Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Οι Unboxholics είναι promoters/influencers και όχι reviewers. Όπου πέφτει χρήμα στηρίζουν.

Spoiler

Ελπιζω να μην πεσει το ινσομνια να με φαει, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση στηριξη απο τους Ελληνες. Χθες στο callisto protocol ειχαν 20κ+ και ο Αλεκος (αν δεν κανω λαθος), απλα δεν εβλεπε τα μισα πραγματα και εκνευριζομουν (και σε πολλα αλλα Games που εχει τυχει να χαζεψω). Καλα, κατι donates χωρις λογο, αλλα anyway. Επισης, μονιμα τσιριδες

(Αυτο ισχυει και για πολλους ακομα που δεν ειναι reviewers, αλλα το παλευουν με τα Games)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, SabotazNic said:
  Hide contents

Ελπιζω να μην πεσει το ινσομνια να με φαει, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση στηριξη απο τους Ελληνες. Χθες στο callisto protocol ειχαν 20κ+ και ο Αλεκος (αν δεν κανω λαθος), απλα δεν εβλεπε τα μισα πραγματα και εκνευριζομουν (και σε πολλα αλλα Games που εχει τυχει να χαζεψω). Καλα, κατι donates χωρις λογο, αλλα anyway. Επισης, μονιμα τσιριδες

(Αυτο ισχυει και για πολλους ακομα που δεν ειναι reviewers, αλλα το παλευουν με τα Games)

Τα live streaming δεν τα παρακολουθώ πολύ αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με τις εκπομπές frame rate. Τσέκαρε τις σε yt ή spotify αξίζει. 

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το επίπεδο των live stream κ το κοινό που μαζεύουν βγάλτε συμπέρασμα για το μέσο όρο των gamers που κάθεστε κ αναλύεται για λάμψεις φπς αν είναι free στη συνδρομη η αν αξίζει 80 ε και που πάει η αγορά. Ο χρήστης τάδε νιώθει diva μόλις δώρισε 200 από το πορτοφόλι του πατέρα του. Anyway.

Ενώ η σειρά μου νε ψιλο αδιαφορη λόγο της bellas ,καθώς φοβάμαι οτι θα μου το καταστρέψει το πως το βίωσα σα παιχνίδι , πρέπει να ομολογήσω ότι έπιασα τον εαυτό μου να ανατριχιάζει μόλις έπαιξε το take on me στο 0.50

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Forbidden West έκανε το πολύ μεγάλο λάθος να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με το Elden Ring το οποίο είχε πολύ μεγαλύτερο hype από πίσω του, έκανε πάταγο και σχεδόν όλα τα media (και οι gamers) ασχολιόντουσαν με αυτό.

Εγώ προσωπικά για παράδειγμα είχα πάρει πολύ ζεστά το FW αλλά μόλις κατέβηκε το Elden Ring, άντε γεια, ήταν σαν να μη βγήκε ποτέ. Ξέχασα και γραφικά, και foliage και character rendering και έφυγαν 150+ ώρες στο Elden Ring μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες.

Και άντε εγώ τα είχα αγοράσει και τα δυο. Πολλοί όμως σίγουρα θα μπήκαν στην διαδικασία εκείνον τον μήνα να διαλέξουν ποιο από τα δύο θα αγοράσουν. Και δεν νομίζω η πλάστιγγα να έγειρε υπέρ του FW...

Καλύτερα να είχε βγει καλοκαιράκι με τα patchάκια του έτοιμα όμορφα και ωραία και είμαι σίγουρος ότι θα ειχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση. 

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το Zero Dawn που βγήκε μαζί με το Breath of the Wild. Γενικά η Guerilla δεν το έχει με τα release dates. Πάνε να προλάβουν κολλοσούς games που είναι δεδομένο ότι θα πουλήσουν πολύ καλά και στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το Forbidden West έκανε το πολύ μεγάλο λάθος να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με το Elden Ring το οποίο είχε πολύ μεγαλύτερο hype από πίσω του, έκανε πάταγο και σχεδόν όλα τα media (και οι gamers) ασχολιόντουσαν με αυτό.

Υποθέτω οτι αυτή έγινε για να μην πέσει κοντά στο Ragnarok, και να υπάρχει μια μεγάλη κυκλοφορια(πέραν του GT)στο πρώτο μισο του 2022.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Με τα game trials τι παίζει;; Υποτίθεται οτι η sony θα ανάγκαζε τους devs να τα δίνουν αλλά μπαρμπούτσαλα. Το Callisto Protocol δεν το έδωσαν πχ.. Ούτε τα δικά τους δεν δίνουν καλά καλά. Ragnarok και the last of us part I remake άφαντα. Κρίμα μιας και με την κατάσταση που επικρατεί με τα reviews είναι ίσως η πιο χρήσιμη υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Υποθέτω οτι αυτή έγινε για να μην πέσει κοντά στο Ragnarok, και να υπάρχει μια μεγάλη κυκλοφορια(πέραν του GT)στο πρώτο μισο του 2022.

Εντάξει, Ιούνιο να το έβγαζαν δεν θα έπεφτε κοντά στην κυκλοφορία του Ragnarok.

GT7 στο πρώτο μισό, FW στη μέση και Ragnarok στο τέλος της χρονιάς. Μια χαρά space μεταξύ τους. Τελος πάντων. Τώρα ό,τι έγινε, έγινε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Και άντε εγώ τα είχα αγοράσει και τα δυο. Πολλοί όμως σίγουρα θα μπήκαν στην διαδικασία εκείνον τον μήνα να διαλέξουν ποιο από τα δύο θα αγοράσουν. Και δεν νομίζω η πλάστιγγα να έγειρε υπέρ του FW...

Δεν νομιζω οτι παιζει θεμα προτιμησης μεταξυ των 2. Σιγουρα οποιος επαιξε το HZD, πολυ πιθανων να αγορασε και τα 2 (στην περιπτωση που ηθελε να παιξει και το elden ring). Θελω αν πω, ειναι η συνεχεια μιας ιστοριας, οποτε...

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν νομιζω οτι παιζει θεμα προτιμησης μεταξυ των 2. Σιγουρα οποιος επαιξε το HZD, πολυ πιθανων να αγορασε και τα 2 (στην περιπτωση που ηθελε να παιξει και το elden ring). Θελω αν πω, ειναι η συνεχεια μιας ιστοριας, οποτε...

Προφανώς και κάποιοι το αγόρασαν για να συνεχίσουν το στόρυ του HZD αλλά το θέμα είναι ότι το FW επισκιάστηκε εντελώς από το Elden Ring. Αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό για τις πωλήσεις του:

https://www.sportskeeda.com/esports/sales-number-elden-ring-proves-horizon-forbidden-west-developer-wrong-latter-s-sales-fall-80

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

GT7 στο πρώτο μισό

Μάλλον δεν ήταν πολύ σίγουροι για το GT7, ειδικά αν σκεφτούμε το όχι και τόσο καλό launch που είχε(απο πλευράς παραπόνων).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια να ρωτησω κατι,δεν ξερω κιολας αν ανηκει εδω,σε πολυ γνωστο ελληνικο gaming καναλι ειδα αναφορες για 'αλλη εμπειρια' σε ακουστικα που εχουν απτικη λειτουργια που συνεργαζεται με το dualsense και βελτιωνει την εμπειρια του gamin,οι συγκεκριμενοι διαφημιζαν τα razer kaira pro,υπαρχουν αλλα ακουστικα με τετοια λειτουργια?ουτε στο σκρουτζ δεν ξερω πως να το αναζητησω

edit,ειπα βλακεια?ειμαι ασχετος σορι

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

First 18 minutes 

Φαίνεται πανέμορφο. Κ το καλυτερο, δεν θυμάμαι τίποτα από το game!!!!

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 5/12/2022 στις 4:22 ΜΜ, xavier είπε

Ρε σατανά, από τη βιασύνη μου στο πρώτο παιχνίδι διάβασα Castlevania. Φαντάζεσαι την έκπληξη μου όταν είδα το τρέιλερ και έβριζα την Konami. Μετά είδα ότι είναι άλλο παιχνίδι εντελώς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...