Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, accipio είπε

Μάλλον τα 250GB είναι ο κατειλημμένος χώρος στον δίσκο. Πήγαινε και στην καρτέλα FileView και δες ποια είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος αρχεία και πού βρίσκονται. Chrome δεν χρησιμοποιώ, αλλά φαντάζομαι ότι κάπου στις ρυθμίσεις θα έχει επιλογή για Clear Cache.

thanks, είδα είχε μερικά μεγάλα αρχεία στο .old, αν και όταν πάτησα properties στον φάκελο μου έβγαζε λίγα MB μόνο, μάλλον θα ήταν κρυφά αρχεία.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GreekMonkey είπε

Επίσης γιατί μου εμφναίζει τον σκληρό μόνο με 250gb ενώ είναι 500άρης SSD;

Στην εξερεύνηση πόσο στον δείχνει; Εκεί φαίνεται σαν 500άρης ή όχι; Στην διαχείριση δίσκων πως τον δείχνει; Μήπως έχει ακαταχώρητο χώρο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Στην εξερεύνηση πόσο στον δείχνει; Εκεί φαίνεται σαν 500άρης ή όχι; Στην διαχείριση δίσκων πως τον δείχνει; Μήπως έχει ακαταχώρητο χώρο;

ναι φαίνεται, έκανα λάθος εγώ

damn, 140 gb είχε ο  .old

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αναζήτηση γράψε εκκαθάριση δίσκου και επέλεξε το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει

Όταν ανοίξει το εργαλείο πάτα στο "Εκκαθάριση αρχείων συστήματος" και περίμενε.

Θα σου βγάλει νέες καταχωρήσεις. Τσεκάρισε τα όλα (μεταξύ των άλλων και "Προηγούμενες εγκαταστάσεις" και "Εκκαθάριση Windows update"), δες πόσα γίγα θα σου καθαρίσει και πάτα ΟΚ να στα διαγράψει (θα αργήσει). Μη φοβάσαι, είναι ασφαλής αυτή η εκκαθάριση. Εμένα π.χ. μετά από update 23H2 σε 24H2 μου έβγαλε 31GB.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Το καινούριο laptop Dell Inspiron 15 3520 i5-1235U 8GB RAM  512GB SSD NVMe χωρίς να κάνει τίποτε καταλαμβάνει 5,7 GB στη  RAM. Μήπως πρέπει να αυξήσω την RAM στα 16 GB? Το πήρα για τη σύζυγο που βλέπει φωτογραφίες, video, Cinobo streaming και κάποια MS Word...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

Το καινούριο laptop Dell Inspiron 15 3520 i5-1235U 8GB RAM  512GB SSD NVMe χωρίς να κάνει τίποτε καταλαμβάνει 5,7 GB στη  RAM. Μήπως πρέπει να αυξήσω την RAM στα 16 GB? Το πήρα για τη σύζυγο που βλέπει φωτογραφίες, video, Cinobo streaming και κάποια MS Word...

Τα 8 GB πλέον είναι λίγα ακόμα και για καθημερινές εργασίες. Αύξησε την RAM στα 16 GB αφού σιγουρευτείς ότι μπορείς να προσθέσεις και άλλο SO-DIMM RAM.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στο παραπάνω λαπτοπ DELL με τα Win 11 δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το Office 2019 με γνήσιο (Genuine) κλειδί που έχω αγοράσει και είχα στο παλιό μου λαπτοπ που είχε Win 10 και αναβάθμισα σε Win 11.  
Ούτε το Office 2003 που επίσης έχω γνήσιο κλειδί και το έχω βάλει σε άλλο λαπτοπ δεν με αφήνει (λέει corrupted installation files). 
Με το ζόρι συνδρομή σε Office 365...
Μήπως υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω έστω το 2003 για να μπορεί η σύζυγος να ανοίγει τα Word αρχεία της???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δε μπορεις το 2003. υπαρχει καπου ενα office repair tool, το οποιο μπορεις να τρεξεις μηπως και σου διορθωσει κατι, αλλιως reset-format τα windows.

υπαρχει και η περιπτωση το μεσο εγκαταστασης να μην ειναι καλο, ξανακατεβασε το office.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.

Πιο φρέσκια εγκατάσταση των Win 11 δεν γίνεται! Χτες άνοιξα το σφραγισμένο κουτί της DELL και μόλις άνοιξα το λαπτοπ άρχισε η εγκατάσταση. Έκανα και όλα τα updates των Windows και της Dell. 
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το στικάκι αλλά θα δοκιμάσω σε άλλα laptop και θα επανέλθω.

Δημοσ.
7 hours ago, MessengerOfGood said:

Μήπως υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω έστω το 2003 για να μπορεί η σύζυγος να ανοίγει τα Word αρχεία της???

Το libreoffice ανοίγει word 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Στο παραπάνω λαπτοπ DELL με τα Win 11 δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το Office 2019 με γνήσιο (Genuine) κλειδί που έχω αγοράσει και είχα στο παλιό μου λαπτοπ που είχε Win 10 και αναβάθμισα σε Win 11.  
Ούτε το Office 2003 που επίσης έχω γνήσιο κλειδί και το έχω βάλει σε άλλο λαπτοπ δεν με αφήνει (λέει corrupted installation files). 

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε σαμποτάρει για να βάλεις με το ζόρι συνδρομή. Και να το ήθελε, απαγορεύεται. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Aris_ είπε

Το libreoffice ανοίγει word 

Ανοίγει αρχεία word, το θέμα είναι πως τα ανοίγει;

Αρχείο word ανοιγμένο με Office 365 πλήρως ενημερωμένο:

Spoiler

Screenshotfrom2025-07-0308-28-13.png.b28f70f2d064405a733c3bcb77d6d0ba.png

και το ίδιο αρχείο Word ανοιγμένο με το Libreoffice, επίσης πλήρως ενημερωμένο:

Spoiler

Screenshotfrom2025-07-0308-27-02.png.b29bbabd5ccbfbe42f0c9484fe8dcc1d.png

Μόνο για τα βασικά κάνει το libreoffice, για πιο πολύπλοκα αρχεία με πίνακες, περίεργες γραμματοσειρές και στοιχίσεις, εικόνες κλπ, τα βγάζει κάπως περίεργα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ή δεν ενεργοποιείται;

Για το 2ο, μήπως η άδεια είναι OEM; Αν είναι έτσι τότε δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε άλλο pc. Αν το κλειδί είναι από κάποιο φθηνό από κλειδαράδικο τότε πάρε άλλο κλειδί αλλά να είναι retail.

Για το 1ο, μάλλον έχει πρόβλημα το αρχείο εγκατάστασης. Έχεις ολόκληρο το αρχείο εγκατάστασης ή τον Installer (Click2Run) που κατεβάζει τα αρχεία και μετά κάνει την εγκατάσταση και βγάζει σφάλμα τότε πες τι σφάλμα βγάζει.

Όπως και να ΄χει, απεγκατέστησε πρώτα το office που έχει από τα windows.

Αν θέλεις το office 2007 SP3 Ελληνικό, το έχω ανεβασμένο στο cloud και να σου στείλω λινκ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...