GreekMonkey Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ 4 ώρες πριν, accipio είπε Μάλλον τα 250GB είναι ο κατειλημμένος χώρος στον δίσκο. Πήγαινε και στην καρτέλα FileView και δες ποια είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος αρχεία και πού βρίσκονται. Chrome δεν χρησιμοποιώ, αλλά φαντάζομαι ότι κάπου στις ρυθμίσεις θα έχει επιλογή για Clear Cache. thanks, είδα είχε μερικά μεγάλα αρχεία στο .old, αν και όταν πάτησα properties στον φάκελο μου έβγαζε λίγα MB μόνο, μάλλον θα ήταν κρυφά αρχεία.
micos000 Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ 13 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Επίσης γιατί μου εμφναίζει τον σκληρό μόνο με 250gb ενώ είναι 500άρης SSD; Στην εξερεύνηση πόσο στον δείχνει; Εκεί φαίνεται σαν 500άρης ή όχι; Στην διαχείριση δίσκων πως τον δείχνει; Μήπως έχει ακαταχώρητο χώρο;
GreekMonkey Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ 1 ώρα πριν, micos000 είπε Στην εξερεύνηση πόσο στον δείχνει; Εκεί φαίνεται σαν 500άρης ή όχι; Στην διαχείριση δίσκων πως τον δείχνει; Μήπως έχει ακαταχώρητο χώρο; ναι φαίνεται, έκανα λάθος εγώ damn, 140 gb είχε ο .old
micos000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Στην αναζήτηση γράψε εκκαθάριση δίσκου και επέλεξε το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει Όταν ανοίξει το εργαλείο πάτα στο "Εκκαθάριση αρχείων συστήματος" και περίμενε. Θα σου βγάλει νέες καταχωρήσεις. Τσεκάρισε τα όλα (μεταξύ των άλλων και "Προηγούμενες εγκαταστάσεις" και "Εκκαθάριση Windows update"), δες πόσα γίγα θα σου καθαρίσει και πάτα ΟΚ να στα διαγράψει (θα αργήσει). Μη φοβάσαι, είναι ασφαλής αυτή η εκκαθάριση. Εμένα π.χ. μετά από update 23H2 σε 24H2 μου έβγαλε 31GB. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα