Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Se7en92 είπε

Guys έγινε μια διακοπή ρεύματος

Για κάποιο λόγο το ups δεν το κράτησε το play

Κράτησε ωστόσο την τηλεόραση

Δεν έπαθε κάτι το play

Έκανε επανεκκίνηση κ ότι άλλο κάτι

Αυτό που με απασχολεί είναι αν έπαθε κάτι που θα φανεί μακροχρόνια 

εμένε με τόσους διακοπές που είχε πάθε πριν το βάλω σε ups θα έπρεπε να το είχα για σεμεδάκι μόνο. 

Δεν την ακούνε έτσι εύκολα. Το πολύ πολύ να σου πάθει κανά άσχημο corrupt τα data του και να χρειαστεί να ξανακάνεις install κανά game η να χασεις κανά save.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, music_lover είπε

19.99€ το gothan knights για PS5 στο media markt, η ιδανική τιμή για αυτό το 30fps videogame, ένα μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία του

Ουτε στον εχθρο σου τετοια προσφορα.🤣

Δημοσ.

έχουμε καμία εικόνα για τις first party κυκλοφορίες για το επόμενο 6μηνο ,8 μηνο, έτος? 

κατι δε θα έπρεπε να εχουν  ανακοινώσει αυτή τη περίοδο για το 2023?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sndev είπε

έχουμε καμία εικόνα για τις first party κυκλοφορίες για το επόμενο 6μηνο ,8 μηνο, έτος? 

Πέρα από το Spiderman 2 και το Wolverine  αν θα προλάβουν να βγουν και αυτά το '23 δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

Το μόνο που έχει έστω έτος, αν δεν κάνω λάθος, είναι το Spiderman 2 για 2023. Το Wolverine με τίποτα 2023 γιατί είχαν πει ότι είναι πολύ στην αρχή της ανάπτυξης όταν ανακοινώθηκε. Για το Spiderman είπαν πρόσφατα ότι πάει πολύ καλά η ανάπτυξη του παιχνιδιού όταν τους ρώτησαν αν θα βγει όντως το 2023.

Περιμένουμε αυτό το περιβόητο Sony event μήπως δεηθούν να μας ενημερώσουν. Ίσως δεν θέλουν να μπούνε σε έξοδα και δούμε ανακοινώσεις στα Game Awards.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Το μόνο που έχει έστω έτος, αν δεν κάνω λάθος, είναι το Spiderman 2 για 2023. Το Wolverine με τίποτα 2023 γιατί είχαν πει ότι είναι πολύ στην αρχή της ανάπτυξης όταν ανακοινώθηκε. Για το Spiderman είπαν πρόσφατα ότι πάει πολύ καλά η ανάπτυξη του παιχνιδιού όταν τους ρώτησαν αν θα βγει όντως το 2023.

Περιμένουμε αυτό το περιβόητο Sony event μιας και δεηθούν να μας ενημερώσουν. Ίσως βαριούνται τα έξοδα θα δούμε ανακοινώσεις στα Game Awards.

ξαφνικά το horizon πήρε τα πάνω του σε πωλήσεις μαζί με το gow όσο μπαίνουν έσοδα φοβάμαι θα πάρουν ολα παραταση .. ακομα κ το vr 

κοιταζα τι περίμενω να δοκιμάσω 

final fantasy crisis core 

Hogwarts Legacy 

Dead space

forspoken

εκει καπου  συνειδητοποιώ ότι δεν έχω τπτ της σονυ 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

Το νεο Spiderman αμφιβαλλω αν θα κυκλοφορησει νωριτερα απο το τελευταιο τριμηνο του '23. Και αν..

Θα ειχαν δειξει κατι περισσοτερο μεχρι τωρα σε αλλη περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sndev είπε

ξαφνικά το horizon πήρε τα πάνω του σε πωλήσεις μαζί με το gow όσο μπαίνουν έσοδα φοβάμαι θα πάρουν ολα παραταση .. ακομα κ το vr 

κοιταζα τι περίμενω να δοκιμάσω 

final fantasy crisis core 

Hogwarts Legacy 

Dead space

forspoken

εκει καπου  συνειδητοποιώ ότι δεν έχω τπτ της σονυ 

Γενικά υπάρχει μια φήμη ότι η Σόνυ δεν κάνει μεγάλες ανακοινώσεις γιατί θέλει να μπλοκάρει το activision deal της MS. 

Επειδή είδα ότι πήρες από το πλαίσιο το vr λέει και εσένα PSRV2 στην παραγγελία ή μόνο εμένα;😝 (Δεν υπάρχει πλεον στο site)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaliakman είπε

Γενικά υπάρχει μια φήμη ότι η Σόνυ δεν κάνει μεγάλες ανακοινώσεις γιατί θέλει να μπλοκάρει το activision deal της MS. 

Επειδή είδα ότι πήρες από το πλαίσιο το vr λέει και εσένα PSRV2 στην παραγγελία ή μόνο εμένα;😝 (Δεν υπάρχει πλεον στο site)

Sony PSVR2 Headset λέει και έχει δίπλα την φωτο απο τη συσκευασία 

μπα λες και γιαυτο η ms να μη βγάζει παιχνίδια να λεει να δεν έχω τίποτα δικό μου ενω η αλλη στέλνει το stray για goty?

δεν τα πιστεύω αυτά.. πιο πιθανόν μου φαίνονται η μια να μη μπορεί να βάλει ταξη στα στούντιο της κ παρταρουν και η άλλη να σου λεει κονομάω τώρα ,φεύγουν χειριστήρια bundles με κάθε κυκλοφορία θα τους τα δίνω σταγόνα σταγόνα να αρμέξω όσο μπορώ,  δεν υπαρχει λόγος να βιαστώ και να καίω τα οικονομικά έτη 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...