο. Μου θυμίζει το αντίστοιχο του ps4

image.png.97eed3be66f86a0c4efcab055dbb0d73.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, stevenfins είπε

Νομίζω από τα πιο άσχημα που έχω δει.

Για όσους ενδιαφέρονται, το χειριστήριο καθώς κ τα καλύμματα θα κυκλοφορούν παγκοσμίως 14/10. Τα ακουστικά κάπου στο Δεκέμβριο 

https://unboxholics.com/news/gaming/98019-to-playstation-5-erchetai-se-neo-gkri-camouflage-chroma-vinteo?from=category

Λεπτομέρεια.  Αν ζουμάρετε, στο ανοιχτό γκρι είναι γεμάτο με τα ps σύμβολα (○□ΧΔ)

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1
Δημοσ.

Τελείωσα το the last of us part 1...Πολυ τυχερός που δεν είχα παίξει μέχρι τώρα το παιχνίδι και το έπαιξα σε αυτή την έκδοση!Παρα πολύ καλό,αλλά η διάρκεια μαζί με την τιμή του,δεν...

Ερώτηση θα κάνουν το ίδιο και με το part 2 του παιχνιδιού;Επισης αν ξεκινήσω το 2 θα μου φανεί τεχνικά πιο πίσω από το 1 ή είναι κοντινά τα δύο part;

• Like 4
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 26ska είπε

Τελείωσα το the last of us part 1...Πολυ τυχερός που δεν είχα παίξει μέχρι τώρα το παιχνίδι και το έπαιξα σε αυτή την έκδοση!Παρα πολύ καλό,αλλά η διάρκεια μαζί με την τιμή του,δεν...

Ερώτηση θα κάνουν το ίδιο και με το part 2 του παιχνιδιού;Επισης αν ξεκινήσω το 2 θα μου φανεί τεχνικά πιο πίσω από το 1 ή είναι κοντινά τα δύο part;

Δεν σε καταλαβαινω... Σαν διαρκεια στο ειδος του ειναι απο τα μεγαλυτερα... Δε μπορουν ολα να ναι 5000 ωρες. Ασχετα τα 80€ που δεν συμφωνω για τον συγκεκριμενο τιτλο , αν μιλησουμε καθαρα για το παιχνιδι ως The Last of Us ειναι το λιγοτερο τιμιο σε playtime

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...