Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/8/2025 στις 9:34 ΠΜ, xartemporas είπε

Screenshot_2025-08-06-09-33-38-588_com.facebook.katana-edit.jpg

Mε αφορμή αυτό, υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός για να φύγουν/απενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά (κυρίως τα "ΑΙ" αστεία)?

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει τύχει σε κάποιον με ανοιχτό hdr να κάνει τεράστιο lag to mouse? 
Εχω windows 11 και οθόνη Dell Alienware 

Δημοσ.

Αν ο ssd έχει phison controler μην κάνετε το τελευταίο update, υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρει ο ssd, το έπαθα με kioxia δίσκο τον οποίο ευτυχώς κατάφερα να επαναφέρω.  Υπάρχει και σχετικό βίντεο απο τον Jayz two cents.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Eκτός θέματος αλλά ..

Απο χθες ψαχνω να βρω το συγκεκριμενο update KB5063878 αλλα ματαια

Δεν το πηραν οι insiders καθολου? 

Screenshot-7.png

Δημοσ.

Το update αυτό μπήκε 13 Αυγούστου btw και δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι το pc. Anyway θα το βγάλω πιο πολύ για peace of mind. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή δεν κατάφερα να το βγάλω (δεν το δείχνει στην λίστα προς απεγκατάσταση΄, με τερμιναλ επισης τρωω ακυρο), θα με σωσει windows restore πριν το update ή να παω με καθαρη εγκατασταση πισω στα windows 10 

Δημοσ.
On 21/08/2025 at 11:57, cpc464 said:

Αν ο ssd έχει phison controler μην κάνετε το τελευταίο update, υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρει ο ssd, το έπαθα με kioxia δίσκο τον οποίο ευτυχώς κατάφερα να επαναφέρω.  Υπάρχει και σχετικό βίντεο απο τον Jayz two cents.

ποιο μοντέλο Kioxia  έχεις  ?Έχω το TR200 των 240 GB. . Έκανες κάποια εργασία με εγγραφή πολλών δεδομένων όταν κολησε; επανηλθε ο ssd μετά από hard reset?

Δημοσ.
55 minutes ago, alan2 said:

ποιο μοντέλο Kioxia  έχεις

Εχω τον Exceria 1TB,δεν επανήλθε, αρχικά ουτε στο UEFI δεν φαινόταν,αλλά μετά απο clear cmos κατάφερε να τον δεί,το πιθανότερο είναι ότι επειδη έβγαλα το ρεύμα για την διαδικασία έκανε full power cycle και επανήλθε,και ναι έκανα εργασία με όγκο δεδομένων, έκανα backup σε εξωτερικό δίσκο.

• Thanks 1
Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ 2 χρόνια τώρα με φορματ κτλπ έχω πρόβλημα με το κλικ στο ποντίκι.κανει 5 6 φορές για να δώσει εντολή να κλικαρει.υπαρχει λύση??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xristoss1 είπε

ρε παιδιά εγώ 2 χρόνια τώρα με φορματ κτλπ έχω πρόβλημα με το κλικ στο ποντίκι.κανει 5 6 φορές για να δώσει εντολή να κλικαρει.υπαρχει λύση??

Και το έχεις ετσι 2 χρονια?!

Να μην κάνω τη χαζή ερώτηση αν δοκίμασες άλλο ποντίκι, σωστά;

Επεξ/σία από micos000
  • Haha 1
Δημοσ.
On 05/09/2025 at 12:43, cpc464 said:

Εχω τον Exceria 1TB,δεν επανήλθε, αρχικά ουτε στο UEFI δεν φαινόταν,αλλά μετά απο clear cmos κατάφερε να τον δεί,το πιθανότερο είναι ότι επειδη έβγαλα το ρεύμα για την διαδικασία έκανε full power cycle και επανήλθε,και ναι έκανα εργασία με όγκο δεδομένων, έκανα backup σε εξωτερικό δίσκο.

αν μπορείς κάνε αναβάθμιση σε σταθερή έκδοση firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...